6 Tips om je weer sexy en zelfverzekerd te voelen;Accepteer jezelf:

Natuurlijk mogen die paar extra kilootjes er best af. Maar aan dat getal op de weegschaal kunnen we vandaag even niks veranderen. Accepteer jezelf nu zoals je bent, naar dat streefgewicht kan je toewerken.

Zorg dat je kleding goed past

Het is niet leuk om een kledingmaat groter te moeten kopen! We willen ons zo hopeloos graag in een maatje 38 persen maar meestal zijn we er toch echt de dik voor. Koop een maat groter, je lichaam komt daar een stuk beter in uit en je vetrollen vallen opeens een stuk minder op.

Goede lingerie

Goede lingerie is zo belangrijk, het verandert je hele houding. Ook hiervoor geldt: zorg dat je de juiste maat draagt. 80% van de vrouwen draagt de verkeerde Bh maat en dat zie je. Laat je adviseren over welke lingerie het beste bij jou lichaam past. Heb je kleinere borsten? Kies voor een mooie push-up! Grotere borsten? Zorg voor voldoende steun!

Accentueer je sterke punten

Heb je prachtige benen of een mooi decolleté, laat het zien dan! Er is niets mis mee om te pronken met je sterke punten. Zorg er wel voor dat het niet ordinair wordt. Je zwakkere punten vallen hierdoor trouwens ook minder op. Je zult je zelfverzekerder voelen!

Verzorg je lichaam

Neem een lekkere lange douche, verwijder al de onnodige lichaamsbeharing, smeer je in met je favoriete lotion. Verwen jezelf eens met een uitgebreid bezoek aan de kapper. Je zult merken dat je jezelf gelijk een stuk aantrekkelijker voelt. Herinner je jezelf er ook aan dat je vrouwelijk en sexy bent!

Hakken

Onzeker over je lichaam, draag hakken! Of het nou enorme stiletto’s zijn of een klein subtiel hakje. Hakken geven je benen en billen een lift, ze zorgen ervoor dat je sierlijker beweegt en accentueren je vrouwelijkheid.