Erotisch verhaal – “Een warme nacht in Venetië”

erotische verhalen

In dit erotische verhaal ontmoet Sarah tijdens haar vakantie de sexy Italiaanse kunstenaar Luca. Tijdens een avondwandeling door de stad bouwt de spanning op. Als hij haar meeneemt naar zijn favoriete plekje, beleeft Sarah de avond van haar stoutste dromen…

Het is een warme zomeravond in Venetië. De grachten glinsteren onder de laatste stralen van de zon terwijl Sarah over de bruggen loopt. Ze is net aangekomen in deze betoverende stad en kan niet wachten op wat de komende twee weken haar te bieden hebben.

Sarah is altijd al een dromer geweest, dus toen ze deze vakantie boekte, droomde ze over het ontmoeten van de man van haar dromen.

Ze besluit wat te gaan eten in een klein Italiaans restaurant aan het water. Terwijl ze van haar pasta geniet, valt haar oog op een man aan een nabijgelegen tafel. Hij heeft donker, krullend haar en draagt naast zijn zwarte linnen blouse ook een nonchalante glimlach, die haar hart sneller doet kloppen.

Ze genieten beiden in hun eentje van het eten, terwijl ze af en toe blikken uitwisselen. Wanneer Sarah aan haar toetje begint, staat de man op en loopt naar haar toe. “Buona sera,” begroet hij haar met een warme stem. “Mag ik me voorstellen? Ik ben Luca.”

Sarah glimlacht terug. “Ik ben Sarah. Leuk je te ontmoeten, Luca.”

Avondwandeling

De avond vordert en de twee praten over van alles en nog wat. De tijd vliegt voorbij. Luca blijkt een kunstenaar uit Verona te zijn en is net zo gepassioneerd over Venetië als Sarah. Ze delen verhalen over hun reizen, dromen en favoriete plekken in de stad.

Na het diner stelt Luca voor om een wandeling te maken door de verlaten steegjes van Venetië. Hij kwam hier vroeger vaak, dus hij kent de stad goed.

Sarah stemt toe. Ze wil dat de avond met Luca nooit zal eindigen. Terwijl ze door de smalle straatjes slenteren, voelt Sarah een onmiskenbare klik tussen haar en Luca. Het voelt als elektriciteit die door haar lichaam raast. Haar hart bonst in haar borst terwijl ze tijdens het wandelen af en toe tegen elkaar aankomen.

Adem in

Plotseling stopt Luca bij een oude brug die uitkijkt over een rustig kanaal. Het geluid van kabbelend water vult de stilte tussen hen. Luca kijkt Sarah diep in de ogen en pakt haar hand vast. Het is alsof er vuurwerk ontploft in haar buik. Haar hart begint nog harder te bonzen en ze voelt het bloed naar haar wangen stromen. “Je bent anders, Sarah,” fluistert hij zachtjes. “Er is iets bijzonders aan jou.”

Sarah voelt haar wangen nog heter worden. Haar lichaam verlangt naar Luca’s aanraking, op een manier die ze nog nooit eerder heeft gevoeld. Ze laat haar hand in die van hem rusten en ze zou zweren dat ze haar hart kan horen kloppen.

Luca leunt voorzichtig naar voren en drukt zijn lippen op de hare. De kus is zacht maar vol passie. Sarah sluit haar ogen en geeft zich over aan het moment, haar lichaam trillend van verlangen.

Luca trekt haar dichter naar zich toe en houdt haar stevig vast om haar middel. Zijn handen zijn groot en sterk, en geven haar het gevoel dat hij haar kan beschermen en dat ze veilig is bij hem. De wereld om hen heen lijkt te vervagen terwijl ze zichzelf verliezen in de zoen.

Sarah voelt haar opwinding groeien en ze wil meer van Luca voelen, proeven en ervaren. Ook al lijkt het alsof ze alleen op de wereld zijn, zijn ze beiden toe aan meer privacy om hun avontuur voort te zetten.

Net als in de film

“Ik weet een plekje,” fluistert Luca. “Maar je moet wel stil zijn.” Hij pakt haar hand en net als in een romantische film sluipen ze geruisloos door donkere steegjes, achter restaurants door, een brandtrap op, die ze op een groot dakterras brengt. Vanaf het dakterras hebben ze vrij zicht over heel Venetië dat oplicht door de duizenden sterren aan de heldere sterrenhemel. “Waanzinnig…” fluistert Sarah en ze vergeet even dat ze hier is omdat ze de kleren van Luca’s lijf wil scheuren. Ze is compleet onder de indruk van het prachtige uitzicht over de stad.

Maar daar is Luca om haar snel weer terug in het moment te halen. Hij pakt haar stevig vast van achter en kust, bijt en likt haar hals terwijl hij zijn hand af laat glijden naar haar broek. Sarah helpt hem door de knoop alvast open te doen en soepeltjes glijdt zijn hand direct naar de goede plek.

Over haar ondergoed heen, draait hij rondjes om haar clitoris met stevige druk. Ze voelt hoe haar slip steeds natter wordt en af en toe zakt ze door haar knieën van genot. Zijn hete adem in haar nek en zijn sterke handen op haar lijf maken haar heter dan ooit.

Neem me alsjeblieft

“Neem me, alsjeblief,” smeekt ze hem. Luca grijnst: “Jouw wens is mijn bevel, mevrouw.” Met een harde ruk trekt hij haar broek op haar enkels. En dan, heel voorzichtig laat hij haar slip langzaam omlaag glijden. Als hij haar slip rustig op haar enkels legt, laat hij zijn handen langs de binnenkant van haar benen langzaam omhoog glijden. Van haar enkels, langs haar knieholtes, langs haar dijen, helemaal tot aan haar billen. Zijn vingers glijden heel lichtjes langs haar schaamlippen en er verschijnt kippenvel over haar hele lijf.

Ze hoort zijn gulp opengaan en dan drukt zijn harde eikel tegen haar billen aan. Hij laat zijn stijve van achter tussen haar lippen glijden om hem nat te maken met haar opwinding. Dan buigt hij een beetje door zijn knieën zodat hij makkelijker bij haar naar binnen kan stoten.

Sarah spreidt haar volle billen met haar handen zodat Luca er nog beter bij kan. Langzaam maar met zelfverzekerde stoten glijdt hij in en uit haar. Zijn linkerarm om haar heupen en zijn rechterhand verwent nog steeds haar clitoris. Zijn stoten versnellen en zijn ademhaling wordt intenser. Sarah beweegt mee in zijn ritme en spant haar bekkenbodem aan zodat ze de sensaties nog beter voelt. Op het moment dat ze dat doet, hoort ze Luca kreunen. “Wacht!” Hij stopt met stoten. “Dit is te lekker, ik houd dit niet lang vol.”

Even op adem komen

Sarah draait om en gaat op haar knieën voor hem zitten. Met haar tong draait ze zachte rondjes om zijn eikel. Ze likt hem van boven naar onder terwijl ze zijn ballen masseert. Ze proeft haar eigen opwinding en het maakt haar nog meer opgewonden. Met haar vrije hand glijdt ze af naar haar clitoris. Terwijl ze zichzelf begint te strelen, neemt ze zijn volledige lengte in haar mond. Ze geniet van de manier waarop haar mond gevuld wordt door zijn erectie. Ze wil hem sneller verwennen, maar ze weet dat ze rustig aan moet doen. Hij moet even bijkomen, dus ze moet zich inhouden. Na een paar minuten trekt hij haar omhoog.

Een echte gentleman

“Wacht een seconde,” zegt hij terwijl hij zijn blouse uittrekt en deze op een kleine verhoging neerlegt. Met een soepele beweging tilt hij Sarah op en legt haar op de verhoging. Het is de perfecte hoogte, want hij kan voor haar gaan staan en glijdt moeiteloos bij haar naar binnen. Hij buigt voorover om haar te zoenen terwijl hij blijft stoten. Zijn schaambot glijdt langs haar clitoris bij elke stoot. Hierdoor duurt het niet lang voor Sarah een orgasme voelt opkomen.

“Ik ga komen,” zucht ze. “Ja, kom voor me,” kreunt Luca terwijl hij harder begint te stoten. Op het moment dat Sarah komt, bereikt ook Luca zijn hoogtepunt door de samentrekkingen van haar vagina om zijn stijve. Als Sara is bijgekomen, tilt Luca haar voorzichtig van het muurtje.

“Ik ben nog niet klaar met je”

Hij kust haar en helpt haar met aankleden. Hij pakt zijn blouse van de verhoging en ruikt eraan. “Hmm, hij ruikt naar jou. Deze ga ik nooit meer wassen.”

Sarah pakt zijn handen vast en kust hem op zijn wang. “Ik vond het geweldig.”

“Vond?” vraagt Luca. “De nacht is nog niet voorbij toch? Ga je met me mee naar mijn appartementje? Dan kook ik morgen voor je. Ik ben nog niet klaar met je verwennen.”

 

Wat vond jij van dit erotisch verhaal? Laat het weten in de reacties!

Respond or ask a question

Geef een reactie

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.