Erotisch verhaal – De barman deel 1

erotisch verhaal

In dit erotische verhaal wint de opwinding van het schuldgevoel. Ze weten beiden dat het fout is, maar waarom voelt het dan zo verschrikkelijk goed?

Zijn handen graaien naar mijn billen, terwijl hij me met mijn rug tegen de deur van het wc-hokje duwt en mijn heupen vooruit trekt. Met zijn rechterhand draait hij de deur op slot, terwijl hij me gretig kust. Zijn mond voelt anders dan ik had verwacht. Harder. Maar misschien komt het omdat ik het niet meer gewend ben om een andere mond te voelen, denk ik even terwijl schuldgevoel me overspoelt. Die gedachte druk ik snel weg. Hij kust mijn nek en ik kreun. Met mijn ene hand wrijf ik over zijn broek, terwijl mijn andere hand in zijn haren verdwijnt. Ik ruik zijn parfum: het heeft een dure, mannelijk geur.

Uren heb ik gefantaseerd over dit moment, dat hij me eindelijk zou kussen. Terwijl ik aan de bar hing, als ik in bed lag met mijn vibrator of als ik een hapje ging eten met vriendinnen in het restaurant waar hij werkt. Zat ik met mijn rug naar hem toe, dan voelde ik zijn ogen branden. Liep ik langs, dan knipoogde hij. Vandaag komt een paar maanden flirten dan eindelijk tot een hoogtepunt. Ik wil net op de fiets stappen om naar huis te gaan als ik een bericht krijg. Een onbekend nummer: Je zag er weer goed uit vandaag. Ik klik op het nummer en zie zijn naam staan. Maar sowieso twijfelde ik al niet aan de afzender. Ik besluit te reageren: Thanks. Jij ook. Hij stuurt direct weer een bericht: Ga je nu al naar huis? Terwijl ik nadenk over een reactie neem ik afscheid van mijn vriendinnen. Ja, tenzij jij een beter idee hebt?

‘Dit is wel erg gevaarlijk,’ kreun ik in zijn oor, terwijl hij zijn mond begraaft in mijn hals. Hij drukt zijn kruis hard tegen me aan. ‘We hebben er lang genoeg op gewacht,’ antwoord hij. Ondertussen bevrijdt hij mijn borsten uit mijn bh. Zijn ogen worden groot als hij mijn tepelpiercing ziet. Dan duikt hij er op af: zijn tong glijdt over en rond het metalen staafje, terwijl hij zijn vingers in mijn billen drukt. Mijn rokje hangt ergens rond mijn taille, ik had het speciaal voor de gelegenheid aangetrokken. Zijn tong likt nu mijn andere tepel. Zijn hand bevoelt het kruisje van mijn string. Als hij voelt hoe nat het is kreunt hij diep.

Ik besluit het heft in handen te nemen. Ik wil je in me voelen app ik hem terug. Het duurt even voor er een reactie komt en ik voel me bijna beschaamd dat ik dit echt heb gestuurd. Gelukkig gaven de paar wijntjes me voldoende lef om dat gênante gevoel direct overboord te gooien. Kom terug dan, ga naar de wc’s. Ik klop drie keer. Ik zet mijn fiets op slot en loop het restaurant weer in. Glimlachend zeg ik hem terwijl ik voorbij loop: Ik moet nog even naar de wc. Ik check snel mijn tanden in de spiegel voor ik het hokje in duik. Gelukkig zijn ze allebei vrij en staat er geen rij. Een beetje ongemakkelijk wacht ik met mijn hand op de deurklink. Ik hoor voetstappen en zet me schrap. Drie zachte kloppen geven aan dat hij voor de deur staat.

Het is net of ik naar een film kijk als mijn hand naar voren schiet en hem aan zijn overhemd het hokje intrekt. In dezelfde beweging zoent hij me voor het eerst. Hij drukt zijn lijf tegen me aan terwijl hij me omdraait. Zijn penis is al stijf. De opwinding is real na al die maanden van voorspel. Terwijl hij mijn borsten bekijkt trek ik aan zijn riem. Na twee pogingen en met een beetje hulp gaat hij open. Zijn broek hangt op zijn knieën. Ik manoeuvreer me in het kleine hokje richting het toilet en sluit het deksel, voordat ik er op ga zitten. Zijn blik blijft op mijn borsten hangen: die van mijn op zijn piemel. Hij is groot en ik verheug me op wat komen gaat.

Hij is groot hoor appte hij me ooit een keer. Sexten: hartstikke leuk, maar mannen hebben vaak last van zelfoverschatting of de behoefte om foto’s van hun pik te delen. Van mij hoeft dat niet zo. Dan moet ik hem maar een keer komen bekijken had ik toen gereageerd. Nu zeg ik lachend: ‘Je loog niet toen je me dat bericht stuurde.’

Ik lik mijn lippen en verzamel speeksel in mijn mond. Zijn mond hangt een beetje open en met zijn hand begeleidt hij zijn pik richting mijn lippen. ‘Rustig Romeo,’ commandeer ik. Ik bepaal nou eenmaal graag mijn eigen tempo. Met mijn tong lik ik eerst zijn eikel. Ik draai rondjes er om- en overheen, voordat ik zijn hele lengte lik. Hij kreunt en moedigt me daarmee zonder het te weten aan. Ik wil hem harder laten kreunen, dat hij dit nooit zal vergeten. In één keer neem ik hem in mijn mond, terwijl ik ook dat ene gevoelige plekje achter zijn balzak stimuleer. Voor deze ene keer accepteer ik zelfs de dwingende hand op mijn achterhoofd. Het duurt niet lang voor hij me waarschuwt dat hij gaat komen. Ik knipoog en knijp in zijn ballen, terwijl ik opsta. Hij pakt me ruw vast en drukt me met mijn rug tegen de muur.

Ik denk aan zijn vriendin die drankjes rondbrengt terwijl haar man op het punt staat me te likken en duw het schuldgevoel opnieuw weg. Hij kijkt zo geil, dat dit bijna niet verkeerd kan zijn. Eén voet staat op de wc, de ander een beetje wankel op de grond. Ik grijp me vast aan zijn haar.

Met zijn vingers opent hij mijn schaamlippen, om vervolgens met zijn tong mijn clitoris te verkennen. Ik ontplof bijna direct: we hebben hier inderdaad zó lang op gewacht. Met zijn vingers in mijn lichaam en zijn tong op mijn clit is er maar weinig voor nodig om me te laten komen. Mijn handen graaien in zijn haar, terwijl hij steeds gulziger likt. Als ik kom slaak ik een harde kreun. Hij kijkt verschrikt, maar ik kan er niks aan doen. Hij smoort mijn mond met de zijne. Ik wil meer van hem en ik voel dat hij het ook wil. Zijn piemel die tussen mijn schaamlippen glijdt is meer dan een stille hint. ‘Ik moet echt terug,’ zegt hij met een zucht. ‘Maar dit krijgt een vervolg.’

Respond or ask a question

Geef een reactie

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.