Binnen de slaapkamer ben jij In Control!

seksleven

Eerder kon je al lezen hoe je jouw alter ego kan ontdekken en omarmen. Nu gaan we nog een stapje verder, zodat jij je seksleven echt kan domineren! In het diepst van de zomer ervaren we onze grootste natuurlijke boost in libido, dus geen beter moment om het heft in eigen handen te nemen…

Dominantie, wat is dat?

Fantaseer jij er stiekem over om je partner te laten zien wie er echt de baas is? Dan ben jij waarschijnlijk meer dominant (Dom in het kort), dan onderdanig (ofwel sub, kort voor “submissive”). Misschien neemt jouw partner altijd de leiding, maar zou jij hen daarvoor eigenlijk wel een tik op de kont willen geven. Blijven jouw verlangens onvervuld, dan is het tijd om de rollen om te draaien.


Bekijk ook: ‘Wat ontbreekt er aan jouw seksleven? Face Your Alter Ego!’

dominantie

Een stout spelletje

We zijn het er allemaal over eens dat er niks zo goed werkt tussen de lakens, als langzaam het randje opzoeken. Een fijn voorspel vergt dat je elkaar blijft plagen en steeds verder weet op te winden. En daarbij kan het helpen om af en toe iets nieuws te introduceren op de slaapkamer.

Natuurlijk is het voor de meeste mensen niet zwart-wit. Mogelijk houd jij er juist van om de top en bottom-rol af te wisselen. Of vind je het nog opwindender om gedomineerd te worden, dan je partner zelf te domineren. Waar het om draait is dat jij de regie neemt over je seksleven.

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe zomerliefde, of een partner voor het leven hebt, de kunst om je bedpartner te verleiden maakt deel uit van jouw vrouwelijke kracht. Dus laat hem of haar maar eens knielen voor de meesteres!


Bekijk ook: ‘12 tips van Christine le Duc over kinky seks’


Grijp de controle

Klaar om jouw meest ondeugende fantasieën nieuw leven in te blazen? Dan kun je vast wel een sexy, doch stijlvolle outfit gebruiken! Neem snel een kijkje tussen onze meest populaire lingerie of doe inspiratie op van onze meest populaire SM & bondage love toys.

Respond or ask a question

Geef een reactie

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.