Erotisch verhaal – ‘De picknick’

erotisch verhaal

In dit erotisch verhaal heeft Jill haar vierde date met Peter. Het is een prachtige lentedag en dat vraagt om een picknick met bubbels en lekkernijen. Maar Peter heeft meer op het menu staan dan zijn zelfgemaakte hapjes.

De picknick

“Jij hebt de bubbels, toch?” vroeg Peter nadat we elkaar een knuffel hadden gegeven op de parkeerplaats.

“Ja,” antwoordde ik met een glimlach en opende de kofferbak waar de koelbox stond. Peter zette de picknickmand ernaast en legde er een dik kleed bovenop. “En nog wat fris.”
Peter glimlachte terug. “Perfect.”

We stapten in mijn auto en ik reed terug de snelweg op richting de plek die we in gedachten hadden voor een gezellige picknick. Peter en ik hadden elkaar een maand geleden ontmoet in de bar en het klikte meteen. Drie dates later was ik er bijna van overtuigd dat ik een goeie had gevonden. Vooral na hij me passioneel in een steegje had gezoend en me ademloos naar huis had gebracht.

Ik reed ons naar de plek waar we in alle rust konden picknicken. Tijdens de rit praatten we over koetjes en kalfjes en lag zijn hand op mijn bovenbeen. Het kostte me alles om niet te dagdromen over zijn hand tússen mijn benen.

Het kostte me alles om niet te dagdromen over zijn hand tússen mijn benen.

Op de parkeerplaats pakten we onze spullen en ik nam de leiding naar de picknickplek. Tussen een klein bos en een weiland in waar de lente volop in gang was. “Hier is het,” zei ik terwijl ik de koelbox in het gras neerzette.

“Hoe heb je deze plek ontdekt?” vroeg Peter. Hij legde het kleed neer, groot genoeg om met tenminste vijf personen op te zitten én nog ruimte over te houden en dik genoeg dat het gras er niet doorheen prikte.

Ik lachte. “Nou, ik maak vaak lange wandeltochten en zo ben ik op dit hoekje gestuit. Niet heel spannend ofzo.”

Peter lachte mee. “Dan maken we het een spannende plek van, toch?” knipoogde hij terug.

Ik grijnsde. “Hoe dan?”

“Laten we dat bewaren voor het toetje.”

“Je hebt zelfs een toetje gemaakt?” vroeg ik verbaasd.

Peter knikte en stalde allerlei kleine sandwiches en snacks vanuit de picknickmand. Ik haalde de glazen en bubbels tevoorschijn en schonk ons elk een glas in. Peter nam de zijne aan nadat hij de mand aan de kant had gezet. “Op onze date,” zei hij en tikte zijn glas tegen de mijne.

“Op onze date,” herhaalde ik. Hij had alles zelf gemaakt en het was bijna oneerlijk hoe goed hij was in koken. Maar ook een pluspunt voor mij. We babbelden over van alles en nog wat, kropen steeds dichter naar elkaar toe en na de derde glas en veel eten later kuste hij me. Lege bakjes werden aan de kant geschoven en hij trok me op zijn schoot.

Ik verstrengelde mijn vingers in zijn lichtbruine krullen en genoot van zijn handen die langzaam mijn lichaam verkenden. De zon in mijn rug maakte alles nog warmer en met vurige passie liet ik mijn handen afdalen en onder zijn shirt glijden. Zijn adem stokte kort en ik greep mijn kans om zijn T-shirt uit te trekken met een duivelse grijns.

Ik verstrengelde mijn vingers in zijn lichtbruine krullen en genoot van zijn handen die langzaam mijn lichaam verkenden.

Langzaam verkende ik zijn rug, borstkas en liet mijn vingers verder naar beneden glijden tot de rand van zijn broek.

Peter verbrak de kus. “Jill,” fluisterde hij met een hongerige blik in zijn ogen en hij begon mijn bloesje open te knopen in een tergend langzaam tempo. Halverwege duwde hij de stof van mijn schouders af en kuste me in mijn nek. Zijn handen masseerden mijn borsten over mijn bh in en ik kreunde het moment dat zijn vingers meer druk uitoefenden over mijn tepels.

Het duurde niet lang voordat mijn bh en bloes beide naast ons in het gras lagen. Peter legde me neer op het kleed, drukte kusjes van mijn nek naar mijn borsten naar mijn buik… Zijn vingers maakten mijn korte broek los en hij trok die samen met mijn sandalen uit.

Ik was nat en wilde meer. Maar hij nam de tijd om meer kusjes rondom mijn buik, benen en borsten te geven. Ik kreunde luid toen hij mijn slipje aan de kant schoof en zijn tong over mijn clit cirkelde. Langzaam, op een gelijkmatig tempo en na een simpele instructie de perfecte druk. Eén van mijn handen greep een vuistvol kleed en de ander greep naar zijn haar. Ik duwde mijn heupen omhoog en hij lachte. De vibraties maakten het nog lekkerder.

“Peter,” hijgde ik. “Neem me. Ik wil je.”

Zijn twinkelende ogen keken me aan, maar hij stopte niet met zijn feestmaal. Hij speelde met één van mijn tepels in hetzelfde tempo en ik voelde mijn orgasme in rap tempo opbouwen.

“Peter, ik hou het niet lang-“ Hij voerde het tempo op en met zijn andere hand liet hij één vinger bij me naar binnenglijden. Ik hapte naar adem, de kreun verloren achterin in mijn keel en duwde zijn gezicht dichter naar me toe. Hij lachte en de vibraties samen met zijn vingers die mijn G-spot hadden gevonden, kwam ik. Hard.

Hijgend kwam ik tot bedaren en zag hoe hij zijn broek losknoopte.

“Geen zorgen, Jill. Dat was nog slechts het aperitiefje.” En hij boog zich opnieuw over me heen met een speelse lach. “Wacht maar tot het hoofdgerecht en het beloofde toetje.”

 

Heb jij van dit erotisch verhaal genoten? Laat een reactie achter!

Respond or ask a question

Geef een reactie

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.