De veelzijdigheid van vrouwen: welke rol vervul jij?

verschillende rollen

Als vrouw vervul je (onbewust) een rol. Elke rol komt met eigen uitdagingen, geluksmomenten en verantwoordelijkheden. Of je nou voor je carrière gaat als echte workaholic, je gezin bijstaat als perfect housewife, of geniet van je leven als de fun-girl en het avontuur najaagt. Elke vrouw is uniek en zo ook haar rol. In dit artikel vieren we de diversiteit van vrouwen en willen we laten weten dat er kracht zit in elke rol!

De boss-babe workaholic

Voor de ambitieuze dames onder ons, is de carrière meer dan geld verdienen. Het is een passie. Je hebt doorzettingsvermogen en bent vastberaden om het hoogsthaalbare te bereiken in jouw carrière. Tegenslagen? Die krijgen jou niet klein.

Je hebt doorzettingsvermogen en bent vastberaden om het hoogsthaalbare te bereiken.

Als vrouw, met een drive om een bijzonder goede carrière te krijgen, is het leven niet makkelijk. Maar dat weet je wel. Hoge posities worden nog vaak bekleed door mannen en “this is a man’s world” is zeker van toepassing voor de carrièrevrouwen! Maar met jouw drive en doorzettingsvermogen motiveer jij andere vrouwen en laat je zien dat ook vrouwen alles kunnen bereiken wat ze willen.

The perfect housewive

Waar we het net over carrière hadden, heb jij een andere passie: je gezin. Je wist het waarschijnlijk al toen je nog klein was, dat jij gemaakt was om moeder te zijn. Je vond werken wel leuk, maar je kon eigenlijk niet wachten tot je kon stoppen met werken en je volledig kon focussen op je gezin.

Je besteedt graag zo veel mogelijk tijd met je kinderen om geen enkele stap of mijlpaal te missen. Jij bent de ruggengraat van de familie en dit gevoel geeft jou kracht en voldoening. Of het nu gaat om het maken van gezonde maaltijden, zorgen voor een schoon en gezellig huis, of het bieden van bakken onvoorwaardelijke liefde: jij kunt het allemaal. Je bent een master-multitasker en je vindt geluk in de kleine momenten.

Je toewijding en liefde zijn bewonderenswaardig.

Je toewijding en liefde zijn bewonderenswaardig. Enne, laat je niet gek maken als mensen denken dat jij het “makkelijk voor elkaar hebt”. Want een stay-at-home mom is een fulltime job! Maar jij laat het makkelijk lijken en daar mag je best heel trots op zijn!

De ultieme Fun-girl

Jouw leven is vrij en spannend. Je weet misschien nog niet helemaal wat je nou echt wilt, maar je geniet volop van het leven dat je nu leidt. Je hebt geen echte verplichtingen, dus je kunt gaan en staan waar je wilt.

Verschillende banen, veel reizen, feesten en misschien ook wel veel verschillende (bed)partners. Jij doet lekker waar jij zin in hebt.

Mensen vinden het fijn om in jouw aanwezigheid te zijn omdat jij zorgt voor plezier en luchtigheid.

Mensen kunnen jaloers zijn op jouw onbezorgde leefstijl en de toffe dingen die jij doet. Jouw leven is nooit saai. Mensen vinden het fijn om in jouw aanwezigheid te zijn omdat jij zorgt voor plezier en luchtigheid. Het leven is al zwaar genoeg, dus we moeten niet alles te serieus nemen. En jij hebt dit kunstje perfect onder de knie!

Elke rol is goed, zolang jij je er goed bij voelt

Ongeacht welke rol je kiest om te vervullen, of misschien vervul je meerdere rollen tegelijk, het belangrijkste is dat je je er goed bij voelt. Er is geen ‘juiste’ of ‘verkeerde’ manier om vrouw te zijn; elke rol is uniek en waardevol op zijn eigen manier. Zolang jij weet waar je kracht ligt en jezelf durft te zijn, is het allemaal goed. Blijf vooral trouw aan wie je bent en vervul jouw rol met trots.

Laten we samen het vrouw-zijn vieren! Want een vrouw zijn, is toch geweldig? Al onze unieke passies, talenten, dromen en lijven… in onze diversiteit ligt onze kracht.

Wat is jouw unieke rol?

Respond or ask a question

Geef een reactie

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.