Erotisch verhaal – Het verstopte eitje

vibrerend eitje

Het is bijna Pasen, dus dat vraagt gewoon om een nieuw sexy verhaal. Rosie keert met paasweekend terug naar haar ouderlijk huis op het platteland en daar komt ze Oscar tegen – haar wel heel knappe jeugdvriend. Samen doen ze mee aan de buurtactiviteiten en eitjes zoeken wordt ineens wel erg spannend…

De boerderij

Ik reed het grindpad op richting de boerderij van mijn ouders. Reeds verbouwd, maar ik had nog niet de kans gehad om een kijkje te nemen. Zonder plannen voor het paasweekend was dit het ideale moment, aangezien veel vrienden met hun partners en kinderen weg waren. Ik daarentegen? Geen plannen, geen partner.

Er stonden meer auto’s dan ik had verwacht. Wie waren er nog meer dit weekend? Met mijn weekendtas liep ik achterom naar de achterdeur en stapte naar binnen. Vanuit de woonkamer was de gezelligheid al te horen. Ik sloot de achterdeur achter me en stapte door de gang heen de woonkamer in.

“Rosie!” Mam stond op van haar stoel en omarmde me met een glimlach. “Wat goed dat je er al bent.” Ik glimlachte terug. “Heb de spits net kunnen vermijden,” zei ik en liet haar los terwijl ik een blik de woonkamer in wierp. Pap kwam me ook tegemoet gelopen en gaf me een knuffel. Er waren een aantal tantes en familievrienden die hier in de buurt woonden. Familievrienden die ik echt al jaren niet meer had gezien, sinds ik naar de stad was verhuisd.

Mijn ogen vielen op hém. Oscar. Ik herkende hem direct. Die blonde kop krullen en donkere ogen die de mijne ook al hadden gevonden. De flanellen overhemden waar hij nog steeds geen afscheid van kon nemen, die altijd roken naar zweet en gras. Alleen de laatste keer dat ik hem had gezien, was hij net als ik zestien, had hij het postuur van een soepstengel en was ik hopeloos verliefd op hem. Nú was hij dertig, breder en langer geworden en dat flanellen overhemd had hij opgerold zodat zijn gespierde voorarmen zichtbaar waren.

Hitte. Mijn lichaam in vuur en vlam.

Ik schudde iedereen de hand, gaf de drie sociaal-verplichte zoenen en sloeg het aangeboden kopje koffie niet af. Toen ik bij Oscar belandde, stond hij op. We waren even groot toen hij ging studeren, nu was hij een kop groter. “Rosie, het is veel te lang geleden,” zei hij en gaf een stevige knuffel. De verliefdheid die ik ooit voelde, borrelde op de achtergrond. En meer. God, hoe zou hij tussen de lakens zijn? Rosie, shit, hij kon net zo goed een vriendin hebben. Focus.

Oscar liet me los en maakte plaats naast hem op de bank. De rest van de middag zaten we dicht tegen elkaar aan, praatten we over van alles en nog wat en bij elke aanraking wilde ik meer. Het belangrijkste wat rond bleef spoken in mijn hoofd? Was hij ook single?

Het paasontbijt

In de late uren, nadat iedereen naar bed was gegaan, was tot een hoogtepunt komen niet genoeg om de volgende ochtend zonder die spanning naar beneden te lopen. Zelfs niet met mijn favoriete toy. Het had die honger naar handen op mijn lichaam niet gestild en licht gefrustreerd ging ik tegenover hem zitten. “Goedemorgen, Rosie,” zei hij met een speelse lach. “Goed geslapen?” Ik knikte. “Ja hoor, jij ook?” Hij leunde naar voren en pakte een broodje uit de mand. “Had beter gekund.” Ik wist niet of ik het me verbeeldde, maar zijn ogen gingen kort naar mijn lippen.

Mam en tante Gertrude vertelden tijdens het ontbijt wat de plannen waren voor vandaag. Er werden allemaal activiteiten opgezet, ook om de kinderen van neven en nichten te vermaken die vandaag een dag langs zouden komen. En het enige wat ik wilde was bankhangen en genieten van een werkvrij weekend zonder de stadsdrukte.

Oscars been gleed langs de mijne en met opgetrokken wenkbrauwen keek ik hem aan. Hij had zijn kin in zijn hand en toen niemand keek, gaf hij een subtiele knipoog. Eentje die hij me vroeger ook altijd gaf als we iets doms uit gingen halen. Ik strekte mijn benen uit. Mijn linkervoet liet ik langzaam van zijn kuit naar de binnenkant van zijn bovenbeen glijden en trok die daarna terug. Hij keek alsof hij me hier en nu op de tafel neer kon leggen.

Begin middag kwam de rest van de familie en hoewel ik het zeker had geprobeerd, was het niet gelukt om alleen te zijn met Oscar. Alleen steelse blikken en alles behalve release bij deze opbouwende spanning tussen mijn benen. ’s Avonds werden een aantal van ons gevraagd om de paaseieren te verstoppen, zodat morgenochtend de speurtocht kon beginnen. Oscar was gelijk aan mijn zijde en we stapten naar buiten.

Eindelijk alleen.

In stilte liepen we een tijdje. Hier en daar verstopten we een ei en het enige wat door me heen ging, was het vibratie eitje dat in mijn weekendtas lag. Dat was wel een eitje dat hij in mij mocht (ver)stoppen. Of vinden. Wat hij ook maar leuk vond om te doen. “Rosie.” Zijn stem was laag, licht schor. We stonden bij een aantal bomen. Ik draaide me naar hem toe nadat ik een ei tussen een aantal boomwortels had gelegd. Zijn mand stond in het gras en hij stapte naar me toe. Voorzichtig pakte hij mijn mand tussen mijn vingers vandaan.

Lucht werd tussen ons uit gezogen en mijn armen lagen om zijn nek voordat de mand de grond raakte. Zijn armen grepen mijn heupen vast en hij drukte me tegen een boom aan. Zijn lippen vonden de mijne. Een kreun van genot ontsnapte uit mijn mond toen hij de kus verdiepte en mijn lichaam begon te verkennen.

“Rosie? Oscar? Zijn jullie klaar?!”

We lieten elkaar razendsnel los. Ik fatsoeneerde mijn haar en kleding en raapte mijn mand op. Oscar deed hetzelfde en net toen één van mijn neven in de buurt kwam, stonden we allebei een ei te verstoppen alsof er niks was gebeurd.
“Bijna,” antwoordde ik. We verstopten de laatste eieren en liepen terug naar de boerderij. “Ik zag een schuurtje iets verderop,” fluisterde Oscar voordat we naar binnen gingen. Ik grijnsde en zei: “Misschien ligt daar wel het laatste eitje verstopt.” Zijn blik was vragend, maar grijnsde terug toen ik naar hem knipoogde.

Het verstopte eitje

Na het ontbijt de volgende dag ging ik snel terug naar boven. Het vibrerende eitje had ik met wat glijmiddel in gebracht en stopte de afstandsbediening in mijn broekzak. Iedereen was naar buiten gegaan en ook Oscar en ik volgden de anderen, die op zoek gingen naar de eieren. Op een subtiel moment stopte ik de afstandsbediening in zijn kontzak en liep naar het schuurtje waar hij het gisteren over had.

Ik was nog binnen bereik toen het eitje begon te trillen. Ik wankelde kort en weigerde achterom te kijken om hem een verontwaardigde blik te geven. Snel liep ik door en stapte het schuurtje in. Het was wat stoffig, maar verder perfect. Uit één van de kasten haalde ik oude kleden en legde die neer op de werkbank. Daarna ging ik erop zitten en wachtte.

Het eitje begon opnieuw te trillen en twee seconden later ging de deur open. Oscar duwde de deur dicht en liep met drie stappen naar me toe. “We hebben misschien vijftien minuten tot het laatste ei gevonden is,” zei hij hees. Zijn handen grepen mijn knieën vast en duwde ze uit elkaar. Hij ging tussen mijn benen in staan en zoende me gepassioneerd. Mijn vingers verstrengelden zich met zijn haar en ik drukte mijn lichaam tegen het zijne aan. Hij had de afstandsbediening in zijn rechterhand, die hij elke minuut opvoerde.

Hij liet mijn lippen los en dwaalde af naar mijn nek en zei zachtjes in mijn oor: “Ik zal maar eens gaan zoeken naar dat eitje dan.” Hij maakte mijn broek los en met wat gegiechel en gestommel lag die op de grond. Hij duwde slechts mijn shirt omhoog en masseerde mijn borsten door mijn bh heen. Afdwalend en dwalend naar beneden. Hij kuste mijn onderbuik en zijn vingers duwden mijn slipje aan de kant. “Gevonden.”

Voorzichtig haalde hij het eitje uit me en hield die triomfantelijk voor mijn gezicht. “Mooi, mooi,” hijgde ik. “Kom op, niet veel tijd zei je toch?” Ik knoopte zijn broek los, duwde die naar beneden en liet mijn hand kort over zijn stijve door de boxershort heen glijden. “Rosie,” kreunde hij en legde het vibratie eitje tegen mijn clit aan. Ik hapte naar adem. Hij haalde zijn penis uit zijn boxershort en mijn mond waterde bij de gedachte om hem in mijn mond te nemen. Om hem mijn naam te laten kreunen tot hij me smeekte om te komen.

Oscar gaf me geen tijd om die gedachte af te maken. Een condoom verscheen vanuit het borstzakje van zijn flanellen shirt. Hij deed hem om en legde mijn benen tegen zijn schouders aan. Oscar kreunde goedkeurend toen hij zijn lid tegen me aandrukte. Ik nam het vibratie eitje over en zijn handen pakten mijn heupen. Langzaam bracht hij zich bij me naar binnen. “Oké?” vroeg hij. Ik knikte en hij zoende me diep. Hij liet er geen gras over groeien en begon hard en ritmisch te stoten. Samen met de trillingen van het vibratie eitje voelde ik mijn orgasme al heerlijk opbouwen.

“Sneller,” hijgde ik. “En harder, Oscar.”

Hij deed wat ik vroeg en bouwde het tempo op. Hij stootte opnieuw diep en hard en ik kwam tot ik sterretjes zag. “Rosie, het voelt fantastisch hoe je om me heen komt.” Oscar ademde zwaar in mijn oor en kreunde toen hij ook kwam. Langzaam gleed hij uit me en hij haalde mijn benen van zijn schouders af. “Morgen hebben we nog koekhappen. Wat dacht je er van om hier samen kort te oefenen morgenochtend?” vroeg ik. Oscar grijnsde. “Graag.”

Wat vond jij van dit erotisch verhaal? Laat je mening achter in de reacties! ❤

Respond or ask a question

Geef een reactie

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.