Erotisch verhaal – ‘Blauw satijn’

In gedachten verzonken liep ze door de lobby van het hotel waar ze ditmaal hadden afgesproken. Kamer 316, zeven uur ’s avonds. Geen vragen, want er zouden geen antwoorden komen. Als collega’s zagen ze elkaar dagelijks met passende onverschilligheid, eens per maand troffen ze elkaar zó, al twee jaar lang. Nooit werd er van de regels afgeweken. Discretie voor alles, verder geen contact en geen claims. Gewoon af en toe een avond samen grenzen verleggen die hun partners wilden behouden.

Hij zat al op haar te wachten toen ze binnenkwam, maar kwam overeind om haar te omhelzen. “Kleed je uit,” zei hij na een snelle zoen. Zelf maakte hij geen aanstalten om hetzelfde te doen. 
Naakt stond ze even later voor hem en zag dat hij een lang, blauw lint in zijn hand hield. Hij legde een deel ervan om haar hals en spande de rest van het lint over haar bovenlichaam. Het brede satijn sneed minder in haar huid dan het touw waarmee ze ooit eerder speelden, maar zat niet minder strak. Met de rust van iemand die wist wat hij deed, wikkelde hij het lint om haar bovenlijf. Bij de eerste aanraking voelde het koel, maar al snel nam de warmte van haar huid aan.
Op de achtergrond speelde zachte muziek, terwijl hij haar bewegingsvrijheid steeds verder beperkte. Het punt van overgave kwam toen hij haar handen tussen haar borsten vastbond. Ze kon nog weglopen, maar ze peinsde er niet over. Liever liet ze hem begaan.

Hij deed een stapje terug om zijn werk in ogenschouw te nemen. Ze voelde zich kwetsbaar en naakt onder zijn blik, maar boven alles opgewonden. Nog altijd in zijn pak liep hij om haar heen, schoof hier en daar een vinger onder het lint om te voelen of het niet te strak zat.
Toen hij weer voor haar stond, legde hij zijn handen over haar borsten en masseerde die tot haar tepels tegen zijn handpalmen prikten. Hij sloot zijn mond erom en zoog zo hard dat het topje roze en hard vooruit priemde.
” Zo zie ik ze het liefst,” zei hij. “Probeer ze zo te houden.” Hoe? Ze kon er zelf niet bij. Nerveus wilde ze hem kussen om hem te moedigen ook zijn kleren uit te trekken. Hij trok zich echter terug, en pakte het vlechtwerk over haar borsten beet om haar zo naar achteren te duwen. Geschrokken stommelde ze achteruit en dreigde op het bed te vallen, maar hij hield haar in evenwicht. Hij was degene die ditmaal het tempo bepaalde.

Met zijn voet duwde hij haar voeten uit elkaar. Even wankelde ze, maar hij liet haar tegen zich aanleunen voor de steun. Zijn andere hand gleed tussen haar benen, vond haar klit en sloot zich bezitterig over alles. Met een lichte gêne voelde ze hoe zijn mond lachte in haar hals toen hij merkte hoe nat ze al was. Heel even liet hij een vinger bij haar naar binnen glijden, maar toen ze haar lichaam begerig in zijn richting bewoog, op zoek naar meer frictie, trok hij zich weer terug en maakte met zijn vingertoppen lange, natte cirkels rond haar clitoris.

Ze wist zeker dat ze niet zou kunnen klaarkomen. Niet zonder zelf het tempo en de druk aan te kunnen geven. Toch leek hij haar lijf beter te kennen dan ze dacht. Anders dan anders, maar nog niet minder gekmakend, voerde hij de druk op. Ze wilde hem aanraken, maar zat vast in een satijnen harnas. Alle energie balde zich samen in haar onderlijf. Toen sidderde en schokte ze, en kwam klaar op zijn hand.
Veel rust gunde hij haar niet. Hij stapelde de kussens zo op het bed dat ze er voorover op kon leunen. Haar hoofd was vrij, maar ze had geen idee wat hij achter haar deed.

Opnieuw spreidde hij haar benen, ditmaal door er zelf tussen te komen staan. Ze voelde een kus tussen haar schouderbladen, voor hij zijn erectie langzaam maar onverbiddelijk in haar stootte. Was hij harder dan anders of zachter? Of kwam het door het feit dat ze aan hem was overgeleverd dat ze meer voelde dan ooit? Zijn bewegingen werden sneller, met zijn handen in het vlechtwerk van satijn hield hij haar precies waar hij haar wilde hebben. Ze liet hem begaan en werkte mee, ze liet de extase komen, voor de tweede keer. Minder hevig, maar langer – zo lang dat ze blij was dat ze lag, omdat ze geen kracht meer in haar benen had.
Na zijn felle climax leunde hij even op haar, hijgend en bezweet, voor hij haar met enkele bewegingen uit het satijn bevrijde, en met haar onder het dekbed rolde.
Volgende keer weer? Nee, de volgende keer was het haar beurt.

 

Respond or ask a question

Geef een reactie

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.