Erotisch verhaal – ‘Het kerstfeest’

erotisch verhaal

Mina is niet de grootste fan van Bas, de beste vriend van de verloofde van Mina’s beste vriendin. Enkel wanneer hij de afleiding verzorgt die ze al langere tijd nodig heeft, is het niet alleen zijn knappe gezicht waar ze voor valt in dit erotisch verhaal.

Bas

Het was een ijzige kerstavond dat ik Bas tegenkwam in het cafeetje bij mij om de hoek. Ik had hem eigenlijk nooit echt zo gemogen. Ja, ik weet dat het niet zo’n goede instap is in dit verhaal, maar luister. Bas is zo’n persoon die weet hoe belachelijk knap hij is, alleen niet op een bescheiden manier. Meer een ‘kijk mij nou, ik paradeer als een wonderschoon exemplaar voor jullie ogen’ manier. En ik haat het. En ik haat het dat ik hem zo knap vind.

Je zou zeggen dat het makkelijk was om hem te vermijden. Alleen mijn beste vriendin Emmy en zijn beste vriend Leo stappen volgend jaar in het huwelijksbootje. We zaten een soort van aan elkaar vast, vooral met de voorbereidingen.

Ik zat hier zoals gewoonlijk met mijn laptop opengeklapt, druk bezig met mijn werk. De geur van versgemalen koffiebonen hing in de lucht en zachte muziek en gezellige gesprekken speelden af op de achtergrond.

Ik hoorde zijn lach voordat ik hem zag. Een zelfverzekerde en zorgeloze lach waar ik mij meteen mateloos aan kon irriteren. Ik keek op en zag hem aan de counter staan, omringd door zijn vrienden, waaronder Leo. Hij was in zijn element, dat was wel weer duidelijk. Zijn donkere haar was verwaaid en sneeuwvlokjes smolten langzaam onder de warme lucht. Leunend tegen de counter gaf hij zijn bestelling door. En hij wist het. Hij wist dat de wereld aan zijn lippen hing.

Mijn ogen rolden bijna automatisch terwijl ik mijn aandacht weer op mijn laptop richtte. Waarom kon ik niet gewoon immuun zijn voor zijn charmes? Ik wist dondersgoed wat goed voor me was, maar ik kon het niet helpen om blikken zijn kant op te werpen.

Oké, concentreer je gewoon. Er was niks aan de hand. Ik zat hier verborgen in een hoekje. Er was geen enkele-

Vanuit mijn ooghoeken zag ik hem deze kant op lopen. Fijn.

Hij trok de stoel tegenover mij naar achteren en ging zitten met diezelfde zelfverzekerde glimlach. “Hey Mina,” groette hij mij. “Wat brengt jou hier op zo’n koude avond?”

“Hoi Bas. Zoals gewoonlijk, werk,” mompelde ik zonder op te kijken.

“Hmm, saai,” zei Bas met een plagende ondertoon. “Misschien moet je eens wat afleiding zoeken.” Hij voegde daar na een seconde aan toe, “Naast de extra projecten op je werk.”

Ik voelde hoe een spiertje onder mijn oog klopte. Met een zucht keek ik naar hem op met opgetrokken wenkbrauwen en een licht geforceerde glimlach. “En waar zou ik die afleiding moeten vinden dan?”

“Ik weet wel een paar manieren,” zei hij met een ondeugende twinkeling in zijn ogen.

“Niet iedereen heeft jouw definitie van afleiding nodig, Bas.”

Hij lachte. “Fair. Maar ben je niet eens benieuwd naar de afleiding die ik in gedachten heb?”

Ik schudde mijn hoofd en richtte me weer op mijn werk, hopend dat hij de hint zou begrijpen en weer terug naar zijn vrienden zou gaan. Maar natuurlijk deed hij dat niet. Hij schoof zijn stoel dichter bij de mijne en staarde me doordringend aan.

“Er is meer dan alleen werk op deze wereld, Mina,” zei hij terwijl hij naar zijn vrienden wuifde dat ze alvast naar buiten konden gaan.

Ik trok opnieuw mijn wenkbrauwen naar hem op. “Heb je een carrièreswitch naar levenscoach gemaakt?”

Bas lachte weer. “Nee, absoluut niet. Maar ik kan je wel een handje op weg helpen buiten deze-” Hij gebaarde naar mij en mijn laptop. “-giftige relatie.”

Ik draaide me naar hem toe. “Giftig is het nou ook weer niet.”

“Of het nou wel of niet giftig is, neem je de tijd om van het leven te genieten?”

Pff, waar bemoeide hij zich mee? “Genieten? Ik weet niet of je het doorhebt, maar niet iedereen heeft de luxe om zomaar te genieten. Sommige van ons hebben verantwoordelijkheden.”

“Dat begrijp ik,” zei hij serieuzer. “Maar soms mag je jezelf toestemming geven om los te laten en te voelen wat er écht toe doet.”

Dat spiertje onder mijn oog trilde weer en ik wreef er voorzichtig overheen. Wat als hij gelijk had? Wanneer was het überhaupt voor het laatst dat ik iets voor mezelf had gedaan zonder dat werk hierbij in de weg stond?

“Het zijn de feestdagen,” ging hij verder met een kleine glimlach. “En ik hoorde dat je het kerstfeest van Leo en Emmy af hebt gezegd.”

“Ja, dat komt-“

“-door werk?”

Ik perste mijn lippen op elkaar en voelde me betrapt op één of andere manier. Mijn schuldige blik vertelde genoeg en Bas gaf me een plagende glimlach. Hij stond op van de stoel. “Ik zie je zaterdag bij het feest, Mina.”

Het kerstfeest

Het telefoontje met mijn manager zat me nog dwars toen ik vlakbij de feestlocatie stond. Emmy en Leo hadden een kroeg afgehuurd om dit kerstfeest te geven. Kerstverlichting en versieringen hingen buiten op het terras en daar stonden de eerste mensen al met muziek op de achtergrond.

Ik streek mijn glitterjurkje recht en stopte mijn telefoon weg in mijn clutch. Na de kerstdagen ging ik de wind van voren krijgen. Ik hoopte maar dat dit het waard ging zijn.

Het was nu of nooit. Ik liep naar de locatie toe, liet mijn uitnodiging zien aan de bouncer en stapte de kroeg binnen. Het was warm en gezellig en ook helemaal in thema. Dit was echt iets voor Emmy en Leo.

“Mina?!” Emmy wurmde zich door een aantal mensen door met een grote glimlach op haar gezicht. “Oh mijn god, je bent er!” Ze sloeg haar armen om me heen en keek me daarna blij aan. “Hoe heb jij je manager afgewimpeld?”

“Oh, je weet wel,” lachte ik, proberend om de schreeuwende stem van mijn manager uit mijn hoofd te krijgen.

Emmy bestudeerde mijn gezicht voor een moment. “Nou, je bent er! En je hebt overduidelijk een drankje nodig.” Ze trok me mee naar de bar en overhandigde me een wijntje.

En dat was waar ik Bas spotte. Hij stond aan een statafel dichtbij de bar, omringd door mensen. Hij keek op en onze ogen ontmoetten elkaar. Zonder zijn ogen van me af te halen, zei hij iets tegen de rest en liep vervolgens deze kant op.

Bas glimlachte breed naar ons en zei, “Wat goed dat je er bent, Mina.”

Emmy’s blik ging van mij naar Bas en terug. Ik nam een goede slok wijn om na te denken over wat ik hier nou weer op ging zeggen.

“Em!” schreeuwde iemand en na een verontschuldigende blik werd Emmy afgevoerd door één van haar nichtjes naar een grote groep mensen aan de andere kant van de kroeg. Ze gaf me nog een ‘wij praten later’ blik en verdween tussen de mensen.

Bas nam haar plek naast mij in en leunde zijwaarts tegen de bar aan. “Is het goed gegaan met je werk?” vroeg hij met een kleine glimlach.

Ik haalde mijn schouders op. “Dat zien we na de kerstdagen.”

“Je gaat me toch niet vertellen dat je werk boos op je is voor het afbakenen van je weekend?” vroeg hij terwijl hij een spa rood bestelde bij de bar.

Ik lachte humorloos. “Laten we het er niet over hebben.” Ik keek naar zijn drankje. “Geen bier?”

“Ik ben bob vanavond,” zei hij met een knipoog. “Dus als je nog een lift naar huis nodig hebt, kan ik je deze aanbieden.” Bas stak zijn hand naar me uit en ik keek hem met opgetrokken wenkbrauwen aan. “Maar voor nu kan ik afleiding verzorgen.”

Weifelend keek ik naar zijn hand. Normaal gesproken zou ik zijn hand niet aannemen, maar normaal gesproken stond ik ook niet op een feestje. “En je vrienden-?” Ik knikte naar de groep mensen waar hij net vandaan kwam.

“Ik weet zeker dat zij al experts zijn op het gebied van afleiding,” antwoordde Bas op een plagende toon.

Ik wierp nog een blik richting waar Emmy was verdwenen. Ik kon natuurlijk ook niet de hele avond aan haar vastgeplakt blijven. Dit was tenslotte onder andere haar feestje. Zonder er verder al te veel over na te denken (dat deed ik tenslotte al genoeg), legde ik mijn hand in de zijne. Zijn hand was groot en warm en zijn vingers krulden meteen om de mijne heen.

Bas leidde me mee naar de dansvloer waar hij zich omdraaide en mij naar zich toe trok. Vrijwel uit automatisme legde ik mijn armen om zijn nek heen en hij plaatste zijn handen op mijn heupen. “Waarom verbaast het me niet dat je jezelf als afleiding aanbiedt?” zei ik terwijl ik mijn mond dichter bij zijn oor bracht.

Hij leunde iets meer naar me toe en zei, “Iemand moet het je leren, Mina.”

Ik keek rond naar de andere mensen op de dansvloer. Iedereen lachte, danste en praatte met elkaar en genoten van het moment. De muziek was goed. De sfeer was fantastisch. En ik voelde de spanning mijn lichaam stukje bij beetje verlaten. Bas bewoog moeiteloos mee op de muziek en het was niet moeilijk om met hem mee te bewegen.

De avond vorderde. De spanning tussen ons groeide, maar in plaats van dat ik me hier zorgen om maakte, voelde het op één of andere manier bevrijdend. De muziek ging over een slow nummer. Mijn verwachting was dat we een drankje gingen halen, maar Bas trok me dichter naar zich toe. Ik legde mijn armen iets steviger om zijn nek heen en drukte mijn hele lichaam tegen de zijne.

Bas z’n aanrakingen waren zacht, maar aanwezig. Eén van zijn handen lag nog altijd op mijn heup. Hij had deze stevig in zijn grip en masseerde het om de zoveel minuten kort. Meer gespannen knopen ontrafelden. Zijn andere hand had hij kort op mijn onderrug gelegd om mij tegen hem aan te duwen. Zijn vingers streelden een tijd op en neer langs mijn ruggengraat. Kippenvel verspreidde over mijn huid, maar het was alles behalve koud hier.

“Vertel me, Mina,” zei hij zachtjes in mijn oor. “Ben je al afgeleid?”

Mijn ademhaling versnelde bij de intieme vraag en ik antwoordde, “Je bent goed op weg.”

Bas leunde iets naar achter zodat hij me aan kon kijken. Zijn ogen dipten kort naar mijn lippen, maar hij keek me daarna weer in de ogen aan met een ondeugende blik. Hij liet zijn hand van mijn rug naar mijn heup glijden en trok me nog iets steviger tegen zich aan. Elektrische lading vulde het kleine beetje ruimte dat zich nog tussen ons bevond.

“Heb je nog suggesties hoe ik je nog beter zou kunnen afleiden?” vroeg hij met een glimlach.

“Ik dacht dat jij de expert was,” antwoordde ik en ik kon het niet laten om hem een flirtende glimlach terug te geven. Ik keek kort naar zijn volle lippen, terug in zijn ogen en trok een wenkbrauw op.

Hij bracht zijn gezicht dichter bij de mijne. “Zolang je dat maar weet.” En hij kwam nog iets dichterbij. Onze lippen raakten elkaar op millimeters na aan. Zijn warme adem streek langs mijn gezicht en zijn ogen vroegen toestemming.

Ik overbrugde het laatste stuk. Ik sloot mijn ogen en drukte mijn lippen op de zijne. Bas zoende me terug en maakte hem dieper. We verloren onszelf in een innige tongzoen midden op de dansvloer. Alle andere mensen verdwenen om ons heen en de muziek leek weg te ebben.

Ik had geen idee hoe lang het duurde. Er ontstond een vonk die niet meer te negeren was. Ademloos verbraken we de kus en het enige wat ik wilde was meer.

Bas glimlachte en in zijn ogen lag een belofte. Een belofte van meer.

Bij de kerstboom

Toen het kerstfeest eindigde namen de laatste mensen afscheid van elkaar en ik stapte samen met een aantal anderen de auto van Bas in. Het was erg gezellig en één voor één werd iedereen netjes afgezet en bleef Bas wachten tot iedereen de voordeur door was. Ik bleef als laatste over en typte mijn adres in in het navigatiesysteem.

Het was stil, met zachte muziek op de achtergrond, maar het was niet ongemakkelijk. Ik probeerde te bedenken wat een goed excuus zou kunnen zijn om mijn appartement ook zijn eindbestemming te maken in plaats van dat hij hierna nog naar huis reed.

Bas schakelde en legde zijn hand op mijn knie. “Waar denk je over na?” Zijn duim cirkelde mijn huid en schoof zijn hand voorzichtig naar mijn binnenbeen.

Ik kon gewoon eerlijk zijn. “Hoe ik je mee naar binnen vraag zo.” Ik blikte op het navigatiescherm en zag dat we er met zo’n vijf minuten alweer waren.

“Ik heb een suggestie,” zei Bas en zijn teasende toon liet me naar hem opkijken. “Wat dacht je van: wil je nog een drankje na doen?”

Ik glimlachte terug. “Wil je nog een drankje na doen, Bas? Bij mij thuis?”

“Niks liever,” zei hij met een knipoog. Zijn warme hand bleef liggen.

Eenmaal aangekomen liet ik ons binnen in mijn huis. “Welkom, doe alsof je thuis bent.” Ik trok mijn hakken uit en liep de keuken in. “Wijntje?”

“Graag,” zei Bas die naast me kwam staan aan het aanrecht. Ik schonk ons elk een glas in en overhandigde deze aan hem. “Op afleiding,” glimlachte hij. “Op afleiding,” herhaalde ik. We liepen naar de woonkamer waar we bij de tafel naast de kerstboom gingen staan.

Ik nam een slok, zette het glas neer en bestudeerde Bas van top tot teen. Het moment dat hij zijn glas neerzette, pakte ik zijn hand vast. Mijn blik was genoeg voor hem om mij in zijn armen te nemen en een gepassioneerde kus te initiëren.

Ik verstrengelde mijn vingers in zijn haar en drukte mijn lichaam tegen de zijne aan. Zijn armen lagen om me heen gewikkeld, al duurde het niet lang voordat ze mijn lichaam begonnen te verkennen over het glitterjurkje heen. De ronding van mijn borsten. Mijn rug. Mijn billen die hij vastgreep en me dichter tegen zich aan duwde, zodat ik zijn strakstaande broek tegen mijn onderbuik aan voelde. Zijn vingers vonden de onderkant van het jurkje en duwde het stof omhoog tot aan mijn middel.

“Je bent prachtig,” mompelde hij tegen mijn lippen en daalde af naar mijn nek. Zijn vingertoppen streelden mijn ontblote heupen, bovenbenen en daarna langzaam over mijn kanten slipje. Er was amper frictie, maar een zachte kreun ontsnapte uit mijn keel. Zijn lippen lagen nu op mijn schouder en hij liet zijn hand in mijn slipje glijden. En daar ondervond hij al snel hoe opgewonden ik was. “Mina,” zei hij slechts met een lage stem en zoende me hard. Zijn vingers gingen te werk en ik kreunde tegen zijn lippen aan.

“Ik wil je,” gromde Bas terwijl zijn vingers met een opbouwend ritme over mijn klit cirkelen.

Ik glimlachte terug, liet hem los en draaide hem de rug toe. Ik zette mijn handen tegen de muur naast de kerstboom en leunde naar achteren met mijn billen. Ik hoorde zijn riem losgaan en de rits van zijn broek openen. Zijn vingers lagen weer op me en dipten kort in me. Ik holde mijn rug. “Stop met teasen,” kreunde ik.

Hij trok mijn slipje opzij en positioneerde zichzelf achter me. Langzaam bracht hij zich bij me naar binnen. Na drie of vier langzame stoten pakte hij direct het tempo op. Hij greep me bij mijn heupen vast en nam me ruig.

Ik kreunde en liet één van mijn handen afdalen naar mijn klit. Ik stimuleerde mezelf zoals ik het fijn vond en bouwde opnieuw mijn orgasme op waar hij zo goed mee begonnen was.

“Kom voor me, Mina,” hijgde Bas terwijl hij mijn heupen bij elke stoot naar hem toe trok om nóg dieper te kunnen.

Ik bleef rond mijn klit cirkelen en toen hij het diepste punt had bereikt en een plekje raakte waarvan ik niet wist dat die genot kon geven, kwam ik met pulserende golven klaar.

“Holy shit, Mina, ik voel je komen,” zei Bas die zich uit me trok, mij omdraaide en op de eettafel tilde. Hij gaf me niet de tijd om bij te komen. Hij trok mijn slipje uit, duwde mijn benen uit elkaar en bracht zich weer bij me naar binnen. Ik legde mijn armen om hem heen en hield me voor m’n leven aan hem vast toen hij het tempo weer oppakte. Hij zoende me ruig. Zijn stoten werden onregelmatig en met een kreun kwam hij klaar.

Hij legde zijn voorhoofd tegen de mijne aan. “Ik denk dat ik je onder de kerstboom maar verder uitpak,” zei hij met een grijns. Hij pakte me op in zijn armen en legde me op het kleed bij de boom neer. “Wat dacht je ervan als ik je een intensieve cursus over afleiding geef dit weekend?”

“Daar heb ik wel tijd voor,” grijnsde ik terug. “Graag per direct beginnen.”

 

Wat vond jij van dit erotisch verhaal? Laat het weten in de comments!

Respond or ask a question

Geef een reactie

Your email address will not be published.

2 comments

Algr
december 26, 2023 10:58 am

Wat een heerlijk langzaam opbouwend sexy en geil verhaal. Zo wil ik ook wel een feestje eindigen.

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mrme
december 26, 2023 12:04 pm

Heerlijk verhaal. Zou wel meer details willen zodat het meer gevisualiseerd kan worden voor de lezer (cupmaat, postuur, lengte penis etc….

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.