Erotisch verhaal – ‘De Voyeur’

erotisch verhaal

Happy International Fetish Day! In dit nieuwe erotisch verhaal heeft Valerie een nieuwe, knappe buurman die achter haar is komen wonen. Als zij in de slaapkamer zich staat om te kleden, ziet ze hem in zijn eigen huis naar haar kijken. En dit ontketend een ongekend gevoel…

Alleen oog voor haar

De nieuwe overbuurman Daan komt altijd na acht uur thuis op de vrijdagavond. Ik kan dan vanuit mijn slaapkamer zien hoe hij zijn stropdas losser trekt en met een biertje aan zijn kookeiland staat. Er is iets fascinerends aan hoe hij dan zijn mouwen opstroopt en dan gewoon even niks doet.

Twee weken geleden heb ik Daan voor het eerst ontmoet bij een buurt barbecue. Ik heb hem kort gesproken en mijn nieuwsgierigheid is sindsdien gepiekt. Het maakt niet uit dat hij vier jaar jonger is. Door de manier waarop hij zichzelf draagt, had hij net zo goed vijf jaar ouder kunnen zijn. De blik in zijn ogen, hoe hij naar mij keek, zorgde voor vlinders in mijn buik. Daarom kan ik het ook niet laten om altijd een korte blik bij zijn huis naar binnen te werpen.

Ik sta dan toch zelf in de startblokken om in bad te gaan met een goed boek en een glas wijn. Dé manier om bij te komen van een lange werkweek en om het weekend mee in te luiden. Ik stap bij het raam weg en kleed me uit. Met het boek, een fles wijn en wijnglas ga ik naar de badkamer waar het bad stomend voor me klaarstaat. Ik laat me in het water zakken en voel de knopen langzaam ontrafelen.

Een goed uur later droog ik me af en loop naakt terug naar de slaapkamer. Ik doe het licht aan en trek de kledingkast open voor een schoon slaapshirt. Vanuit mijn ooghoek zie ik beweging en als ik opzij kijk, zie ik Daan in zijn slaapkamer. Hij raapt iets op, kijkt ook opzij en onze ogen ontmoeten elkaar.

Verrast recht hij zijn rug en hij neemt de tijd om me van top tot teen in zich op te nemen. Een kleine glimlach speelt op zijn gezicht als hij mijn ogen weer ontmoet. Mijn lichaam staat in vuur en vlam. Zenuwachtige vlinders dwarrelen naar mijn onderbuik, maar ik maak nog geen aanstalten om me aan te kleden. De gedachte bekruipt me dat ik zijn ogen nog heel even op me wil hebben.

Dan trek ik toch maar mijn slaapshirt aan en loop richting het raam. Daan is nog geen moment van zijn plek geweken. Ik glimlach zwoel en voordat ik de gordijnen dichttrek, geef ik hem een knipoog.

De show

Ik kan de rest van de week nergens anders aan denken. En weet je wat het frustrerende is? Ik heb hem sinds die avond niet meer gezien, dus mijn hoop is gevestigd op vanavond. Er is een week voorbij gegaan en ik ben vooral benieuwd of hij ook kijkt. Maar het kan net zo goed een vergissing zijn geweest om open te flirten.

Anticipatie giert door mijn lijf als ik naar boven ga en mijn slaapkamer binnenloop. Het is net na achten. Ik doe het licht aan en zie vanuit mijn ooghoeken door het raam dat hij thuis is. Zoals altijd staat hij in de keuken met een biertje, maar dit keer staat hij voor het raam en kijken zijn donkere ogen naar boven.

Recht mijn slaapkamer in.

Ik doe net alsof ik hem niet heb gezien en bijt op mijn onderlip om mijn glimlach te verbergen. Oké, misschien is er aan zijn kant ook een spankeltje hoop om mij te zien. Oh boy, ga ik hem een show geven.

Ik stap naar het midden van de slaapkamer en begin langzaam mijn blouse los te knopen. Delicaat en rustig. Met een soepele beweging laat ik het kledingstuk van mijn schouders glijden. Ik rits mijn rokje aan de zijkant open en laat deze heupwiegend tot aan mijn enkels vallen. En het enige waar ik mij bewust van ben zijn zijn ogen die me nauwlettend in de gaten houden. Ik werp een blik vanonder mijn wimpers zijn kant op en ik glimlach.

Ik pak de onderkant van mijn topje met beide handen vast en trek deze uit, zodat mijn zwarte, kanten bh zichtbaar wordt. Ik rol verleidelijk mijn panty naar beneden. Ik buig voorover, zodat hij perfect uitzicht heeft op de bijpassende string en mijn billen. De panty belandt in de hoek. Mijn lichaam is heet onder zijn blik. Opwinding begint zich in mijn onderbuik te verzamelen en ik voel het opzwellen van mijn schaamlippen en hoe mijn clit begint te schreeuwen naar welverdiende aandacht.

Maar dat is nog niet de show die ik hem wil geven. Dit is slechts een teaser.

Kort laat ik mijn handen over mijn borsten glijden voordat ik de haaksluiting op mijn rug open. Mijn borsten zijn vol en mijn tepels zijn stijf. Oh, als zijn lippen daar toch eens werk van konden maken… Ik haak beide duimen om de string en buig me opnieuw voorover om het zo sexy mogelijk uit te trekken.

Voor de kledingkast kijk ik bedenkelijk naar mijn nachtkleding, hoewel ik allang weet wat ik aan ga trekken. Na een halve minuut pak ik mijn favoriete slipdress. Ik stap bij de kast vandaan en trek het zo langzaam als ik kan aan. Dan net als vorige week loop ik naar het raam en pak ik de gordijnen beet. Maar niet voordat ik naar beneden kijk en zijn ogen ontmoet. Zijn hand klemt om het bierflesje en zijn strak staande broek vertelt me genoeg.

Onze ogen laten elkaar niet los tot ik de gordijnen met een veelbetekenend blik heb dicht getrokken. Daarna kruip ik onder de dekens en laat mijn vingers naar beneden glijden terwijl ik hem voor me zie.

Samen op afstand

Het wordt een spelletje. Elke vrijdagavond laat ik me bekijken en de spanning bouwt gestaag op. Er wordt alleen met onze ogen gesproken. Ik voel me waanzinnig sexy als hij slechts kijkt en me in zich opneemt met die intense, donkere ogen. Elke keer weer.

En elke keer weer breng ik mezelf tot een hoogtepunt als de gordijnen dicht zijn. Niet vandaag. Ik wil zijn ogen op me als ik kom. Mijn opwinding zwelt al aan bij de gedachte terwijl ik van onder de douche vandaan stap. Als ik mezelf heb afgedroogd bekijk ik mijn lichaam met een tevreden glimlach in de spiegel. Absoluut een reden om elke vrijdag naar te kijken.

Vooral met het setje dat ik vanavond ga dragen. Ik pak de strappy body erbij en neem de tijd om deze goed aan te trekken. Het laat weinig aan de verbeelding over als ik de straps langs mijn borsten leg. Mijn tepels zijn net zichtbaar. Mijn lichaam wordt op de meest sexy manier geaccentueerd en ik kan niet wachten om zijn blik te zien als ik hier mijn slaapkamer mee in loop.

Gezonde spanning giert door me heen als ik de badkamer uitloop en mijn slaapkamer in ga waar de gordijnen bewust nog dicht zijn. Ik heb voor de verandering extra sfeerverlichting opgehangen, zodat het grote licht niet aan hoeft. Mijn bed staat iets van de muur af, perfect voor de ramen. Met een bonzend hart spiek ik langs de zijkant van de gordijnen.

Daan kijkt geduldig in zijn slaapkamer naar het raam. Zijn ogen schieten naar mijn kant als het gordijn beweegt en een stukje licht doorlaat. Ik word week vanbinnen als ik zijn anticiperende glimlach zie.

Nog één laatste check van de kamer en dan trek ik de gordijnen open. Zijn ogen verwijden en de glimlach wordt een grijns als hij zijn ogen van mijn voeten tot mijn ogen langs mijn lichaam laat gaan. Dan draait hij met zijn vinger een rondje.

Ik draai langzaam om mijn as en stap daarna achteruit naar mijn bed zonder zijn ogen los te laten. Ik keer hem de rug toe en kruip op het bed op handen en voeten. Ik geef hem nog een paar seconden om naar mijn billen te kijken en ga dan in het midden zitten. Langzaam leun ik iets naar achteren, steunend op mijn handen.

Ergens uit een hoek die ik niet kan zien, trekt Daan een stoel tevoorschijn. Hij zet die pal voor het raam neer. Hij gaat zitten, leunt naar achteren tegen de rugleuning aan en rust zijn handen in zijn schoot. Waar ik nu heel duidelijk de bobbel in zijn broek zie.

Precies de reactie die ik wil.

Ik wacht rustig tot hij gesetteld is en dan spreid ik mijn benen licht terwijl ik naar achter leun in een aantal kussens. Ze geven genoeg hoogte dat ik naar hem kan blijven kijken. En dan laat ik mijn handen mijn lichaam verkennen. Mijn opwinding hoeft niet aangewakkerd te worden. De spanning heeft me de hele dag gezelschap gehouden.

Mijn vingers strelen mijn tepels. Langzaam draai ik rondjes om ze heen en knijp ik zachtjes in mijn linkertepel terwijl ik mijn andere hand afdaal naar mijn buik en verder naar mijn dijbenen. Ik spreid mijn benen iets verder, maar ga nog niet op mijn doel af. Ik leid mijn vingers terug naar boven en masseer mijn borst terwijl ik Daan in de ogen aankijk. Hij knoopt zijn broek los, maar maakt nog geen aanstalten om zichzelf aan te raken.

Beide handen beweeg ik naar beneden. Eerst steel ik over de stof van het slipje heen en moet me inhouden om niet direct een einde aan de show te maken. Ik bijt zachtjes op mijn onderlip en blijf mezelf teasen tot ik het niet meer trek. Ik leg mijn slipje naar de zijkant en begin eindelijk mijn clitoris de aandacht te geven waar ik al de hele dag naar verlang.

Rustig en gecontroleerd draai ik cirkeltjes en kreun. Ik wil mijn hoofd achterover leggen en me overgeven aan de sensatie. Daans ogen gaan kort naar mijn vingers, maar blijven gefocust op mijn gezicht als ik opnieuw kreun en iets verder onderuit zak.

Ik spreid mijn lippen iets en dan voel ik mijn opwinding tussen mijn benen. Eerst breng ik één vinger bij mezelf naar binnen en een tweede volgt al snel. Met mijn andere hand blijf ik mijn clit stimuleren en ik bouw het tempo geleidelijk op. Warme pulsaties golven door me heen en de spanning blijft maar bouwen, bouwen, bouwen. Ik hou Daans blik vast. En als ik zijn mond de woorden ‘kom voor me’ zie vormen, zie ik sterren. Mijn orgasme neemt mijn lichaam over. Ik kom met een schreeuw, hol mijn rug en beweeg met mijn vingers tot het teveel wordt.

Hijgend kijk ik Daan aan. Hij glimlacht als hij me in zich opneemt. Dan staat hij op en verdwijnt hij kort uit het zicht. Met een kladblok komt hij terug en schrijft met een stift iets op het papier. Ik kom iets verder overeind, nog niet in staat om van het bed af te komen. Hij houdt het kladblok omhoog en ik glimlach.

‘Doe je aan verzoekjes?’

Bekijk hier de slipdress en body…

Wat vond jij van dit erotisch verhaal? Laat het weten in de comments!

Respond or ask a question

Geef een reactie

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.