Buitenseks: de beste tips!

buitenseks

Ben jij ook zo dol op de zomer? Het is heerlijk warm en we dragen allemaal wat minder bedekkende kleding. Dat zorgt er ook voor dat we meer zin in seks krijgen. Binnen is het wel erg warm, dus is het juist ook lekker om elkaar ook in de buitenlucht te verwennen. We delen onze beste tips voor buitenseks!

Sta stil bij de risico’s van buitenseks

Deze tip is niet meteen heel spannend, maar wel belangrijk om samen af te wegen. Hoe ontzettend spannend het ook is om buiten seks te hebben, het is ook strafbaar. Het valt namelijk onder “schennis van de eerbaarheid”. De boetes voor seks in de buitenlucht kunnen dan ook best wel oplopen. Denk daar dus vooraf goed over na en bepaal samen of je dit risico wilt nemen. 

Kies jullie perfecte buitenseks locatie

Willen jullie samen voor een buitenseks date gaan? Dan kunnen jullie de buitenseks locatie gaan kiezen. Om een goede locatie te kiezen voor seks in de buitenlucht kun je rekening houden met een aantal dingen.

1. Ga niet te ver van huis

Spontane seks is vaak het meest opwindend. Houd de spanning er dan ook in door een locatie te kiezen die niet te ver weg is. Wat een moodkiller is het ten slotte als je eerst nog een uur in de auto moet zitten voordat jullie buitenseks avontuur kan beginnen!

Tip! Geen fijne afgezonderde locatie in de buurt? Begin dan eens met seks buiten in je eigen tuin of of op het balkon!

2. Zorg voor genoeg privacy

Bij buitenseks bestaat altijd het risico dat je betrapt kunt worden. Dat is juist één van die dingen die buitenseks zo spannend maakt! Toch kan het erg vervelend worden als je jullie avontuurtje de volgende dag op Dumpert tegenkomt. Zorg er dus voor dat je de omgeving kent en zeker weet dat er niet veel mensen (en zeker geen kinderen) komen.

3. Let op zand!

Zand schuurt. Punt. Daarbij heeft zand ook nog eens de eigenschap dat het overal op je lichaam blijft plakken. Dat kan erg oncomfortabel zijn wanneer jullie lichamen langs elkaar heen glijden. Voorkom dus dat buitenseks stroef verloopt en kies voor een niet al te zanderige locatie. Wil je toch graag seks op het strand? Ga dan voor een plek waar het zand nat is, zodat het minder blijft plakken. Vergeet je glijmiddel niet, zodat alles soepel blijft glijden.

Bereid je goed voor op je buitenseks date

Waar je binnen alles bij de hand hebt, is dat buiten wel even anders. Bereid je dan ook voor wanneer je buiten seks gaat hebben. Dat helpt een hoop ongemak voorkomen.

1. Houd rekening met de weersverwachting

Deze tip lijkt misschien logisch, maar het zou toch behoorlijk stom zijn als het op jullie hoogtepunt ineens keihard gaat regenen! Ook wanneer je partner allergieën zoals hooikoorts heeft kan het handig zijn om de pollenradar te controleren. Zo voorkom je dat je voor onaangename verrassingen komt te staan.

2. Kleed je voor buitenseks

Waarschijnlijk scheuren jullie het liefst de kleding van elkaars lijf tijdens bij een goede vrijpartij, maar dat is niet zo handig wanneer je buiten seks hebt en je jezelf misschien snel moet kunnen bedekken als je bijna betrapt wordt. Draag daarom makkelijke kleding. Voor vrouwen kan het handig zijn als ze een jurkje of rok dragen met bijvoorbeeld een openkruis slip of string. Mannen kunnen hun ondergoed eventueel helemaal weglaten. 

3. Zorg dat je alles bij je hebt voor buitenseks

Buitenseks is wat minder hygiënisch dan seks in huis. Neem wat tissues of vochtige doekjes mee zodat je je na afloop op kunt frissen. Vergeet ook de condooms niet om veilig te kunnen vrijen. Wil je wat meer comfort tijdens de buitenseks? Neem dan iets om op te liggen mee, zoals een dekentje of picknickkleed. Zo voorkom je verwondingen en kunnen jullie je volledig op elkaar focussen.

 

Heb jij nog tips voor een spannend avontuurtje in de buitenlucht?

Respond or ask a question

Geef een reactie

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.