Erotisch verhaal – ‘Gezellige avond met de buurman’

erotisch verhaal

In dit erotisch verhaal lees je over Anne die eindelijk haar slag kan slaan bij de buurman. Ze heeft al een tijdje een oogje op hem, maar hij had een vriendin. Ben jij benieuwd of het haar lukt om hem te versieren? Lees dan snel dit erotisch verhaal.

Ik had hem al op het oog

De buurman is sinds kort single. Ik hoorde hem en zijn vriendin zo vaak tegen elkaar schreeuwen dat het me niks verbaast dat ze uit elkaar zijn. Ik ben al jaren single en zit niet te wachten op een vaste partner, maar ik heb natuurlijk wel mijn lusten en behoeftes…

Ik zou liegen als ik zeg dat ik nooit gefantaseerd heb over seks met de buurman. Dus nu hij vrijgezel is, kon ik mijn slag slaan. De afgelopen dagen had ik al bij hem aangeklopt om wat suiker te lenen (hoe cliché) en om te vragen of hij ook last had van slechte internetverbinding. Allemaal smoesjes om te pijlen hoe hij op mij zou reageren. Hij leek niet al te geïnteresseerd, maar hij was wel vriendelijk. Ik moest mijn aanpak dus een beetje aanpassen en duidelijker maken dat ik hem wilde.

Daarom vroeg ik vorige week over de schutting heen of hij zin had om samen te eten. Hij zuchtte opgelucht en vertelde dat hij alleen koken en eten vreselijk vond! Ik knikte instemmend en stelde voor om bij mij te gaan eten. Ik had alle ingrediënten voor Griekse Pita’s al in huis.

Pita’s vullen

We wasten de groenten en terwijl ik de komkommer vrij suggestief schoonboende onder de kraan gaf ik hem een knipoog. Hij barstte in lachen uit. Niet per se de uitkomst die ik verwachtte, maar dit was ook goed. Ik lachte dus maar met hem mee. Toen het tijd was om de pita’s te vullen keek hij me ernstig aan en vroeg: “Zal ik jouw pita vullen?” Op dit moment barstte ik in lachen uit. Hij lachte mee en het ijs was gebroken. Er werd geflirt, dus ik wist dat ik kans maakte.

We hebben die avond heerlijk gegeten, wijn gedronken en veel gekletst. Er werd geflirt en af en toe raakte ik speels zijn arm aan en hij mijn benen. Maar meer gebeurde er niet. Wel wisselden we nummers uit.

Charmante look

Ik heb vijf dagen niks van hem gehoord, maar hij heeft me net een berichtje gestuurd.

Zin in een wijntje, buurvrouw?

Het is vrijdagavond en ik zit in een groot T-shirt met een verwassen, gele legging op de bank. Ik heb mijn make-up er al af gehaald en mijn haar zit in een slordige knot boven op mijn hoofd. Ik stuur hem een foto van mezelf in deze toestand en vraag “mag ik dan wel in deze outfit komen?”. Hij stuurt een foto terug. Hij zit in een verwassen Superman T-shirt en een grijze joggingbroek op de bank. Zijn haar zit warrig en ik zie hem voor het eerst met een bril op. “Graag!” antwoordt hij.

Als hij de deur opendoet moet hij lachen, “Jezus, dit is wel héél erg,” grapt hij. “Nee jij ziet er sexy uit!” plaag ik hem terug. Als ik eerlijk ben, vind ik die grijze joggingbroek wel sexy. Ik kan namelijk goed zien wat hij eronder verstopt. Hetzelfde geldt voor mijn gele legging denk ik. Hij is erg dun en zit nauwsluitend om mijn billen. Ik zou m nooit op straat dragen omdat je elke putje, deukje en rimpeltje door de legging heen kan zien. Als ik voor hem de woonkamer in loop voel ik zijn ogen op mijn billen. Ik neem expres mijn tijd en laat hem lekker kijken.

Als we op de bank zitten, ga ik dicht tegen hem aan zitten en leg mijn benen over zijn schoot. “Hoe was je week?” vraag ik. Hij kijkt me vragend aan. “Wil je echt weten hoe mijn week was?” vraagt hij. Ik knik. Hij vertelt over zijn week en geïnteresseerd knik ik. Ondertussen plaats ik kleine kusjes in zijn nek en op zijn oorlel terwijl ik dingen kreun als “uhu” en “vertel me meer”. Hij is duidelijk afgeleid, maar omdat ik hem blijf aansporen om door te gaan doet hij erg zijn best om normale zinnen te vormen. Ik geniet van zijn gestuntel.

Na een tijdje leg ik mijn hand op zijn kruis. Hij kreunt. “Wat heb je nog meer gedaan deze week?” spoor ik hem aan. Hij is even stil. “Heb je bijvoorbeeld aan mij gedacht?” Hij knikt. “Oh ja? Wat dacht je dan?” fluister ik in zijn oor.

De rollen draaien om

Ik was degene die de touwtjes in handen had, maar ineens draaien de rollen om. Hij pakt me stevig vast en drukt me plat op de bank. Terwijl hij mijn handen boven mijn hoofd in de bank drukt en op me komt zitten zegt hij, “Ik dacht aan hoe je kutje zou voelen om mijn harde pik. En hoe je kreunt als ik diep en hard in je stoot. Hoe je smeekt om meer als ik vlak voor het hoogtepunt stop.” Wauw. Deze kant van hem had ik niet verwacht.

Hij laat mijn handen lost en zegt streng dat ik mijn kleren uit moet doen. Dat doe ik maar al te graag. Terwijl ik me uitkleed zie ik hoe hij verlekkerd naar me kijkt en hoe de bult in zijn broek steeds groter wordt. Als ik helemaal naakt voor de bank sta, pakt hij me vast en trekt me naar zich toe. Hij tilt een been van mij op zodat ik hem op de bank kan zetten zodat hij er goed bij kan. Hij begint me te verwennen met zijn mond. Kreunend en gemotiveerd, alsof hij hier al maanden naar verlangde. Het is heerlijk. Ik voel hoe ik steeds natter en heter word. Hij kijkt omhoog en de geile blik in zijn ogen is onweerstaanbaar. Ik buk voorover zodat ik hem kan zoenen en ondertussen trek ik zijn joggingbroek omlaag.

Zijn stijve springt omhoog en ik kan niet wachten om erop te gaan zitten. Soepel klim ik op de hem en laat mijn benen naast hem op de bank steunen. Omdat ik zo nat ben glijd ik makkelijk om hem heen als de buurman me stevig vastpakt en zijn gezicht tussen mijn borsten duwt. Terwijl ik op en neer beweeg verwent hij mijn borsten. Als ik na een paar minuten genieten opkijk, zie ik dat het buiten donker is geworden en dat zijn gordijnen niet dicht zijn. Hij woont aan een drukke straat met veel verkeer, dus ik heb zo het idee dat we al wat mensen een showtje hebben gegeven. Snel duik ik van hem af en val lachend op de grond. “Je ramen!” proest ik. Hij kijkt geschrokken om zich heen, pakt mijn hand en we rennen samen de kamer uit. In de gang draait hij me om tegen de deur en stoot zichzelf hard bij me naar binnen. Ik leun met mijn handen tegen de deurpost en hoor de deur trillen bij elke stoot. Hij begint harder en harder te kreunen en ik weet dat hij op het punt staat om te komen. “Mag ik komen?” vraagt hij kreunen. Dat mag wel, maar niet op deze manier. Dus ik draai me om, zak op mijn knieën en maak het af door hem heerlijk oraal te verwennen. Het duurt niet lang of hij komt klaar in mijn mond. Ik slik het snel door en kijk hem dan aan. “Wijntje om het weg te spoelen?” vraagt hij lachend.

Respond or ask a question

Geef een reactie

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.