Erotisch verhaal – ‘Hete nieuwjaarsduik’

erotisch verhaal

In dit nieuwe erotische verhaal doet Marina mee aan de nieuwjaarsduik. Ook dit jaar staat ze weer trillend klaar om haar jaar goed te beginnen. Enkel het koude water is het niet enige wat haar laat trillen als ze Zale ontmoet en samen met hem naar zijn strandhuisje gaat…

De oceaan en het nieuwe jaar

Elk jaar heeft ze er zin in. Elk jaar heeft ze het stervenskoud. Maar elk jaar doet ze het toch maar weer even, de nieuwjaarsduik. Marina staat met een badhanddoek om zich heen geslagen op het strand, samen met een stuk of honderd andere mensen uit de omgeving.

Het is een schamele zes graden buiten en de wind waait behoorlijk. De lucht is bewolkt en vrij donker, en gaat bijna naadloos over in de donkere golven van de Noordzee.

Normaal gesproken is Marina hier met haar beste vriendin, alleen Hanna is net bevallen en nog niet goedgekeurd om sprintend de zee in te rennen. Dus Marina staat er dit jaar alleen voor. Niet een grote ramp natuurlijk, maar wel wat eenzaam. Anders zouden ze hierna een warme kop chocomelk drinken bij de lokale strandtent en de rest van de dag op de bank films kijken.

Dat zit er niet in.

Marina vouwt de handdoek iets steviger om haar schouders en probeert niet te veel na te denken over dat ze hier in haar bikini staat te koukleumen. Om precies twaalf uur gaan ze het water in. Nog tien minuten te gaan. Ze bestudeert de mensen die ook zijn komen opdagen. Een aantal van haar eigen buren zijn er, maar de rest bestaat voornamelijk uit onbekenden.

En dan vallen haar ogen op een man die ze sowieso nog nooit eerder heeft gezien. Ook niet in voorbijgang in de supermarkt bijvoorbeeld, want Marina weet zeker dat ze zijn gefronste wenkbrauwen, kaaklijn, brede schouders en dad bod wel had onthouden. Hoe oud zal hij zijn? Eind dertig?

Dan draait hij zijn hoofd haar kant op alsof hij haar ogen op hem voelt. Zijn ogen lichten op en hij geeft knik. Marina geeft hem een vlugge glimlach terug en kijkt weer voor haar, een blos op haar wangen.

Zo wisselen ze nog een paar keer blikken uit. Marina kan het niet helpen om naar hem te blijven kijken. En haar ogen worden constant door de zijne ontmoet. Ze twijfelt of ze op hem af moet stappen. Gewoon om haarzelf voor te stellen. Wie weet, misschien is hij wel nieuw in de buurt?

Maar voordat Marina daar een keuze in kan maken, begint iemand met een megafoon al af te tellen naar twaalf uur. Vanuit haar ooghoeken wacht ze tot ze hem ziet kijken en dan laat ze haar handdoek langzaam in het zand vallen.

Als ‘één’ over het strand wordt geschreeuwd, rent Marina richting de Noordzee met alle anderen.

Nieuwjaarsduik

Ze probeert er nooit te veel over na te denken als ze het ijskoude zeewater bereikt. Het is niet denken en gewoon gaan. Maar oh, wat is het koud! Marina klemt haar kaken op elkaar als ze het water in rent en opgaat in de golven.

Mensen lachen en gillen en vloeken. Sommigen rennen het water alweer uit. Marina zwemt een stukje en staat dan op om haar haar uit haar gezicht te halen en ook snel weer de warmte van haar handdoek op te zoeken.

“Zo, dat was verfrissend of niet?” vraagt iemand schuin achter haar.

Marina draait zich met een glimlach om terwijl ze zegt, “Ja, heerlijk!” Hij is het. Hij waadt naar haar toe met eenzelfde glimlach.

“Zale,” stelt hij zich voor als hij haar hand naar d’r uitsteekt.

Ze schudt zijn hand. “Marina. Kom je hier uit de buurt?”

“Tegenwoordig wel,” grijnst Zale en gebaart om terug naar het strand te gaan.

Marina gaat hem voor en dan ziet ze pas haar stijve tepels die door het stof van haar bikinitopje steken. Shit, ze had toch moeten gaan voor haar andere set met vulling. “Tegenwoordig? Ben je pas verhuisd?”

“Ja, twee weken geleden,” antwoordt hij achter haar.

“Met vrouw en kinderen?”

“Alleen.”

Ze komen bij hun handdoeken aan en voordat ze haar handdoek kan pakken, heeft Zale deze voor haar opgeraapt en klopt hem uit.

“Dankjewel,” glimlacht Marina dankbaar als ze ‘m aanneemt. Ze wikkelt zichzelf in haar handdoek en raapt haar schoenen en tas op. “Goede timing, een verhuizing tijdens de feestdagen.”

Zale kijkt haar lachend aan terwijl hij zichzelf afdroogt en daarna in zijn schoenen stapt. “Er zal nooit een goeie timing zijn voor een verhuizing, denk ik.” Dan trekt hij een hoodie over zijn hoofd heen.

“Als je zin hebt, zou je het dan leuk vinden om bij dat strandtentje warme chocolademelk te drinken?” Marina wijst half met haar handdoek richting de strandtent en geeft hem een ondeugende blik.

Hij volgt haar vinger en zegt, “Lijkt me erg leuk.”

Marina droogt zich af en kleedt zich om uit het zicht. Daarna gaan ze samen naar de strandtent. Ze babbelen eigenlijk over van alles en nog wat. Er worden flirtende opmerkingen gemaakt en Marina doet haar best om zijn hand of onderarm minstens een paar keer aan te raken.

Na een uurtje vraagt Zale, “Heb je het koud?”

Ze heeft het zoveel mogelijk proberen te verbergen, maar blijkbaar is het toch te zien. “Een beetje.”

“Ik woon drie minuten lopen hier vandaan. We kunnen dit ook bij mij thuis voortzetten met glühwein?” oppert hij met een speelse blik.

“Een man naar mijn hart.”

Zijn strandhuisje

Zale woont in een strandhuis, vlak voor de duinen en met een prachtig uitzicht op de zee. Het staat op vrij hoge palen en via een net gerenoveerde trap kunnen we naar boven. Marina kijkt haar ogen uit als ze naar binnen stapt. In de woonruimte is de hele voorwand van glas. De woonkamer is warm ingericht met een houtkachel, kleden, kussens en comfortabel uitziende banken en stoelen. De keuken is achter met een kookeiland. Er gaat nog een trap naar de tweede verdieping.

“Wauw,” zegt Marina terwijl ze naar voren loopt om het uitzicht te bewonderen. “Dit is verhuizen tijdens de feestdagen wel waard.”

Zale lacht vanuit de keuken waar hij een pannetje op het vuur zet met glühwein. “Als je boven in de badkamer nog onder een warme douche wilt stappen, kan dat,” zegt hij.

Marina zegt zonder te twijfelen, “Oh, heel graag!”

Zale geeft haar boven een kleine tour, waar een slaapkamer, een logeerkamer en een badkamer te vinden zijn. Marina neemt snel een douche terwijl Zale weer naar beneden gaat. Als ze weer beneden komt en hem bedankt, overhandigt hij haar een mok met glühwein. “Dan stap ik er ook snel onder,” zegt hij met een knipoog en verdwijnt naar boven.

Marina neemt een slokje van de wijn en voelt hoe deze haar van binnenuit verwarmt. Maar eigenlijk wil ze iets anders wat haar warm kan maken én houden.

Zale komt naar beneden in een grijze joggingbroek en een loszittend T-shirt. En holy moly, Marina moet haar best doen om niet te staren. Hij komt bij haar aan het kookeiland staan met een eigen mok stomende glühwein en vult die van haar bij. “Je hebt me niet gemist, hoop ik?”

Marina glimlacht. “Ik heb bijna uit zorg de politie gebeld om je als vermist op te geven.”

Hij leunt dichter naar haar toe met twinkelende ogen. “Gelukkig ben ik er weer.”

“Gelukkig wel, ik was bijna ten einde raad,” zegt Marina en overbrugt de laatste centimeters om met haar schouder tegen de zijne aan te leunen.

“Ben je intussen al wat opgewarmd?” vraag Zale en kijkt haar vanonder zijn donkere wimpers aan terwijl hij een slok neemt.

Marina doet net alsof ze een tijdje hierover na moet denken. “Ik ben aardig op weg.”

“Oh? Kan ik iets doen om extra warmte te bezorgen?”

“Nou,” begint Marina terwijl ze haar lichaam naar hem toe draait en haar vingers over zijn blote arm  naar zijn schouder laat glijden. “Ik heb weleens gelezen dat lichaamswarmte helpt.” Ze beweegt haar vingers van zijn schouder naar zijn borstkas en eindigt bij de rand van zijn shirt. Met een onschuldige blik kijkt ze omhoog. Zijn ogen zijn donker en gefixeerd op haar gezicht. “Ik voorzie alleen een probleem,” zegt ze als ze de rand van zijn shirt beetpakt.

Zale buigt naar Marina toe, zodat hun gezichten elkaar bijna raken. “Geen zorgen.” Dan leunt hij terug en met een soepele beweging trekt hij zijn shirt uit. Zijn lichaam is nog net zo sexy als op het strand in de kou. “Ik heb een oplossing.”

Marina pakt de touwtjes van zijn joggingbroek en trekt de strik los die hij erin heeft gelegd. “Dat was al een aardige eerste stap,” zegt ze. Zale haalt haar hand weg en legt ‘m terug tegen zijn warme borstkas aan. “Warm je normaal gesproken altijd zo op in het nieuwe jaar?” vraagt Zale die Marina’s shirtje uittrekt.

“Normaal gesproken niet,” antwoordt ze als haar shirtje op de grond valt. Ze streelt zijn borstkas en legt daarna haar armen om zijn nek heen. “Eens moet de eerste keer zijn.”

Zale legt zijn handen op haar heupen en laat zijn ogen langs haar lichaam gaan. “Ik kan je vertellen dat ik een uitstekende keuze ben.” Marina lacht. “Bewijs dat maar dan.”

Zijn handen glijden naar haar billen en dan tilt hij haar op. Marina slaat haar benen om zijn middel heen en nu ze op ooghoogte zijn, brengt ze haar lippen naar de zijne. Zoenend draagt hij haar naar de woonkamer en legt haar tussen de kleden en kussens op de grond neer, terwijl hij zich over haar heen buigt. Ze scheuren elkaar de kleding van het lijf.

Zale kust haar nek en Marina legt haar hoofd opzij met een gelukzalige zucht. Ze blikt naar buiten en realiseert zich dat ze hier letterlijk open en bloot liggen. Haar opwinding neemt toe en de seksblos verspreidt zich over haar lichaam als ze eraan denkt dat iemand hen zou kunnen zien. Zale nipt een gevoelig stukje en Marina kreunt terwijl ze haar nagels over zijn rug krast en haar rug holt.

“Hou jezelf niet in. Kreun voor me, Marina,” fluistert Zale hees in haar oor en zoent haar diep. Zijn handen masseren haar borsten en dalen daarna af naar beneden. Hij laat zijn vingertopje tussen haar schaamlippen glijden en cirkelt kort rond haar klit. Dan dipt hij zijn vinger een stukje bij haar naar binnen en voelt haar aanzwellende opwinding.

Marina laat hijgend zijn lippen los als ze lichtjes haar benen voor hem spreidt. “Heb je glijmiddel?” vraagt ze terwijl haar hand afdaalt naar zijn lid en hem voorzichtig af begint te trekken.

“Oh fu-“ mompelt Zale. “Ja, ja dat heb ik.” Zijn hand gaat naar zijn salontafel en trekt een laatje open. Hij haalt een flesje glijmiddel en een condoom tevoorschijn. Marina laat hem niet los en voert het tempo iets op. Zale kreunt en zet zijn hand naast haar hoofd neer met een wilde blik.

Marina laat hem dan los met een grijns. Ze pakt het condoom en zonder te veel te hannessen weet ze die om zijn penis af te rollen. Dan neemt ze het flesje glijmiddel van hem over. Ze druppelt het glijmiddel over zijn penis heen en met haar hand trekt ze hem losjes af om het te verspreiden zonder dat de condoom al afglijdt. Dan pakt ze nog een beetje en verspreidt het over haar vulva en duwt haar vingers bij haar naar binnen. Hoewel ze vrij nat van zichzelf wordt, is er meestal wel wat extra hulp nodig.

Het moment dat ze haar benen iets optrekt en spreidt, neemt Zale de touwtjes in handen. Hij pakt haar polsen in één hand vast en duwt ze omhoog boven haar hoofd. Met zijn andere hand begeleidt hij zichzelf bij haar naar binnen. En god, wat voelt hij goed.

“Laat je handen daar,” zegt hij. Dan gaat hij rechtop zitten en trekt haar dichter naar zich toe en tilt haar heupen een stukje omhoog. Hij grijpt een groot kussen en legt deze onder haar rug neer. Hij doet dit allemaal zonder uit haar te glijden op één of andere manier. Er zouden daar prijzen voor uitgereikt moeten worden.

Marina krult haar vingers om één van de kleden heen voor grip en zet zich schrap. Zijn hongerige blik zegt genoeg. Hij begint diep en hard te stoten terwijl hij kijkt hoe ze onder hem kreunt en kronkelt.

“Mag ik over je heen komen?” vraagt hij kreunend als hij haar bekken kantelt en haar G-spot raakt.

“Ja! Oh god, stop niet! Ik kom bijna!” roept ze terug nu hij precies de goede plek raakt. En dat hoeft ze niet twee keer te vragen. Hij blijft het tempo en diepte aanhouden en haar orgasme raast door haar lichaam heen. Een diep, pulserend gevoel, anders dan wanneer ze van clitorisstimulatie klaarkomt.

Zale trekt zich terug, gooit de condoom de hoek in en met zijn hand brengt hij zichzelf tot een orgasme. Hij komt over haar buik heen met een kreun en buigt zich voorover om haar te zoenen. “Ik stel voor dat we naar boven gaan. Wat dacht je van een body-to-body massage met verwarmende massageolie?”

Marina grijnst terug naar hem. “Dit is de heetste nieuwjaarsdag die ik ooit heb gehad.”

 

Wat vond je van dit erotisch verhaal? Laat je reactie hieronder achter!

Respond or ask a question

Geef een reactie

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.