Alles over aftrekken

aftrekken

Het kan erg leuk en spannend zijn om je man zo nu en dan uitgebreid te verwennen, maar hoe moet je aftrekken? Dit kan soms best lastig zijn, vooral wanneer je nog niet zo veel ervaring hebt. Gelukkig kun je aftrekken prima leren! Vandaag delen wij onze 5 tips om hem lekker af te trekken.

Lees ook: masturbatie tips voor mannen

1. Bereid je goed voor

Een goede begin is het halve werk! Dat geldt ook bij het aftrekken van mannen, maar dit wordt soms nog onderschat. Er zijn twee dingen belangrijk om te doen wanneer je een man gaat aftrekken.

Zorg voor een goede hygiene

Zowel bij de man als bij de vrouw zijn de intieme delen erg gevoelig. Het is dus belangrijk om daar zorgvuldig mee om te gaan. Was je handen en de penis dan ook goed voordat je gaat aftrekken. Op die manier krijgen bacteriën geen kans.

Gebruik voldoende glijmiddel

Het gebruik van glijmiddel draagt bij aan een betere hygiene. Bovendien zorgt het ervoor dat de handen bij het aftrekken soepeler over de penis heen glijden, wat voor een extra stimulerend gevoel zorgt. Ben je van plan om bij het aftrekken gebruik te maken van sextoys? Kies dan voor een glijmiddel op waterbasis. Deze zorgt er namelijk voor dat het materiaal van het speeltje niet wordt aangetast.

Leg vooraf iets klaar om op te ruimen

Lekker aftrekken zal ongetwijfeld leiden tot klaarkomen. Als mannen klaarkomen bij het aftrekken zal er sperma naar buiten komen, wat best een rommeltje kan worden. Leg daarom vooraf iets klaar zodat je het gemakkelijk kunt opruimen. Op die manier hoef je je daar geen zorgen meer om te maken als hij klaarkomt en kun hij volledig van het aftrekken en klaarkomen genieten. Veelgebruikt zijn de sokken, tissues of een handdoek, maar wist je dat een warm washandje ook erg fijn kan zijn? Houd het washandje even onder de warme warm water en breng vervolgens wat glijmiddel aan in het washandje. Schuif de penis naar binnen en begin met aftrekken. De structuur van het washandje zorgt voor extra stimulatie en nadat de man is klaargekomen gooi je het washandje gemakkelijk in de was.

2. Stel het orgasme uit

In tegenstelling tot vrouwen komen de meeste mannen vrij snel klaar. Dat is kan best jammer zijn als je hem wilt verwennen door hem uitgebreid af te trekken. Probeer dan om het orgasme uit te stellen. Veel mannen zullen ook nog eens intenser klaarkomen bij het aftrekken als het orgasme wordt uitgesteld.

Hoe kun je het klaarkomen bij aftrekken uitstellen? Simpel: stop op tijd! Wanneer je merkt dat hij intenser aan het genieten is kun je een korte pauze invoeren door op andere lichaamsdelen te focussen dan de penis. Streel zijn lichaam, kus hem in zijn nek of zoen hem. Als hij weer wat is bijgekomen kun je verder met aftrekken. Hoe langer je het klaarkomen uitstelt, hoe intenser het orgasme zal zijn!

3. Probeer verschillende technieken bij het aftrekken

De meest bekende manier om een man af te trekken is door je hand om penis heen te vouwen en op en neer te bewegen, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden om een man af te trekken. Maak bijvoorbeeld ook een draaiende beweging bij het op en neer bewegen, of probeer één van deze andere technieken bij het aftrekken.

Het melkmeisje

Vouw bij het aftrekken je hand om de penis heen en beweeg deze naar boven. Pak vervolgens met je andere hand de penis over en beweeg deze hand ook naar boven. Ga op deze manier door met om en om je handen naar boven te laten glijden. Dit geeft een beetje het idee alsof je hem bij het aftrekken aan het ‘melken’ bent. Vandaar: het melkmeisje!

De citruspers

Een andere techniek waarbij je zeker goed zult scoren bij het aftrekken is de citruspers. Houd met met je ene hand de penis goed vast. Van de andere hand maak je een soort kommetje dat je over de penis zet. De eikel past op deze manier precies in je handpalm. Maak nu een soort ronddraaiende bewegingen, alsof je met de hand een sinaasappeltje aan het persen bent. Met deze techniek zul je de eikel erg intens stimuleren bij het aftrekken.

Ben jij benieuwd naar andere technieken om af te trekken? In onze winkels worden workshops gegeven waarbij onze specialisten diverse technieken laten zien, waarmee jij je man nog lekkerder kunt aftrekken.

4. Focus niet alleen op de penis bij het aftrekken

Zijn jullie niet vies van anale seks? Probeer dan eens om bij het aftrekken ook zijn prostaat te stimuleren. Stimulatie van de prostaat kan namelijk tot een super intens orgasme leiden, vergelijkbaar met het stimuleren van de vrouwelijke G-spot. Daarom wordt de prostaat ook wel de P-spot genoemd! Laat hem op zijn rug liggen en beweeg je vinger tot ongeveer 5 cm diep in de anus richting de navel. Je zult een soort knobbeltje voelen: de P-spot.

5. Gebruik een sextoy bij het aftrekken

Naast verschillende technieken zijn er ook verschillende seksspeeltjes die je kunt gebruiken bij het aftrekken. Sommige sextoys nemen een deel van het werk over, terwijl andere juist echt als toevoeging kunnen werken.

Cockring

Een cockring is een bandje dat je om de penis kunt doen. Hierdoor zal het bloed minder snel uit de penis stromen, waardoor de erectie harder wordt en langer kan aanhouden. Dit kan ervoor zorgen dat de penis nog gevoeliger is bij het aftrekken. Voor sommige mannen helpt het ook het klaarkomen bij het aftrekken uit te stellen.

Wil je nog iets extra’s toevoegen aan het aftrekken? Kies dan voor een vibrerende cockring. Hierbij zit er een trillende bullet aan het bandje bevestigd. Deze kun je gebruiken om de penis nog meer te stimuleren met behulp van de trillingen. Ook voor jou kan dit type cockring erg interessant zijn: wanneer je partner deze aan houdt bij het penetreren, kunnen de trillingen jouw clitoris stimuleren. Win, win!

Masturbator

Met een masturbator kun je bij het aftrekken het gevoel van orale of vaginale seks nabootsen. Een masturbator schuif je om de penis heen, waarna je gewoon de op- en neergaande bewegingen kunt maken zoals je gewend bent bij het aftrekken. Doordat de masturbator aan de binnenkant een structuur heeft, zal je partner bij het aftrekken extra gestimuleerd worden. Sommige masturbators, zoals een masturbatie eitje, zijn van zacht materiaal waardoor je bij het aftrekken kunt spelen met het uitoefenen met druk.

Prostaat toy

We hadden het er eerder al over: stimulatie van de P-spot bij het aftrekken. Naast verschillende anale toys zijn er ook speciale prostaat toys die bedoeld zijn om de P-spot te stimuleren. Deze kan hij bij het aftrekken inbrengen in de anus. Sommige prostaat toys werken zelfs met app-bediening. Op die manier kan je partner jouw de volledige controle geven over het aftrekken. Zo kun jij hem lekker aftrekken en de standen van de prostaat toy bepalen.

Hopelijk helpen deze tips jou om je man lekker af te trekken! En vergeet niet: je merkt vanzelf wel aan hem of je goed bezig bent of niet. Veel plezier!

Respond or ask a question

Geef een reactie

Your email address will not be published.

1 comment

Guy
januari 24, 2024 1:30 pm

Goede verhalen maar ik heb een probleem. Ik heb geen prostaat meer na operatie. Doe nu weer aan seks. Aftrekken en neuken. Maarrrrr….geen zaadjes meer. Diep verdrietig. Ik voel me ontmand. Er is iets gestolen. Ik ben al meer dan 50 jaar aan het aftellen en neuken. Soms meerdere keren per dag en nu droog. Zonder zaad, geen sperma, No cum!
En dan ook nog geen top erectie.
Ik moet me aftrekken en dat duurt lang. Veel voorwerk goed uitgerust zijn en na een half uur of uurtje ben ik er. En dan zit ik te kijken en te kijken… komt er toch zaad, is er misschien nog iets…?
Maar nee weer niks.
O ja wel soms een heel mini straaltje pies.
En soms voelt dat een beetje.
En heel soms heb Ik een orgasme waarbij ik het uitbrul van opwinding en genot. En dat duurt soms nog erg lang ook.
Het duurt dan wel een tijd voor ik weer kan, een dag of zo. Maar met m’n penis bezig zijn doe ik. Dat kan.
Wel droog. En dat weet ik maar ook weer niet.
Wie herkent iets of heeft een tip of comment?

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.