Erotisch verhaal – ‘De chef-kok’

erotisch verhaal

In dit erotisch verhaal volgt Esmee al een tijdje een kookcursus met haar beste vriendin. Eén avond moet Esmee alleen naar de les en de chef-kok valt nét zo goed in de smaak als de gerechten die ze bereiden…

De kookcursus

Ongeduldig en licht bezorgd sta ik voor de gebouwingang van de kookcursus. Normaal gesproken had Pien allang een appje gestuurd als ze later is. Ik check mijn telefoon om de paar seconden of ik al een appje heb ontvangen terwijl ik nerveus naar de tijd kijk. Over vijf minuten begint de les. Het moment dat ik haar wil bellen, belt ze mij al. Snel neem ik op, “Hey, alles oké?”

“Hey, nou, nee,” antwoordt Pien met een schorre stem. “Ik ben ziek. Ik dacht dat ik me wel beter zou voelen voor de les, maar het lukt me echt niet.”

“Oh, joh,” reageer ik teleurgesteld. “Beterschap.”

“Je staat er al zeker?” vraagt Pien op een schuldbewuste toon. “Sorry, Esmee. Ik had het eerder moeten laten weten.”

“Nee, nee!” zeg ik snel. “Is geen probleem. Ik zal vanavond alleen strijden.” Ik probeer er een grapje van te maken, maar nervositeit giert door mijn lichaam. Er is een reden dat ik deze cursus met Pien doe. Niet alleen omdat het gezellig is, maar ook omdat ik me zo ongemakkelijk voel rondom vreemde mensen.

Pien is even stil. “Het is in ieder geval niet zo dat iedereen compleet onbekend is.” Alsof ze mijn gedachten leest.

“Nee, precies,” zeg ik en blik naar de ingang. Dan kijk ik naar de parkeerplaats. Ik kan altijd nog in de auto stappen en naar huis rijden, maar als ik er nu toch ben. “Oké, ik zal naar binnen gaan. Voel je snel beter, oké?”

“Geen zorgen, komt goed,” zegt Pien. “Enne, maak het niet té leuk zonder mij, hè?”

Ik lach. “Wat verwacht je?” We zeggen gedag en dan loop ik vlug het gebouw binnen. Ik kom precies op tijd de keuken in waarop Adam, de chef, zegt, “Ah, Esmee. Net op tijd! Ben je alleen vandaag?” Hij komt naar me toe gelopen en overhandigt een schort.

Dankbaar neem ik het aan. “Ja, Pien is ziek,” zeg ik met een wrange glimlach.

“Goed dat je er alsnog bent,” glimlacht hij warm terug. “Neem plaats. Dan beginnen we.”

Ik ga alleen aan één van de kookeilanden staan en groet een paar andere cursisten met een glimlach en een knikje. Snel doe ik het schort om en vestig mijn aandacht op Adam. Dat is wel echt de highlight van de week, want deze man is een prachtig exemplaar om naar te kijken. Als ik het lef had gehad om onschuldig met hem te flirten tijdens de les, had ik dat gedaan. Maar ik kan niet per se zeggen dat ik daar de ballen voor heb.

“Vandaag gaan we een hartige taart maken-“ begint Adam. Hij legt het recept kort uit en dan laat hij ons beginnen met de voorbereidingen. Ik begin groentes te snijden terwijl ik hem af en toe vanuit mijn ooghoeken bekijk. Hij ziet er zo ongelooflijk goed uit in zijn zwarte koksbuis. Adam is gespierd, maar niet per se breed. Lang, hemelse blauwe ogen en donkere krullen.

Bijna snij ik in mijn vinger als hij mijn kant oploopt. Ik doe net alsof er niks is gebeurd, en hoop dat hij gewoon voorbij loopt. Of toch blijft staan. Oh, beter blijft hij staan.

“Hoe gaat het hier?” vraag Adam als hij bij mij aan het aanrecht komt staan.

“Goed,” glimlach ik naar hem. We blijven iets langer dan normaal naar elkaar kijken. Kort gaan zijn ogen naar mijn lippen en dan wordt zijn glimlach een grijns als hij weer opkijkt. “Laat het weten als je ergens hulp bij nodig hebt.” Ik sta met mijn mond vol tanden als hij naar de volgende cursist loopt.

Naarmate de tijd verstrijkt, begint de keuken te ruiken naar knoflook, kerrie en opwarmende ovens. Onze blikken blijven steeds iets langer bij elkaar hangen en het is niet alleen mijn maag die aangeeft dat hij trek begint te krijgen. Adam wordt een steeds lekkerder lijkend hapje.

Amuse

Aan het einde van de les berg ik de hartige taart op om mee naar huis te nemen. De eerste cursisten zeggen Adam gedag en verdwijnen één voor één door de deur. Ik pak mijn jas van de kapstok, zoekend naar een excuus om hem nog iets te vragen, maar mijn hoofd is blanco. Ik kan niks bedenken.

“Esmee, heb je nog een paar minuten voor me?” Adam komt bij me staan met vragende ogen.

“Oh, ja hoor,” stamel ik.

“Oké, ik kom zo bij je,” zegt hij als hij de laatste cursisten bedankt en gedag zegt.

Intussen frutsel ik met de knoop van het schort aan de voorkant, maar ik heb ‘m iets te strak aangetrokken en krijg hem niet los. Adam loopt weer naar me toe en vraagt met een lach, “Mag ik?” En gebaart naar de knoop. Ik knik. Hij neemt de knoop van me over en weet deze in no time te ontrafelen. “Ik ga een brutale vraag stellen,” zegt hij. “Oh?” Ik kijk hem vragend aan terwijl hij gefocust de knoop losmaakt.

“Ik wil de vraag al een tijdje stellen, maar je bent altijd zo snel weg na de les.” De knoop is los en hij helpt me uit het schort. “Zou je het leuk vinden om hier nog een drankje te doen?”

Verbaasd kijk ik hem aan. “Lijkt me leuk,” zeg ik met diezelfde verbazing. “Is hierna niet nog een cursus?”

“Nee, jullie zijn altijd de laatste groep,” antwoordt Adam terwijl hij naar de voorraadkast loopt. “Colaatje?”

“Lekker,” glimlach ik. Hij schenkt ons beide een glas in en we raken in gesprek over van alles en nog wat. Uiteindelijk raap ik de moed bij elkaar om naar zijn weekendplannen te vragen en of hij zin heeft om te gaan poolen, waarop hij enthousiast reageert. Dan lijkt het allemaal wat ten einde te lopen en ik moet toch nog een keer naar huis rijden, maar we doen beide er alles aan om de tijd te rekken.

Als we op een gegeven moment voor elkaar staan, weet ik niet wie van ons de controle verliest. Mijn handen verwikkelen zich met zijn haar en zijn armen sluiten om mijn middel heen als we elkaar naar onszelf toetrekken en verwikkeld raken in een tongzoen. Anticipatie giert door mijn lijf en ik druk mezelf tegen hem aan. Hij zoent heerlijk. Hij bouwt het gehaaste tempo af naar een langzaam, intiem ritme en ik kreun als zijn handen mijn heupen masseren.

Hij grijpt me goed vast en tilt me op het keukenblad. Teder duwt hij mijn benen uit elkaar en komt hij tussen ze in staan. Kort laat hij mijn lippen los en zegt, “Vanaf het moment dat ik je aan het aanrecht zag staan met die heerlijk geconcentreerde uitdrukking van je, wilde ik je al.”

Vlinders fladderen door mijn buik heen en ik voel mijn wangen branden. “Ik wilde je vanaf het moment dat je gepassioneerd over koken begon te vertellen,” geef ik toe.

Adam krijgt een brede glimlach en kust mijn mond, mijn nek, en net dat ene plekje achter mijn oor dat me helemaal wild maakt. Als zijn warme adem er langs glijdt en hij vervolgens in mijn oor fluistert: “Ik ben wel over meerdere dingen gepassioneerd.” verlies ik mezelf in zijn armen.

Het hoofdgerecht

Als hij zijn lippen weer op de mijne drukt, trek ik zijn koksbuis op. Het ligt nog niet op de grond en ik heb zijn hemd halverwege. Hij lacht als hij die met een soepele beweging uittrekt en mij terug in zijn armen neemt. Ik verken zijn rug, borst en buik met mijn handen en eindig met mijn vingers bij de rand van zijn broek waar zijn erectie zichtbaar begint te worden.

Hij haalt mijn handen weg en trekt mijn coltruitje uit. Mijn haar komt los uit de klip en beide vallen ergens op de grond. Eén hand legt hij liefdevol op mijn gezicht als hij me weer zoent en de ander streelt langzaam over mijn bh heen. Dan verdwijnt zijn hand eronder en begint hij voorzichtig, maar daadkrachtig mijn borst te kneden. Ik kreun tegen zijn mond en ik wil hem aansporen voor meer. Ik maak zijn broek los en duw het naar beneden, die hij vervolgens wegtrapt.

Adam pakt mijn heupen vast en haalt me van het aanrecht af. Hij daalt met zijn lippen van mijn mond naar mijn nek naar mijn borsten. Met een soepele beweging maakt hij mijn bh los en neemt mijn tepel in zijn mond en de ander in zijn hand. Hij begint me heerlijk te verwennen en ik leun terug tegen het aanrecht met mijn vingers in zijn haar.

Langzaam gaat hij verder naar beneden langs mijn buik, maakt hij mijn broek los en helpt me uit mijn jeans zonder dat zijn lippen mijn huid verlaten. Vlinderzachte kusjes laat hij achter op mijn dijbenen, boven de rand en dan over het stof van mijn string. Ik kreun en duw mijn heupen naar voren. “stop niet,” verzucht ik. Ik kijk naar beneden het moment dat hij op zijn knieën naar me opkijkt. Een ondeugende glinstering in zijn ogen. “Ik ben niet alleen goed in koken,” zegt hij terwijl zijn vingers mijn string opzij leggen.  “Ik mag ook erg graag dineren.” En dan verdwijnt hij tussen mijn benen met zijn lippen en tong. Ik spreid mijn benen iets verder en hou me vast aan het aanrecht en druk hem dichter naar me toe me met m’n andere hand.

Ik verlies mezelf in de sensaties en kreun luid als hij behendig het gevoeligste plekje bespeelt. Ik kan amper roepen dat ik kom, voordat mijn orgasme door mijn lichaam raast. Adam laat er geen gras over groeien als hij overeind komt en zijn boxer uittrekt. Hij tilt me terug op het aanrecht, duwt mijn benen uit elkaar en trekt me naar zich toe terwijl hij zichzelf rustig bij me naar binnen duwt. Ik ben amper bijgekomen als hij begint te stoten. Ik sla mijn armen om zijn nek en zoen hem diep. Mezelf proevend op zijn tong.

Hij verandert de hoek en ineens wordt er een plekje binnen in me geraakt waar ik normaal gesproken alleen zelf bijkwam met een speeltje. Een tweede orgasme bouwt zich op en ik hou het amper meer. “Heb je nog eentje voor me?” hijgt Adam in mijn oor als hij het tempo opvoert en dieper stoot.

“Ja! Ja, god, stop niet!” kreun ik en druk mezelf tegen hem aan. Hij voelt zo goed. Warm en sterk en veilig. Mijn tweede orgasme beneemt me mijn adem en met een geluidloze schreeuw kom ik klaar. “Esmee, je voelt geweldig,” gromt Adam in mijn oor als hij zichzelf uit me trekt en zelf over mij heen komt met een diepe kreun. Hijgend houden we elkaar vast en kijken we elkaar voor een korte tijd aan met verwonderde blikken. “Heb je iets te doen dit weekend?” vraagt hij. Ik schud mijn hoofd, “Wel als het met jou is?” Ik geef hem een kleine glimlach. “Absoluut.”

Als ik een half uurtje later in de auto stap, app ik Pien: “Je hebt geen idee wat er net gebeurd is.” Ik krijg meteen een appje terug: “Vertel me álles. Het werd tijd dat er eindelijk iets gebeurde.” Opgevolgd met: “Ik zal vaker ‘ziek’ zijn 😉” En ik lach.

 

Heb jij genoten van dit erotisch verhaal?

Respond or ask a question

Geef een reactie

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.