Erotisch verhaal – Het studentenappartement

erotisch verhaal

Zit jij klaar voor een spannend erotisch verhaal? De hoofdpersoon van dit verhaal denkt terug naar een aantal opwindende momenten met haar scharrel van vroeger. Wat zou de toekomst kunnen brengen..?

Het studentenappartement

De wind is snijdend koud en met één hand hou ik de kraag van mijn jas dicht, terwijl ik slingerend tussen de auto’s door fiets. Normaal neem ik de auto, maar omdat ik weet hoe druk het is in mijn oude buurtje, leek de fiets me handiger. Terwijl ik sta te wachten voor het stoplicht, kijk ik glimlachend naar het appartement boven de supermarkt rechts van me. Daar, boven de reclame voor de bloemkool, was mijn oude studentenappartement. En zo denk ik opeens aan een oud vriendje.

De deurbel gaat. Het is 2006, ik woon al een aantal jaar op mezelf en mijn huis is een zooitje. Maar dat geeft niet, want ik weet precies wie er voor de deur staat: de jongen met wie ik al zoveel jaar scharrel. Hoewel hij me kriebels geeft, probeer ik kalm over te komen. En zo loop ik dus nonchalant, in joggingbroek en op blote voeten, naar de deur. We hebben nog geen minuut nodig om naakt in bed te belanden nadat ik hem heb binnengelaten. Woordeloos drukt hij me naar achteren en duikt met het enthousiasme van een twintigjarige op me. Zijn handen glijden over mijn borsten, terwijl zijn penis naar binnen glijdt. Voorspel? De twintig minuten dat hij naar mij toe reed waren voorspel genoeg. Ik wil hem en snel ook. Zijn mond kust me hongerig en ik hoor hoe hij mijn nachtkastje opent. Hij pakt de vibrator die erin ligt en komt naast me liggen. De trillende neppenis glijdt plagend over mijn schaamlippen terwijl ik kreun dat hij me niet moet pesten. Ik slaak een diepe zucht als hij hem eindelijk naar binnen duwt en steeds dieper mijn lichaam binnendringt. Met een duivelse grijns zet hij hem op standje ‘ik kan niet meer’, terwijl ik zelf mijn clitoris stimuleer. Ik kom hard en hij heeft niet veel nodig om ook zijn hoogtepunt te bereiken. Sterker nog: ik hoef hem nauwelijks aan te raken.

Terwijl ik mijn sjaal wat strakker trek gaat mijn blik naar de voordeur van mijn oude huis. Naast een stuk of twintig bellen en brievenbussen zie ik de hal naar de berging.

‘Ik kan niet lang,’ zeg ik, terwijl ik hem naar me toe trek en kus. Ik voel zijn stijve door zijn broek heen. Hij werpt een blik door het grote raam in de hal en wil naar de trap lopen als ik zeg: ‘Laten we deze kant op gaan.’ Hij kijkt verbaasd, maar loopt achter me aan. Ik open de deur van de berging en knijp met mijn ogen in het donker. ‘Wat doen we hier?’, vraagt hij. ‘Boven zit m’n vriendin,’ antwoord ik, ‘dus daar kunnen we niet heen.’ Hij kijkt om zich heen. ‘Niet echt een romantische plek, dit.’ Ik moet lachen en strek mijn armen uit. De deur staat op een kiertje en ik zie alleen een deel van zijn gezicht. Hij ademt zwaar en kust me diep. Met mijn ogen dicht kus ik hem terug, terwijl ik zo dicht mogelijk tegen hem aan kruip. Ik ruik zijn bekende geur, voel hoe zijn handen mijn billen masseren en voel hem groeien. Maar vandaag wil ik alleen dit. Oneindig zoenen. Het voelt intiemer dan ooit: hoe ik zijn gezicht vasthoud, zijn ademhaling op mijn huid, de kriebels in mijn buik. Geschrokken denk ik: kriebels? Het duurt dan ook niet lang voor ik zeg: ‘Ik moet terug naar mijn vriendin. Zie je snel?’.

Het stoplicht springt op groen en ik stap op de fiets. Ondertussen is het gaan regenen. Ook dat nog. Ik denk terug aan de laatste keer dat ik hem zag.

Hij is ouder geworden en heeft rimpeltjes om zijn ogen als hij lacht. Maar verder is hij nog gewoon die tienerjongen die ik vijftien jaar geleden leerde kennen. Hij is nog net zo gretig, onbedoeld sexy en enthousiast. Als hij me kust voel ik weer hoe goed onze lichamen bij elkaar passen. Zijn hand past precies om de belangrijkste lichaamsdelen en hij is net wat langer dan ik. Behendig vingert hij me naar een hoogtepunt, terwijl ik met mijn rug tegen hem aan sta, en drukt me dan voorover tegen het keukeneiland aan. Plagend glijdt hij heel even naar binnen, maar het duurt niet lang voor hij me vol kracht neemt. Het duurt hoogstens een paar minuten. Stiekem gniffel ik, ook dat is nog niet veranderd. Maar het maakt mij allemaal niet uit. We delen zo’n lange geschiedenis, van klunzige beginnende seks tot escapades op het dakterras van mijn studentenhuis, en ik besef met een schok dat hij nog steeds een speciaal plekje in mijn hart heeft.

Als ik thuiskom trek ik mijn handschoenen uit en gooi ze op de trap. Direct daarna vis ik mijn telefoon uit mijn tas en stuur een berichtje: Ik reed net langs mijn oude huis en moest aan je denken. Hij antwoordt meteen: Wat een geweldige tijd was dat. Denk er nog vaak aan 😉 Direct voel ik de kriebels weer opborrelen. Ik twijfel dan ook niet als ik reageer: Misschien moeten we eens een reünie houden. Alleen jij en ik. Het is al vijf jaar geleden. Zijn reactie is veelzeggend: Ik kan morgenavond. Zie je dan. X. Met een gelukzalige glimlach, en mijn Satisfyer, stap ik in bad. Om op te warmen.

Heb jij het helemaal warm gekregen van dit erotisch verhaal..?

Respond or ask a question

Geef een reactie

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.