Strapon dildo's

Wat is een strapon dildo?

Een strapon dildo, de naam zegt het eigenlijk al, is een dildo die je voor kunt binden. Ideaal voor lesbiennes die houden van vaginale penetratie, maar natuurlijk ook voor stellen waarbij de vrouw de man anaal wil nemen. Een strapon dildo is de ideale sex toy voor koppels en geeft een extra dimensie aan jullie seksleven. Bij een strapon dildo voor vrouwen denken we in de regel aan een dildo of vibrator die je door middel van een tuigje of broekje vastmaakt aan je lichaam en waarmee je je partner anaal of vaginaal kan penetreren. Maar er zijn ook andere varianten...

Type strapon dildo’s

Bij Christine le Duc hebben we verschillende strapon dildo’s voor vrouwen in ons assortiment: Vibrerende strapon dildo’s, niet vibrerende strapon dildo’s, dubbele strapon dildo’s, straploze dildo, strapon dildo met vibrerend ei en strapon dildo ‘voor eigen gebruik’.

Hoe werken de voorbinddildo’s

Strapon dildo’s zijn ideale koppelspeeltjes die jullie seksleven een enorme boost kunnen geven. Bij de standaard strapons penetreer je je partner met de voorbinddildo. Bij de laatste vier varianten uit het bovenstaande rijtje geniet jij zelf ook van vaginale stimulatie terwijl je je partner verwent. Bij de dubbele en straploze dildo doe je één van de uiteindes in je vagina en penetreer je je partner met het andere uiteinde. De laatste twee varianten zijn écht voor eigen genot en geniet jij alleen van vaginale penetratie. Dankzij de strapon heb je je handen vrij en kun je je partner wellicht op een andere manier verwennen.

Merken strapon dildo’s

Bij Christine le Duc verkopen we strapon dildo’s van diverse merken zoals Toy Joy, Vibe Therapy, Pipedream, Fetish Fantasy Series, CEN, Mia Isabella en Seven Creations.

Strapon kopen?

Wil je een strapon dildo kopen? Bestel snel en gemakkelijk een strapon in onze online erotiekwinkel. We hebben een uitgebreid assortiment strapons voor haar. Voor alle seksspeeltjes geldt: voor 20:00 uur besteld, de volgende dag in huis. Bestel nu en geniet van een erotische avond thuis!

Top