Erotisch verhaal – ‘Ik ben nog nooit met een vrouw geweest’

erotisch verhaal

In het erotische verhaal van deze week lezen we de eerste spannende ervaring die onze hoofdpersoon heeft met een andere vrouw. Ze heeft het nog nooit eerder met een vrouw gedaan, maar de zachte aanraking van vrouwenvingers en haar plagende aanpak blijken toch wel héél aangenaam te zijn…

Ik ben nog nooit met een vrouw geweest

Haar lange blonde haar wappert achter haar aan alsof ze in een commercial voor shampoo uit de jaren 90 speelt. Ze draait rond een lantaarnpaal, terwijl het licht de regendruppels verlicht. Ik voel de kriebels in mijn buik voor deze ongekende schoonheid en tegelijkertijd de vele glazen bier die ik achterover hebt getikt.

Ze is de zus van een vriend. Hij is knap, maar zij is de overtreffende trap. Zo’n vrouw van wie je liever niet wilt dat ze nauw samenwerkt met je vriend, omdat je dan nooit meer rustig erop kunt vertrouwen dat hij echt moet overwerken. Haar haren zien eruit alsof ze niet al tien minuten met mij door de miezerregen loopt, maar net bij de kapper vandaan komt. Haar ogen zijn groen met bruine spikkeltjes erin en haar huid is gebruind door de zon, maar van het getinte van haar broer is in haar niks terug te vinden. Haar mond is perfect, roze en vol, en haar lippen zijn zacht als ze de mijne kussen.

‘Ik ben nog nooit met een vrouw geweest,’ fluister ik als ik me van haar losmaak. Verderop joelen een paar jongens naar ons. Ze kust me opnieuw en ik sluit mijn ogen. Haar zachte huid voelt zo onwerkelijk na jaren met mannen te hebben gezoend. Geen stoppels die over mijn huid schuren. Haar handen zo zacht, zonder eelt en grijpgrage vingers. Alles wat ze doet is weloverwogen en zo opwindend. ‘Dat vermoeden had ik al,’ antwoord ze uiteindelijk. ‘Ik ook niet vaak.’ Ze lacht een stralende lach en als vanzelf word ik naar haar toegetrokken. Als haar handen over mijn billen glijden slik ik. Zoenen is één, maar durf ik ook verder te gaan met een vrouw?

‘Ik woon hier vlakbij,’ weet ik uit te brengen. Want fuck it, ik laat deze vrouw niet lopen. De alcohol geeft me alle liquid courage die ik nodig heb. Met mijn arm door die van haar gehaakt lopen we richting mijn appartement. Het is maar een paar minuten lopen, maar onze wandeling wordt vertraagd door alle keren dat we stoppen om te zoenen. Alles voelt precies goed. Haar hand in de mijne, de plagende manier waarop ze in mijn lip bijt…

Ze wil geen drankje als we binnenkomen. Ik heb het gevoel dat ik er nog wel één kan gebruiken voor wat extra lef, maar ik volg haar, als ze haar hand uitsteekt en vraagt: ‘Waar is je slaapkamer?’. Gelukkig heb ik vandaag mijn bed verschoond, gaat er door mijn hoofd als ze me achterover drukt en bovenop me klimt. Ik moet lachen om mezelf. Ze kust mijn hals, terwijl haar lange haren mijn huid kriebelen. Het is het perfecte extraatje bovenop toch al een bijzondere ervaring. ‘Is dit oké?’ vraagt ze, terwijl haar handen richting mijn top bewegen? Ik knik, ademloos.

Tergend langzaam knoopt ze elk knoopje open, tot ze allemaal open zijn en mijn roze bh onthullen. Haar tong trekt een spoor langs de ene cup, daarna langs de andere. Met haar ene hand wrijft ze zacht aan de binnenkant van mijn benen. Ik weet niet wat me overkomt. Ze plaagt me, zonder direct op haar doel af te duiken zoals een man zou doen. Alleen die wetenschap al maakt me geil. Steeds als ze een stapje verder gaat vraagt ze of het oké is. Maar ik wil niets liever dan haar tong tussen mijn benen. Met al het lef wat ik in me heb zeg ik haar precies dat.

Haar ogen branden in de mijne, als ze me omhoog trekt en wild zoent. Mijn woorden hebben iets in haar losgemaakt. Ze zwiept haar haar opzij en ik voel haar handen op mijn rug naar de haakjes van mijn bh zoeken. Haar mond sluit zich om een tepel en ik kreun van genot. Grinnikend gaat ze verder. Mijn ene tepel wordt gekust, de ander vindt een perfect plekje tussen haar duim en wijsvinger. Ondertussen beweeg ik mijn heupen op en neer tegen haar aan. Meer, ik wil meer.

En meer krijg ik. Haar vingers knopen snel mijn jeans open en schuiven de strakke broek van me af. Ze likt haar perfecte lippen en daarna die van mij. Met haar duim haakt ze mijn slipje opzij en laat me dan dáár kennismaken met haar tong. Hij glijdt over mijn clit, over mijn liezen en over mijn schaamlippen. Eén vinger glijdt naar binnen, dan nog één. Haar mond past perfect over mijn kloppende clit en ze is beter dan welke vibrator dan ook. Ik kreun en kronkel tegen haar gezicht. Als ik het echt, echt niet meer houdt neem ik haar in mijn armen, terwijl ik haar diep kus. Haar duim neemt het over van haar tong. Met mijn gezicht in haar haren verstopt kom ik voor het eerst klaar.

Een vrouw, ik kan het iedereen aanraden.

 

Hoe vond jij dit spannende verhaal..? Laat het weten in de reacties!

Respond or ask a question

Geef een reactie

Your email address will not be published.

2 comments

Leonardodie
oktober 19, 2023 3:03 am

spannend verhaal.
Zou iemand kunnen overkomen.
ja een aanrader in ieder geval.

Leo

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leo
oktober 20, 2023 1:39 pm

Verrassend snel achter elkaar gaat je avontuur verder.
niemand die stoorde je verhaal loopt gewoon kabbellend verder

Leo

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.