De top 10 sextoys van 2020!

top 10 sextoys

Goodbye 2020, and hello 2021! Voordat we aan het nieuwe jaar beginnen, kijken we nog even terug naar onze favoriete sextoys van het afgelopen jaar. Met welke beleefde jij jouw hoogtepunten van 2020? 😉

#1 Womanizer Premium

De Womanizer is één van de populairste luchtdrukvibrators die er is. Deze Premium versie is de meest luxe variant. Deze verdient zeker de eerste plaats in onze top 10! Met 5 verschillende kleuren heb je keuze genoeg.

#2 Rabbit Love Sight – Black Edition

Deze rabbit vibe staat dit jaar op een terechte tweede plaats. De vibrator heeft de perfecte vorm om je clitoris en g-spot te bereiken. De g-spot stimulator heeft drie verschillende vibratiepatronen en de clitoris stimulator maar liefst 10!

#3 Satisfyer Pro 2 vibration

De Satisfyer Pro 2 combineert luchtdrukgolven met vibraties, wat zorgt voor een heel fijn samenspel. Daarnaast zijn wij ook verliefd op deze classy roségouden kleur!

#4 Vibrerend eitje Pleasure – Delights

Dit siliconen trileitje heeft 10 verschillende vibratiestanden. Je kunt je favoriete stand kiezen met de knop op het eitje zelf of met de afstandsbediening. Deze heeft een bereik tot wel 20 meter, dus zeker spannend om je te laten verrassen door je partner!

#5 Vibrator G-Touch – Black Edition

Met deze kleine maar fijne G-Touch heb je de ideale vibrator bij de hand! Door zijn vorm en 10 vibratiestanden weet hij jouw ideale plekje goed te vinden en te stimuleren.

#6 Rabbit vibrator Ravish

De Ravish rabbit vibrator heeft twee sterke motoren en 10 verschillende vibratiestanden. De clitorisstimulator heeft een vlakkere vorm, waardoor de vibraties op een groter oppervlak doorkomen en dus nog intenser aanvoelen.

#7 Doxy XXL Wand Vibrator

Deze massager van Doxy heeft een krachtige vibratiemotor die ideaal is voor het losmaken van stijve spieren, maar ook voor een fullbody of erotische massage. Hij is er in 4 kleuren. Keuze genoeg dus!

#8 Koppelvibrator We-Vibe Chorus

De We-Vibe Chorus is een musthave voor koppels. De vrouw brengt hem in zodat de toy de clitoris en g-spot stimuleert en de man ook de trillingen voelt terwijl hij penetreert. Daarnaast is het ook leuk om de toy op afstand van elkaar te gebruiken met de afstandsbediening. Mogelijkheden genoeg! De We-Vibe Chorus is verkrijgbaar in blauw en paars!

#9 Clitorisstimulator Pleasurizer

Op nummer 9 van 2020 vind je de Pleasurizer. Door de afstandsbediening kun je hem makkelijk samen én alleen gebruiken. Leg deze stimulator in je slipje en kies uit de 9 vibratiestanden op je clitoris te verwennen. Tip: leg hem wat verder in je slipje om ook je vagina te stimuleren!

#10 Icon Couples Stimulator

Last but not least in dit overzicht: een allround toy voor koppels! Door de drie trilmotortjes vibreren de uiteinden van het harpje los van het onderste gedeelte. Dat maakt dat de Icon Couples stimulator te gebruiken is door hem, door haar en samen tijdens het vrijen. Spannend om met elkaar te ontdekken!

 

Respond or ask a question

Geef een reactie

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.