Erotisch verhaal – ‘Ik ben nu de baas’

erotisch verhaal

In dit erotisch verhaal is Carien de secretaresse van haar baas Arnoud voor een groot bedrijf. Ze zijn beide goed in wat ze doen, werken perfect samen en passen in hun rol. Maar allebei verlangen ze naar iets anders. Arnoud wil heel graag de touwtjes uit handen geven, terwijl Carien meer controle wil. En laat de slaapkamer nou de ideale setting zijn…

‘Een uitzicht waar ik wel aan kan wennen’

Zijn bedrijf is groot met tientallen onpersoonlijke kantoorruimtes en honderden mannen en vrouwen in professionele kleding die acht uur lang zwoegen om hun werk gedaan te krijgen. Om dat vervolgens de dag erop ook te doen. Vijf dagen lang.

Ik sta aan zijn zijde. Een vrouw begin dertig zonder spannend persoonlijk leven, die dag in dag uit méér dan acht uur draait om mijn baas, Arnoud, te ondersteunen als secretaresse. Ik hou van mijn baan. Ik ben goed in mijn werk. Maar tijdens de zeldzame momenten dat ik met mijn gedachten kan afdwalen, fantaseer ik om de baas te zijn van mijn eigen bedrijf.

Dat is niet iets wat ik in de nabije toekomst gaat gebeuren, maar een vrouw kan dromen.

“Carien, wat staat er vanmiddag op de agenda?” Arnoud de Graaf, mijn baas, stapt uit zijn kantoor na een lange call.

Ik pak zijn agenda erbij en noem een aantal meetings op die hij nog gepland heeft staan, waarvan eentje buiten de deur. “Na acht uur heb je niks meer staan.” Ik sta op en pak mijn spullen die ik nodig heb voor een meeting die ik samen met hem bij moet wonen.

Arnoud zucht diep. We kennen elkaar intussen al tien jaar. Ik ben niet altijd zijn secretaresse geweest. We hebben dezelfde studie gedaan en daarna zette hij zijn eigen bedrijf op. Het was zo’n twee jaar later dat ik bij hem kwam werken en toen ik me begon te bemoeien met zijn agenda, bood hij een baan aan als secretaresse. En zo geschiedde.

Met mijn handen vol kom ik bij hem staan en glimlach, “De volgende meeting is met onze favoriete klant.”

Arnoud rolt met zijn ogen. “Net wat ik nodig heb.” Zijn blik gaat naar de grond. “Je veter zit los.”

“Oh, dankje-“ begin ik en wil mijn spullen op mijn bureau leggen, maar Arnoud gaat al door zijn knieën. Hij strikt de veter van mijn leren laarsje en kijkt op. Mijn hartslag verdubbelt en ik word helemaal warm van binnen. Dat is sexy. “Dit is wel een uitzicht waar ik aan kan wennen, meneer de Graaf,” zeg ik dan ook. Meer om hem te plagen, hou ik mezelf voor.

Arnoud lacht. “Hou je flauwe grapjes voor je tijdens de meeting zo, oké?”

‘Wat als we de rollen omdraaien?’

Ik rek me uit als we het restaurant verlaten na de laatste meeting van de dag. Arnoud dropt mijn spullen al in zijn auto en houdt de autodeur voor me open. “Mevrouw,” zegt hij met een grijns en gebaart om in te stappen.

“Pff,” grinnik ik en stap in de auto. Ik ga niet ontkennen dat het me een goed gevoel geeft. Net als hoe hij eruit ziet op zijn knieën voor mijn voeten. Zal hij iemand zijn die überhaupt de controle uit handen kan geven? De grote baas die alle touwtjes in handen heeft zal daar vast niet over fantaseren.

Arnoud duwt de portier dicht en stapt naast me in. “Heb je nog plannen hierna?”

“Met een wijntje op de bank liggen,” antwoord ik. “Jij? Je gaat niet terug naar kantoor, toch?”

“Nee,” zegt hij. “Ik was het niet van plan.” Iets aan hem klinkt twijfelachtig. Hij heeft zijn handen om het stuur geklemd in plaats van zijn normale casual één hand op het stuur, één hand op de koppeling.

“Alles oké?”

Hij blikt kort mijn kant op, opent zijn mond om te antwoorden, maar besluit toch niks te zeggen.

“Zijn we iets vergeten vandaag?” vraag ik verder. We zijn helemaal niets vergeten, ik kan dat met honderd procent zekerheid zeggen. Ik ben op de hoogte van alles op zijn werk- én persoonlijke agenda. Hij heeft geen plannen hierna waar ik vanaf weet in ieder geval.

“Nee, we zijn niks vergeten,” zegt Arnoud als hij afslaat en de ring oprijdt. “Ik was benieuwd-“ Opnieuw twijfelt hij als hij kort naar me kijkt.

Ik trek mijn wenkbrauwen op met een speelse lach. “Je bent benieuwd naar-?” spoor ik aan.

“Wat als we de rollen omdraaien?”

Met een frons draai ik me iets meer naar hem toe. “Hoe bedoel je?”

“Jij bent de baas en ik… ik volg jou,” zegt Arnoud terwijl hij strak naar de weg kijkt. Als ik niet direct antwoord, voegt hij toe, “Buiten werk om natuurlijk. Ik- shit. Sorry, vergeet wat ik heb gezegd.”

Het beeld van hem op zijn knieën met zijn ogen op mij gericht staat op mijn netvlies gebrand als ik zeg, “Nee, je bent nu al begonnen. Wat is het precies dat je wil?”

“Geen beslissingen maken. Voor even. Ik wil mijn gedachten uit kunnen zetten en dat kan ik nu niet. Ik kwam laatst BDSM tegen met de Dominant en submissive dynamiek en dat sprak me aan. Sorry, dit is compleet onprofessioneel, maar ik vraag het als vriend, niet als je baas. Eerder vandaag toen ik voor je zat… dat voelde goed. En ik vroeg me af of je je opmerking meende over dat je wel aan dat uitzicht kunt wennen, want ik wel.” Het is een waterval aan woorden. Zijn oren zijn rood en hij durft nog altijd niet mijn kant op te kijken.

Ik was dus niet de enige vandaag. Spanning raast door mijn lichaam en mijn fantasie slaat al op hol voordat ik een antwoord heb gegeven. “Oké. Ik wil dat wel proberen. Maar laten we wel eerst onze research doen voordat we hieraan beginnen.”

Arnoud kijkt eindelijk naar me met een opgeluchte glimlach, dat langzaam een grijns wordt. “Ja, mevrouw.”

‘Ik ben nu de baas’

Het is een paar weken later als ik nerveus voor de spiegel sta. Om in mijn nieuwe rol te kunnen komen, eentje in de slaapkamer nota bene, heb ik een wetlook lingerie setje met jarretelkousen aangeschaft. Een compleet nieuw persoon kijkt me aan in de spiegel en ik glimlach. Het voelt goed. Heel goed.

Arnoud en ik hebben ons rustig ingelezen wat dit voor ons gaat betekenen en wat we beide willen uitproberen. Het belangrijkste is dat we langzaam beginnen en kijken of dit überhaupt iets is wat we beide willen doen. Maar met het enthousiasme waarmee we testen en lijstjes hebben ingevuld, heb ik er een goed gevoel over.

Hij wil de controle compleet uit handen geven en ik wil juist deze hebben. Om dit met je baas te doen brengt wel risico met zich mee, maar we zijn intussen zo ver gekomen… die extra stap maakt dan niet meer uit.

De deurbel gaat. Arnoud is er.

Spanning giert door me heen en verzamelt zich in mijn onderbuik en lager. Ik trek snel een lange kimono aan en loop naar beneden naar de voordeur. Als ik deze opentrek, is het alsof er een knop in mijn hoofd wordt omgezet.

“Kom binnen,” zeg ik.

Arnoud laat zijn ogen langs mijn lichaam glijden en stapt naar binnen met een nerveuze uitdrukking op zijn gezicht. Hij is zelf gekleed in pak, alsof hij net van werk komt. Ik sluit de deur en zijn vragende blik blijft op mijn gezicht.

Hij had gevraagd om direct met de scene, waar we in onze nieuwe rollen kruipen, te beginnen. Geen ongemakkelijke gesprekken vooraf, maar onszelf in het diepe gooien met ons stopwoord als reddingsboei als het voor één van ons teveel wordt.

“Volg mij,” zeg ik en ga hem voor op de trap naar boven. Als we eenmaal in de slaapkamer staan, draai ik me naar hem om met een sensuele glimlach. “Ik ben nu de baas.”

‘Op je knieën’

“Op je knieën,” beveel ik.

Arnoud krijgt een warme blik in zijn ogen en zakt langzaam op zijn knieën op de grond. Zijn schouders ontspannen en hij vouwt zijn handen voor zich op zijn schoot. Ik streel zijn wang met mijn vingers en wordt helemaal warm van binnen als hij zijn ogen sluit.

“Kijk me aan,” zeg ik als ik mijn vingers door zijn haren laat glijden. Zijn ogen gaan vragend open. “Vertel me het stopwoord.”

“Rood voor stoppen,” antwoordt hij. “Geel voor pauze. En groen voor doorgaan.”

“Heel goed,” glimlach ik en begin mijn kimono los te knopen. Ik gooi deze op een stoel.

Arnouds mond valt een stukje open als hij uitgebreid mijn lichaam bestudeert. Als hij weer opkijkt, staan zijn ogen vol lust. De bobbel in zijn broek duidelijk aanwezig. “Carien-“

Ik onderbreek hem direct, “Het is geen Carien hier. Het is mevrouw.”

“Ja, mevrouw,” zegt hij zachtjes.

Jezus, ik wil hem gewoon beetpakken, knuffelen en weren van de wereld. Niemand mag aan hem komen. Hij is van mij.

Rustig ga ik zitten op de rand van het bed en sla mijn benen over elkaar. “Kleed je uit.”

“Ja, mevrouw.” Arnoud kleedt zich uit en legt alles netjes op de stoel neer. Hij knielt voor me neer met een prachtige erectie. Voorvocht drupte al langs zijn bovenbeen. Hij doet het nu al zo goed. Ik kan de hele dag wel naar hem kijken.

“Sta op en kom hier,” glimlach ik terwijl ik naar de grond voor me wijs.

Hij doet wat ik zeg. Ik pak hem bij zijn heupen beet en laat me op de grond glijden. Ik kras met mijn nagels zachtjes over zijn huid en druk kusjes op zijn onderbuik. Zijn ademhaling versnelt en hij vraagt, “Mag ik je aanraken?”

“Nog niet,” zeg ik en pak zijn erectie in mijn hand vast. Hij kreunt als ik mijn lippen om zijn eikel leg en hem met mijn tong verken. Langzaam trek ik hem af. “En Arnoud?”

“Ja, mevrouw?”

“Je mag niet komen totdat ik het zeg.” En ik neem hem bijna helemaal in mijn mond. Ik zie zijn handen vanuit mijn ooghoek bijna naar mijn hoofd gaan, maar hij laat ze daarna langs zijn zij handen. Hij vloekt als ik het tempo versnel en zachtjes zijn ballen begin te masseren.

“Mevrouw, ik hou het niet meer,” kreunt hij.

Ik stop direct met wat ik doe en knijp zachtjes in zijn rechterbal waarop hij kleurrijke woorden gebruikt. Als hij gekalmeerd is, pak ik de blowjob weer op. Zo edge ik hem een tijdje door. Nadat ik voor een vierde keer hem van zijn orgasme ontzie, sta ik op en ga ik met gespreide benen op het bed zitten. “Lik me.”

Alsof hij dagen niet heeft gegeten stort hij zich op mijn clit. Behendig draait hij rondjes om mijn clitoris terwijl hij mijn benen over zijn schouders heen legt. Ik verwikkel mijn handen in zijn haar en gooi mijn hoofd naar achter. Voorzichtig gaat hij met één van zijn vingers bij me naar binnen. “Je bent zo nat,” gromt hij en de vibraties maken alles nog intenser. Hij krult zijn vingers met expertise en mijn orgasme komt hard en onverwacht snel.

“Neem me, Arnoud,” beveel ik als ik aan zijn haar trek. “Neem me, en je weet het: je mag niet komen tot ik het zeg.”

“Geen probleem, mevrouw.” Hij tilt me verder op het bed en laat zich bij me naar binnen glijden. Hij vult me perfect en ik zet mijn nagels in zijn schouders. Dan begint hij hard, maar op een rustig tempo te stoten. Zweet staat op zijn voorhoofd als hij me in mijn ogen aankijkt.

Met een grijns duw ik hem op zijn rug en klim bovenop hem. Ik druk mijn lippen op de zijne en neem de leiding over de tongzoen tot we beide van onze adem zijn ontnomen. Ik kom overeind en pak zijn erectie vast. Ik begeleid hem bij me naar binnen en begin heen en weer te bewegen. Sneller en sneller en sneller.

“Kom voor me, Arnoud. Nu.”

Hij kreunt luid. Zijn lichaam trilt en hij komt hevig in me klaar. Uitgeput kijkt hij me aan met een voldane glimlach. “Dat was fantastisch.”

Ik grijns. “Oh, maar we zijn nog lang niet klaar. Ik heb nog vele plannen met je.”

“Ik kan niet wachten, mevrouw.”

Carien droeg dit in het verhaal…

Wat vond je van dit erotisch verhaal? Laat het weten in de comments!

Respond or ask a question

Geef een reactie

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.