0

Bijoux Indiscrets Love meets passion

In 2006 werd Bijoux Indiscrets in Barcelona opgericht en is inmiddels wereldwijd in ruim 40 landen vertegenwoordigd. De naam Bijoux Indiscrets is afgeleid van de erotische roman van Denis Diderot uit de 18e eeuw. De personages in deze roman komen via een magische ring in een fantasiewereld terecht. Deze ring komt ook terug in het logo van bijoux Indiscrets.
LP_Bijoux indiscrets_row2_CLD
LP_Bijoux indiscrets_row3_CLD

Passion

De Passion lijn van Bijoux Indiscrets bestaat veelal uit sensuele accessoires zoals gezichtsmaskers, tepelversiering en hals- schouder- en heupsieraden. Verleid je partner voor een nacht vol passie en genot met de lichaamsversiering van Bijoux Indiscrets.
Bekijk hier het assortiment >

Kissable Cosmetics

Vind jij het spannend om van je partners lichaam te eten? Kies dan voor een product uit de Kissable lijn van Bijoux Indiscrets. Al deze producten zijn veilig om te eten en verkrijgbaar in verschillende smaken. Kies je lichaamsverf met karamelsmaak of juist voor poeder die naar aardbeien smaakt? Bekijk hier het assortiment en kies je favoriet.
Bekijk hier het assortiment >
LP_Bijoux indiscrets_row5_CLD
LP_Bijoux indiscrets_row6_CLD

Pleasure

De Pleasure lijn van Bijoux Indiscrets bestaat uit parfums, blinddoeken, zweepjes, geschenksets, handboeien, stimulerende gels en veertjes. Een breed assortiment waarmee je zowel een romantische als een erotische avond kunt vullen. Prikkel de zintuigen van je partner en laat elkaars fantasieën uitkomen met de Pleasure lijn van Bijoux indiscrets. Live Your Fantasy
Bekijk hier het assortiment >

Massage

De Massagecollectie van Bijoux Indiscrets biedt een groot aantal massagegels en oliën. De lijn varieert van geurloos tot verwarmend en van tropisch tot eetbaar. Welke past het best bij jou? Bekijk ze hier.
Bekijk hier het assortiment >
LP_Bijoux indiscrets_row8_CLD