Uncover your sexy Valentine! 10 flirt tips voor een classy Valentijnsdag

flirt tips

Het mag dan nog even duren, maar voordat je ’t weet is het Valentijnsdag! Ben jij single & ready to mingle? Dan wil je vast een sexy indruk maken, (maar natuurlijk niet zonder classy te blijven). Daarom hebben wij wij alvast 10 flirt tips om van jouw Valentijnsdag een spetterend succes te maken!

1. De eerste indruk

Wist je dat iemand na een seconde al weet of die een ander aantrekkelijk vindt of niet? Waarom zou je diegene dan niet een duwtje in de goede richting geven? Je lichaamstaal zegt alles. Hoewel je je er niet van bewust bent bij een ander, is het wel iets wat we onbewust oppikken. Je bent bijvoorbeeld een stuk aantrekkelijker als je ‘open’ oogt. Dus geen gekruiste armen of benen! Ik plaats daarvan houd je schouders naar achteren, sla je armen niet over elkaar en glimlachen maar!

Ook hoe je eruitziet maakt verschil. Zie je er verzorgd uit of lijkt het alsof je net je bed uit bent gerold? Dat tweede is misschien voor een eerste indruk op een date niet heel classy. Je kunt je outfits zo creëren, dat ze perfect aansluiten op jouw lichaamstype. Zo zou je ook onze Valentijnslingerie speels kunnen verwerken in je outfit voor een sexy touch.

2. Wees jezelf

Net doen alsof je iemand anders bent, is niet leuk voor jezelf en ook niet leuk voor de ander. Het kan al iets kleins zijn, zoals lachen om grapjes die je he-le-maal niet grappig vindt. Maar ook je leven kleiner of grootser maken dan het is. Het is niet écht. Als je authentieke zelf geen klik heeft met hem of haar, dan is er geen klik. Zo simpel kan het zijn, toch?

3. Oogcontact

Probeer je de aandacht te trekken van iemand aan de andere kant van een ruimte? Kijk naar hem of haar en wacht tot diegene jou spot. Houd de blik kort vast en kijk dan weg. Herhaal dit een paar keer tot diegene jou – hopelijk – benadert. Als je merkt dat je iets te intens hebt gestaard, maak het luchtig door een speelse knipoog of een verlegen glimlach.

Ben je al met iemand in gesprek? Op date zelfs misschien? Kijk je date in de ogen aan, maar blijf niet de hele tijd staren. Kijk bijvoorbeeld soms kort naar zijn of haar lippen of even kort naar de neus en dan weer terug naar de ogen. De vuistregel is 50/70. Spendeer 50 procent van de tijd dat jij aan het woord bent om je partner aan te kijken en kijk 70 procent van de tijd naar je partner als hij of zij aan het woord is.

4. Subtiele aanrakingen

Net zoals wij onbewust extra letten op de eerste indruk, weten we ook welke aanrakingen wat betekenen. Een klap in het gezicht wordt bijvoorbeeld geassocieerd met boos zijn (dus niet als flirt techniek gebruiken!). Je kunt beginnen bij een subtiele aanraking bij de schouder of elleboog. Kijk hoe de ander hierop reageert. Je wilt hem of haar niet afschrikken.

Een flirty aanraking? Dan denken we al snel aan de handen of knieën. Deze zijn een stuk intiemer. Probeer deze aanrakingen subtiel te verwerken naarmate het gesprek verloopt. Maakt diegene een leuk grapje? Raak even zijn of haar hand aan terwijl je diegene aankijkt.

5. Lichaamstaal

De eerste indruk en je lichaamstaal is uiteraard essentieel, maar zorg er voor dat dit vijf minuten na de ontmoeting niet plots omslaat. Blijf rustig, ontspan en probeer in een actieve houding te blijven. Leun een beetje in hun richting en kantel je hoofd iets opzij. Dit laat zien dat jij je volledige aandacht hebt gericht op de ander.

Een teken dat de ander je wel ziet zitten, is wanneer hij of zij spiegelt. Dit houdt in dat de persoon misschien net nadat jij je hoofd iets hebt gekanteld, dit ook doet. Dit hoeft niet op te vallen natuurlijk, want over het algemeen pikken we dit onbewust op! Maar als jij op een subtiele wijze duidelijk wilt maken dat je je date leuk vindt, kun je kleine dingen van hem of haar spiegelen.

flirt tips

6. Geef complimentjes

Het is zo leuk om complimentjes te krijgen! Het geeft een confidence boost en de gever van het compliment komt in je goede boekje te staan. Dus dat geldt andersom net zo. Probeer deze complimentjes wel gemeend, uniek en passend bij de situatie te maken. Nooit een willekeurig complimentje geven dat compleet uit het niks komt, want dat kan nep overkomen. Observeer je gesprekspartner en wanneer je iets leuks of interessants opvalt, vertel het diegene! Dat maakt zeker een goede indruk.

7. Plagen

Mensen testen elkaars grenzen constant. Vooral vrouwen vinden het leuk om hun potentiële partner hier en daar een push te geven door een plagend grapje te maken, zo weet je meteen hoe diegene reageert in een iets stressvollere situatie. Dus wees niet bang om je date een beetje te plagen. Krijgt je date een deur niet open? Je kunt plagend (niet gemeen!) zeggen dat je ziet dat die naar de sportschool gaat. Reageert je date negatief? Dan weet je ook direct dat dit een red flag is.

8. Toon interesse

Interesse tonen en mentaal aanwezig zijn tijdens een gesprek of date met iemand die je leuk vindt, is super sexy en toont ook respect naar de ander toe. Als je op date gaat, maar vervolgens alleen maar je telefoon checkt, geeft dat niet zo’n goede indruk. Stel vragen en vraag vooral verder over zijn of haar interesses en leer diegene écht kennen.

9. Online flirten

Heb je een leuke match op een dating app of heb je een telefoonnummer gescoord van die ene leukerd in de supermarkt? Dan is natuurlijk de volgende vraag hoe je het beste flirt via appjes, want het is tóch anders dan wanneer je bij elkaar bent.

Toon interesse door vragen te stellen en laat diegene ook snapshots zien van jouw eigen leven. Deel bijvoorbeeld een film die je nu aan het kijken bent of dat je net terug bent van je favoriete sportles. Zo laat je zien dat je lekker je eigen leven leidt en niet op een reactie wacht.

Daarnaast zijn foto’s, memes en emoji’s de perfecte partners in crime. Als je je woorden extra bij wilt staan of als woorden het nét niet overbrengen, kun je de hulp inschakelen van je favoriete emoji’s, stickers en gifjes. Ook online kun je je partner uitdagen met plagende grapjes. Houd het leuk en speels! Er is niks aan als je je constant zorgen maakt. 😉

10. Go with the flow

Ben jij in top vorm met je flirt game? Kan het niet beter? Yes! Maar dan laat je de rode pasta saus vervolgens op je gloednieuwe truitje vallen… tsja, leuk is anders. Laat het vooral niet de pret bederven! Gebruik het om je flirt game te versterken door een grapje te maken. “Ah, dit was de finishing touch die ik miste bij mijn outfit!” Zo laat je zien dat je om kunt gaan met een vervelende situatie en eerlijk, dat is best wel sexy.

Welke flirt tips werken voor jou altijd?

Respond or ask a question

Geef een reactie

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.