Dit zegt jouw favoriete lingerie kleur over jou

lingerie kleur

Wist je dat jouw favoriete kleur lingerie meer kan onthullen dan je denkt? Kleur beïnvloed alles om ons heen en zo kan het ook meer vertellen over jou. Klaar om erachter te komen wat jouw lingerie keuzes over jou zeggen?

Rode lingerie

rode lingerieJij bent warm en passievol en in rode lingerie laat je menig harten een stuk sneller kloppen. Het is niet ongewoon dat je met je aanstekelijke energie leven in de brouwerij brengt. Als jij verliefd bent dan ga je all in – in jouw boekje bestaat geen half werk. Je hebt een domninante kant, die je graag op de werkvloer en in de slaapkamer laat zien. Soms kun je wat ongeduldig zijn en een pittige kant hebben tijdens discussies of meningsverschillen, maar vuur en passie komt natuurlijk met een stukje gevaar.

Roze lingerie

roze lingerieHeb jij een voorkeur voor roze lingerie? Dan ben jij als persoon zachtaardig, romantisch en speels. Zorgzaamheid is voor jou écht een belangrijk aspect binnen relaties, of deze relatie nou romantisch, familiaal of vriendschappelijk is. Je zorgt graag voor anderen en bent empatisch aangelegd. Mensen komen daarom ook graag bij jou voor advies. Je kunt soms wel wat besluiteloos zijn, maar hebt genoeg mensen op wie je kan rekenen om te helpen met knopen doorhakken.

Paarse lingerie

paarse lingerieIn paarse lingerie weet jij altijd jouw mysterieuze kant te benadrukken. Er is iets magisch aan jou waardoor mensen graag bij je in de buurt zijn. Dit kan nog wel eens voor onrust zorgen, omdat je als introvert ook tijd nodig hebt om op te laden. Je bent creatief, eigenzinnig en onvoorwaardelijk jezelf. Als je alleen bent, kom je tot de beste ideeën en daar moet je ook zeker niet aan twijfelen! Laat die magie maar voor je werken.

Blauwe lingerie

blauwe lingerieDe rust zelve, kalm en in evenwicht. In blauwe lingerie ben jij een rots in de branding voor de mensen om je heen. Altijd in balans en lekker stabiel is jouw motto en hierdoor vinden anderen ook rust en comfort in jou. Je bent altijd op zoek naar kennis binnen jouw interesses, hobbies of werk. Soms word je gezien als afstandelijk, maar de mensen die het dichtst bij je staan weten dat je één van de meest loyale personen bent in hun leven.

 

Groene lingerie

groene lingerieDraag jij het liefste groene lingerie? Zelfontwikkeling en persoonlijke groei zijn aspecten waar jij je altijd mee bezig houdt. Je wilt tenslotte altijd streven naar de beste versie van jezelf! Daarom ga jij vernieuwing ook niet uit de weg. Verveling? Daar doe je niet aan. Je neigt naar het maken van veilige keuzes, zodat jij stabiliteit en harmonie voor jezelf creëert. Als jij in harmonie bent met jezelf, dan is jouw verlangen om de wereld om je heen te vernieuwen des te groter!

Gele lingerie

gele lingerieHet klinkt misschien wat cliché, maar als jij je gele lingerie hebt aangetrokken ben jij het zonnetje in huis! Jij zit vol levenslust en energie en bent een echte avonturier. Mensen worden tot je warme persoonlijkheid aangetrokken en weten dat ze altijd bij je terecht kunnen voor een pick me up. Je kunt wel sneller overprikkeld raken, wat zich uit in irritatie. Zolang je je eigen grenzen aan blijft geven, dan is er niks aan de hand. Dan blijf je zonder moeite plezier houden in het leven.

Witte lingerie

witte lingerieAls jij jouw favoriete witte lingerie uit de kast haalt, dan weet je gewoon dat het goed zit. Jouw hart zit op de goede plek en je bent een lichtpuntje in je eigen leven en in die van anderen. Je kunt perfectionistisch en soms wat onverschillig zijn, maar dit wordt zo overschaduwd door je daadkrachtigheid en zorgzaamheid. Prins(es) op het witte paard? Dat ben je uiteraard zelf!

 

Zwarte lingerie

zwarte lingerieDe meest klassieke lingerie kleur die er is: zwarte lingerie. Hoewel zwart vaak wat negatieve associaties heeft, is niks minder waar! Jij bent mysterieus, zelfverzekerd en zorgt er altijd voor dat je stevig in je schoenen staat. Niemand loopt over jou heen. Je draagt je op een elegante manier en hecht waarde aan je lichaamstaal en persoonlijke verzorging. Je straalt formaliteit en autoriteit uit, wat op de werkvloer altijd tot z’n recht komt. Een echte powervrouw!

 

 

Wat is jouw favoriete lingerie kleur? Laat een reactie achter!

Respond or ask a question

Geef een reactie

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.