Erotisch verhaal – ‘Dit moeten we vaker doen’

Erotisch verhaal

Shanee is op een salsafeest als ze een man ziet die ze erg interessant vindt. Ze heeft wel zin in een beetje flirten en is benieuwd of haar oude technieken nog steeds werken. En dat doen ze! Voor ze het weet belanden ze bij haar thuis…

Na een halfuur dansen, sta ik met rode wangen verhit uit te puffen naast de dansvloer. Er zijn goede salsadansers vandaag! Dan zie ik hem binnenkomen. Hij draagt een lange, beige trenchcoat, vreselijk lelijke schoenen, volgens mij zijn het van die belachelijk dure Balenciaga’s. Zijn donkere huid is goed verzorgd, net als zijn volle baard. Hij heeft opgeschoren haar met bovenop wat kleine krulletjes. Zijn blik is zelfverzekerd en een tikkeltje arrogant. Hmm, deze man vind ik erg interessant.

Ik ben al een tijdje single en ik heb al een paar maanden geen seks gehad. Dus waarom zou ik geen move maken? Hij is verreweg de knapste man in de zaal en ik zie meerdere vrouwen naar hem kijken. Gelukkig houd ik van flirten en ik ben benieuwd of mijn technieken nog werken. Er is genoeg ruimte, maar toch loop ik erg dicht langs hem, zonder naar hem te kijken. Ik voel zijn ogen op mijn lichaam. De eerste stap is gezet.

Na een paar dansjes loop ik weer langs hem. Hij staat bij de bar, dus dat komt goed uit. Ik ga vlak naast hem staan en bestel een drankje. Weer kijk ik niet naar hem. Wel trek ik mijn shirtje iets omlaag zodat ik iets meer decolleté krijg. Dan buig ik mijn hoofd opzij terwijl ik mijn nek masseer. Ik voel dat hij weer naar me kijkt. Terwijl ik mijn hand nog in mijn nek heb kijk ik gedachteloos opzij. Of nouja, zo moet het lijken. Oh en wat een toeval, onze blikken kruisen elkaar. Ik pak mijn drankje, geef hem een vriendelijk knikje en loop weer weg. Ik voel hij zijn ogen mijn heupen volgen. Dit gaat de goede kant op…

Er gaat een uur voorbij waar ik op de dansvloer met de ene na de andere man dans. Ondertussen zoek ik steeds oogcontact met de sexy vreemde. Hij danst niet. Maar hij houdt mij goed in de gaten. Mijn tactiek heeft (wederom) gewerkt.

“We raken elkaar steeds vaker aan”

Aan het eind van de avond loop ik naar hem toe. “Heb je een leuke avond?” vraag ik. “Je hebt niet gedanst zag ik.” Hij lacht en vraagt of ik hem in de gaten heb gehouden. “Jij hield mij ook in de gaten,” zeg ik streng terug. Hij legt zijn hand op mijn heup als hij met zijn mond naar mijn oor komt. “Ik kon niet anders, je bent zo ontzettend sexy, dat weet je ook. Mijn naam is Florian.” Ik kijk hem aan en stel mezelf voor. We praten even en ondertussen raakt hij me steeds vaker aan. Als hij een grapje maakt lach ik erom terwijl ik mijn hand op zijn bovenarm leg. Ja het klinkt cliché, maar dit werkt echt. Na een tijdje vraagt hij of hij met me mee mag naar huis.

We lopen naar zijn auto. Een enorme Mercedes. Als hij de deur voor me openhoudt zie ik pas het horloge om zijn pols. Ik durf het niet te vragen, maar volgens mij is het een Rolex. Wie is deze man?! Ik werk als leidinggevende bij een vrijwilligersorganisatie en ik verdien onder modaal. Dat vind ik prima, ik geef niet veel om geld. Maar ben benieuwd wat hij van mijn appartement gaat vinden. Daar had ik me niet druk om hoeven maken, want volgens mij heeft hij niks van mijn appartement gezien.

Cliché, maar lekker

Want zodra we binnenkomen, drukt hij me tegen de muur. God we leven het ene na het andere cliché uit, maar ik vind het heerlijk. Hij grijpt mijn linkerbeen en houdt hem omhoog. Mijn rokje schuift automatisch naar boven en met zijn andere hand weet hij moeiteloos het juiste plekje te vinden, over mijn string heen. Hij zoent niet geweldig, maar de situatie is zo opwindend dat ik het niet zo erg vind. Gelukkig verkennen zijn lippen snel meer dan alleen mijn mond. Van mijn hals glijdt hij met zijn tong langs mijn nek, naar mijn borsten. Gadver denk ik, ik heb de hele avond gedanst en gezweet. Hij lijkt het niet erg te vinden, dus ik laat het gaan.

Ik trek mijn shirt en bh uit, terwijl hij zijn trui uittrekt. Jezus, het lijkt wel of ik een film zit. Hij lijkt too good to be true. Mijn tepels branden, zo stijf zijn ze en ik kan niet wachten tot zijn lippen ze verwennen. Alsof hij mijn gedachten leest pakt hij mijn beide borsten en drukt ze tegen elkaar zodat mijn tepels vlak bij elkaar zijn. Dan likt hij mijn beide tepels haast tegelijk! Dit heb ik nog nooit meegemaakt en het ziet er een beetje gek uit, maar het voelt heerlijk! Ik voel hoe ik steeds natter en natter word. Ik wil meer.

Hij krijgt een sexy showtje

Ik trek hem mee naar de slaapkamer waar hij zijn schoenen en broek uittrekt voor hij op bed gaat zitten. Hij leunt achterover op zijn armen en ik zie hoe zijn heerlijke borst stevig op en neer beweegt. Ik ben zo opgewonden dat ik geen schaamte meer heb. Dus terwijl hij mij bekijkt besluit ik hem een showtje te geven.

Ik trek mijn rokje en string uit en sta dus volledig naakt voor hem. Ik ga op een stoel zitten die tegenover het bed staat en spreid mijn benen. Terwijl ik hem aankijk beweeg ik mijn hand langzaam naar beneden. Daar voel ik hoe nat ik ben en ik laat makkelijk twee vingers naar binnen glijden. Dan draai ik rondjes om mijn clitoris en ik voel dat ik heel snel kan klaarkomen, dus ik maak de beweging wat trager. Hij pakt zijn stijve uit zijn broek en begint zichzelf langzaam af te trekken. Godsamme wat is dit geil.

“Hij kreunt dat ik zo lekker zoet ben”

Zijn bewegingen worden sneller en zijn ademhaling ook. Ik kijk hem af en toe diep in zijn ogen aan, maar laat mijn ogen ook snel weer afdwalen naar hoe hij zichzelf aftrekt. Zonder dat ik het door heb fluister ik: “Neuk me alsjeblieft”.  Hij staat op en knielt neer voor de stoel waar ik op zit. Hij spreidt mijn benen nog een beetje en likt gretig al mijn vocht op. Ik denk toch weer even aan hoe bezweet ik ben, maar de geilheid neemt de overhand. Het kan me niks meer schelen. Als hij dan ook nog kreunt dat ik zo lekker zoet ben, kan ik me helemaal overgeven aan zijn tong tussen mijn benen. Hij zoende misschien niet geweldig, hier is hij een meester in!

Het voelt of mijn bloed kookt en mijn clitoris op ontploffen staat. Ik tril, krioel en heb mijn bewegingen niet meer onder controle. De opwinding heeft mijn hele lichaam overgenomen en elke aanraking voelt steeds intenser.

Hij gaat op zijn knieën zitten en schuift zijn stijve in een langzame, soepele beweging bij me naar binnen. We kreunen tegelijk. Hij trekt mijn heupen een stukje van de stoel af zodat hij dieper kan stoten en dan neemt hij me alsof zijn leven ervan afhangt. Hard, krachtig, ritmisch.

Hij masseert mijn clitoris terwijl hij blijft doorstoten. Ik kom (per ongeluk) schreeuwend klaar en ik zie hoe hij hier van geniet. Mijn orgasme lijkt minuten door te sidderen. Gelukkig is hij groot geschapen, want ik ben inmiddels zo nat dat ik me kan voorstellen dat de boel voor hem iets minder gevoelig wordt.

Na nog een paar heerlijke minuten vraagt hij of hij mag klaarkomen of dat ik meer wil. Ik zeg dat hij mag klaarkomen en vraag of hij dat over mijn borsten wil doen. Dat vindt hij blijkbaar een goed idee want kreunend trekt hij zich uit me en spuit over mijn borsten terwijl hij kreunend iets zegt in het Spaans. Ik kijk hem aan en lach. “Dat was heerlijk”. Hij lacht terug en zegt: “Dat moeten we nog eens doen”.

 

 

Respond or ask a question

Geef een reactie

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.