Erotisch verhaal – ‘De lift, deel 1’

erotisch verhaal

Lily en Ethan stappen na een lange werkdag in de lift van het flatgebouw waar ze beiden wonen. Alleen door een stroomstoring stopt de lift en zitten ze voor een onbepaalde tijd samen vast. Ze raken aan de praat en als er ter sprake komt dat Lily alleen nog maar slechte seks heeft gehad, weet Ethan wel hoe ze de tijd in de lift door kunnen brengen…

De stroomstoring

De lichten flikkeren en dan komt de lift halverwege het gebouw tot stilstand. Ik tuur in het duister en weet gewoon even niet wat ik moet doen, tot ik de stem van de buurman naast me hoor: “Alles oké?” Ik knik, maar realiseer me dat hij dat helemaal niet kan zien. “Ja, ik denk het. Um, wat nu?”

Op dat moment schakelt de noodstroomvoorziening aan. De buurman en ik kijken elkaar aan en hij stapt vooruit naar het paneel. Hij weet contact te krijgen met iemand via het alarmsysteem, die zo snel mogelijk deze kant opkomt. Intussen zeg ik mijn date via de app af. We zitten hier voorlopig nog wel even en ik heb geen zin om dan ook nog het huis uit te gaan voor een derde, waarschijnlijk net zo slechte date als de eerste en tweede.

De buurman rekt zich uit en laat zich langs de wand op de grond zakken. “We kunnen het ons maar beter comfortabel maken,” zegt hij met een knipoog. Ik heb hem vaker gezien bij de liften of in de gang van de negende verdieping. Een knappe man. Zijn gezicht zal vanochtend nog glad geweest zijn, maar nu zit er alweer een schaduw van stoppels. Hij heeft donkere ogen, die bijna zwart lijken in het weinige licht van de lift, en volle lippen die altijd een verleidelijke glimlach laten zien.

Ik besluit niet naast hem te gaan zitten, maar schuin van hem aan de andere wand. Niet dat het veel uitmaakt, want alles is dichtbij in zo’n krappe ruimte.

“Ik ben Ethan, trouwens,” zegt hij en steekt zijn hand naar me uit. “Lily,” stel ik me voor.

“Goede start van het weekend, of niet?” grapt hij als hij mijn hand loslaat en weer tegen de wand leunt. Ik glimlach terug. “Kan niet beter. Nog plannen die in het water lopen vanavond door dit?” Ik gebaar naar de lift, de situatie, om ons heen.

Hij schudt zijn hoofd. “Nee, of nou ja, ik had gehoopt al met een biertje op de bank te zitten, maar naast dat niet. Jij dan?”

“Nee, komt wel goed uit eigenlijk,” zeg ik met een humorloze lach. Het is onbedoeld dat het er zo uitkomt, maar misschien kan dat wel in een onbedoelde situatie. “Oh oh, nou we hebben nog even als je je hart moet luchten aan een vreemde?”

Een intiem gesprek

Ik zucht. “Ik had een date.” Hij gaat iets rechter zitten. “Oh? Een eerste date of iemand die je al kent?”

“Een derde date. Ik kende hem daarvoor al een beetje, maar niet goed of zo.” Ik lees nog zijn berichtje, maar reageer niet op zijn verontwaardiging. Ik stop mijn telefoon weg. “Wat heeft deze arme man of vrouw gedaan dat je opgelucht lijkt dat je hebt kunnen afzeggen?” Ethan heeft zijn wenkbrauwen opgetrokken en kijkt me geïnteresseerd aan.

“Meer wat hij niet heeft gedaan,” vliegt eruit en ik hou kort mijn hand voor mijn mond. “Sorry, dat kwam er nogal lullig uit.” Ethan laat een brede lach zien. “Wat heeft hij niet gedaan? Dit is vast een waardevolle tip.”

Ik twijfel even of ik gewoon direct een super intiem onderwerp moet aankaarten met een vreemde buurman die ik waarschijnlijk nog in de gangen ga zien. “Hij, eh, hij luistert niet naar me als we, eh, seks hebben.”

Ethan lijkt niet te schrikken van mijn opmerking en vraagt oprecht, “Naar wat jij wil?” Ik knik. “Heb je het buiten de slaapkamer om aangekaart?”

“Ja,” zucht ik. “Maar dan zegt hij dat hij wel weet wat ik chill vind.”

“Sorry dat ik het vraag, maar waarom date je hem nog?”

“Erg goeie vraag,” mompel ik en kijk naar mijn nagels zodat ik niet naar Ethan hoef te kijken. “De lift zal wel een teken van het universum zijn.” Ethan lacht, “Dat denk ik sowieso.”

“Had je nog iets aan de tip?” probeer ik luchtig te vragen, maar het klinkt wat terneergeslagen.

“Ja absoluut, al luister ik over het algemeen erg goed naar mijn partners.” Hij geeft me een knipoog als ik opkijk. “Zolang niet al je ervaringen met seks slecht zijn, toch?”

Ik weet even niet wat ik moet zeggen, want heel eerlijk? Ik ben niet wildenthousiast over mijn ervaringen. Mijn huidige partner luistert niet en doet wat die wil, wat meestal eindigt op mijn linker schaamlip en ik die nadenk over mijn boodschappenlijstje. Dan is er nog een ex die alleen missionaris, erin en eruit wilde zonder voorspel…

“Lily?” Ik schrik op uit mijn gedachten. “Wat?” – “Niet al je ervaringen zijn slecht, toch?” herhaalt hij de vraag iets serieuzer. Ik twijfel opnieuw te lang met antwoorden, maar ik ben nooit de beste leugenaar geweest. “Laten we het over iets anders hebben,” zeg ik snel. “Mijn lijst met ervaringen is klein en niet succesvol, dus niet echt waard om het over te hebben.”

“Wil je een goede ervaring?”

“Ja, natuurlijk,” zeg ik direct en voel mijn wangen kleuren. “Maar dat komt vast wel.”

Ethan en ik kijken elkaar voor een lange tijd aan, maar het is niet ongemakkelijk. Hij schuift zich naast me en onze armen en benen raken elkaar aan. “We hebben nog even,” fluistert hij zachtjes terwijl hij zich naar mijn oor buigt. “Ik kan je een goede ervaring geven.”

Een goede ervaring

“Hier?” roep ik bijna uit en kijk hem met grote ogen aan. Wat een niet sexy antwoord ook weer. Haha, misschien is dat ook wel de reden waarom ik geen goede ervaringen heb. Ethan glimlacht speels en kijkt kort naar mijn lippen en terug in mijn ogen. “Je kunt me vertellen wat je wil?”

“Ik- ik wil gezoend worden tot ik niet meer kan ademhalen. Ik wil aangeraakt worden zonder dat het een moetje is. God, ik wil weten hoe het is om klaar te komen mét iemand anders. Met vingers, of tong, of –“

Ethan trekt me naar zich toe en zoent me. Ik sla mijn armen om zijn nek heen en zoen hem terug met een passie ik niet van mezelf gewend ben. Ethan zoent me dieper en dieper tot ik oprecht naar adem moet happen en hij lacht zachtjes tegen mijn lippen als ik eindelijk goed inadem. Zonder woorden helpt hij me op mijn voeten en drukt me tegen de wand aan met opnieuw een passievolle zoen. Ik kan het niet laten om kort mijn ogen te openen en ons in de spiegel achter ons bezig te zien. Mijn opwinding vermenigvuldigt.

Zijn handen verkennen mijn lichaam en ik geniet van elke streling, van elk kneepje en elke zoen die hij geeft. Hij trekt mijn blazer uit en als hij de onderkant van mijn topje vastpakt, heb ik mijn armen al omhoog. Hij kreunt als hij mijn borsten ziet en begint ze met verve te verwennen. Ik kreun en duw mijn heupen tegen zijn kruis aan en laat mijn vingers door zijn haar gaan als zijn lippen afdalen naar mijn nek en borsten.

“Je zei iets over klaarkomen met een tong?” kreunt hij in mijn oor als zijn lippen mijn tepels verlaten. Zijn vingers duwen mijn kokerrok omhoog. “Dat hoef je hier niet-“ begin ik, maar hij grijnst en begint zijn weg naar beneden te kussen. Hij eindigt op zijn knieën voor me en het geeft een gevoel van macht die ik nog nooit eerder heb gevoeld. Hij tilt mijn rechterbeen op en legt die over zijn schouder heen en dan voel ik zijn warme adem op mijn dijbenen. Vlinderzachte kusjes verdeelt hij over mijn benen en dan glijden zijn lippen over de stof van mijn slipje.

Ik kreun en duw mijn heupen naar hem toe en mijn handen verdwijnen in zijn haar om hem nog dichter naar me toe te drukken. Maar hij is sterk. Zijn vingers komen erbij en begint mijn klit door het stof heen te cirkelen en ik smelt. Ik moet tegen de wand leunen om te blijven staan, ondanks dat er bijna nog geen stimulatie is geweest.

Dan trekt hij het slipje aan de kant. Zijn vingers spreiden mijn schaamlippen en dan voel ik zijn warme tong langzaam over mijn klit glijden. Ik kreun luid zijn naam. Hij begint mijn klit te verwennen. Ik vertel hem precies wat wel en niet lekker is en het duurt niet lang voordat ik mijn orgasme op voel bouwen. Als hij zijn vingers ook bij me naar binnen brengt, houd ik het simpelweg niet meer. Ik schreeuw het uit en schok ongecontroleerd als mijn hoogtepunt door mijn lichaam raast. En hij is niet klaar. Hij gaat rustig door tot mijn orgasme naar de achtergrond verdwijnt.

Ik kijk naar beneden en zie hoe hij mij met een trotse grijns aankijkt. Zijn andere hand wrijvend over de bobbel in zijn broek. “Neem me,” zeg ik zachtjes. Hij staat op en zoent me, voordat hij zegt, “Ik neem je na onze eerste date.”

Dan komt de lift schokkend in beweging. Geschrokken kijken we elkaar aan en Ethan helpt me aankleden. Als de liftdeuren op onze verdieping openen, is het alsof er nooit iets is gebeurd. Behalve dat we beide nu tóch plannen hebben vanavond.

 

Wat vond je van dit erotisch verhaal? Laat het weten in de comments!

Respond or ask a question

Geef een reactie

Your email address will not be published.

1 comment

Mihoen
september 27, 2023 2:10 pm

speels verrast, geweldig

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.