Erotisch verhaal – ‘In mijn handen’

erotisch verhaal

Het is tijd voor een speciaal Single’s Week verhaal! ‘In mijn handen’ is onderdeel van de erotische verhalenreeks ‘In zijn handen’, maar staat los van het hoofdverhaal. We volgen in dit verhaal Penelope die een solo avontuurtje in het kantoor van de maffiabaas Magnus heeft. Wordt ze betrapt?

Lees hier deel 1 van de erotische verhalenreeks ‘In zijn handen’!

In mijn handen

Opwinding

Het is twee weken geleden sinds ik achter ben gelaten op de kamer in het pand van Magnus. In deze korte tijd ben ik er achter gekomen dat Magnus vrij weinig aanwezig is, dit pand een voormalig hotel is geweest en dat ronddwalen over het algemeen niet zo’n goed idee is.

De begane grond is prima te doen en daar zijn ook genoeg plekken om rustig te werken. Het koste wat moeite om mijn manager ervan te overtuigen dat ik de komende tijd op een externe locatie aan het werk ben, maar het is gelukt. En hier in het pand is minder afleiding dan in mijn appartement of op kantoor. Mijn productiviteit is zodanig gestegen, dat mijn manager niks te klagen heeft.

Mensen kom ik bijna niet tegen. Behalve als ik besluit rond te dwalen op andere verdiepingen, waarna ze me vriendelijk verzoeken weer te vertrekken. Maar ze behandelen me als een gast en eerlijk? Het voelt als een soort… unieke vakantiebestemming. Er is een kleine fitnesscentrum en zwembad én ik kan de keuken binnenlopen wanneer ik wil.

Dus het is nagenoeg perfect. Behalve dat ik me stierlijk verveel als mijn werk gedaan is, een uur in de sportschool heb gestaan, baantjes heb gezwommen én de keuken heb geplunderd. Erg spannend is het dus niet.

Op een zaterdagavond loop ik rond op de begane grond als ik een gesprek in de hal hoor. “- komt vanavond terug,” zegt een man met een diepe stem. “Is alles gereed?” vraagt een andere man, die – als ik de hoek om kom gelopen – een aansteker steeds aandrukt als een soort nerveuze tik. “Ricardo heeft alles gecontroleerd, dus het zal allemaal wel goed zijn.” De man kijkt op en ziet mij. “Ah, Penelope, goedenavond.”

“Hi,” zeg ik terug met een knikje. “Heb je iets nodig?” vraagt de man met de aansteker met een vriendelijke blik. “Uh, nee. Ik maakte een ommetje. Dank je.” – “Als er iets is, laat je het weten?”

Ik knik opnieuw. “Yes, doe ik. Nogmaals bedankt.” Dan loop ik verder tot ik de liften heb bereikt. Ik druk op de knop en wacht tot de lift beneden is en peins over wat ik zal doen. Ik kan natuurlijk terug naar mijn kamer, maar ik kan ook een bezoekje brengen aan Magnus’ penthouse.

Als hij tóch terugkomt…

Zijn penthouse

Ik stap de lift in, druk op de knop om de deuren te sluiten en twijfel nog kort voordat ik de knop voor de bovenste verdieping indruk. Hij zal er nog niet zijn, maar wat als hij me daar wel treft? Waar is zijn uitnodiging voor om zijn penthouse te bezoeken?

Mijn gedachten brengen me naar een kingsize bed waar hij me ruig zoent en hard neemt. Ik schud die gedachte direct van me af en kijk mezelf in de spiegel van de lift aan. Maar wat als dat wel gebeurt? Het zou mijn tijd hier zeker interessanter maken.

De liftdeuren gaan open in zijn penthouse. Er is geen gang of iets dergelijks, het opent direct naar een woonruimte. De linker- en achterwand zijn compleet van glas en kijken uit over de stad. Rechts van me is er een muur met rijen aan boekenkasten en een gang met dichte deuren. In deze ruimte zelf staan er in het midden twee lederen sofa’s en vier comfortabele fauteuils met een Perzisch tapijt eronder. En aan de achterwand staat een groot, netjes georganiseerd bureau en een luxe bureaustoel.

Verder staan er planten, duur uitziende vazen en andere kleine huiselijke objecten, maar het is vrij minimalistisch. Ik loop langs de boekenkasten en naast de rijen en rijen aan boeken staan er ook andere dingen in. Een miniatuurauto, een cactus, een zweepje, een- Ik sta stil en kijk naar het zweepje. Langzaam pak ik hem op. Ik weet vrij zeker dat dit een zweepje is dat wordt gebruikt binnen BDSM.

De slijtage bij de grip maakt me week vanbinnen. Zijn grote handen die het zweepje vasthouden en het gebruikt op zijn partner. Mijn lichaam wordt warmer en ik vraag me af of hij nog meer heeft. Maar ik vind niks in zijn kast. Met het zweepje nog in mijn handen loop ik naar de gang, waar ik een aantal deuren probeer. Ze zitten op slot.

Teleurgesteld loop ik terug en plof neer op zijn bureaustoel. Ik kan ook gewoon hier op hem wachten met het zweepje in mijn handen. Hem vertellen om op zijn knieën te gaan als hij binnenkomt. Bij die gedachte moet ik een zenuwachtige lach inhouden. Mijn hart begint sneller te kloppen en een fijne spanning bouwt tussen mijn benen op.

Ik spreid mijn benen iets en laat het zweepje door mijn vingers glijden. Dan over mijn onderarm, langzaam naar boven tot het ’t gevoelige plekje achter mijn oor bereikt. Ik leg mijn hoofd naar achteren en ga iets verder onderuit zitten. Het zweepje leid ik traag naar beneden over mijn borsten. Al zit er een bh en shirt tussen, mijn tepels verstijven bij de subtiele aanraking.

Als Magnus nu binnenkomt…

Ik zie voor me hoe die liftdeuren openen en hij binnenstapt. Dat hij zonder iets te zeggen op me afloopt en de stoelleuningen vastpakt om mij naar zich toe te trekken. Over me heen leunt en me zoent. Hoe zijn handen mijn lichaam beginnen te verkennen. Over mijn armen. Vlinderzachte kusjes in mijn nek. Een andere hand op mijn knie die naar boven glijdt. Onder mijn rokje en nét niet mijn slipje aanraakt.

Het zweepje laat ik langs mijn been gaan en een zachte kreun ontsnapt mijn mond. Ik blijf mezelf teasen tot de spanning zodanig is opgebouwd dat ik niet meer kan wachten. Mijn hand verdwijnt in mijn slipje. Mijn vingers verkennen mijn klit met kleine rondjes en dan duw ik één vinger bij me naar binnen. Ik ben nat genoeg en voeg een tweede vinger eraan toe.

Het zweepje leg ik op Magnus’ bureau neer en met mijn tweede hand focus ik me op mijn clitoris. Maar als ik mijn ogen sluit, in mijn fantasie, is het zijn hand die mij aanraakt. Ik trek mijn benen omhoog en zet ze tegen de rand van het bureau aan. Steeds sneller laat ik mijn vingers werken. In het ritme krul ik ze binnen in me en stimuleer mijn g-spot.

Dan heb ik niet meer lang nodig. Mijn tenen krommen zich en de spanning bereikt een hoogtepunt. Mijn orgasme golft door me heen met warme, fijne pulsaties en ik kreun zijn naam zonder schaamte. Langzaam ontwaak ik uit de extatische roes en ik sta op vanuit zijn bureaustoel. Zo te zien geen souvenir achtergelaten, als ik naar de stoel kijk. Ik lach even. Ik kan niet geloven dat ik dit zojuist heb gedaan.

Ik werp een blik op de lift en zie dat deze naar boven komt. Naar hier. Ik bijt op mijn onderlip en besluit dat vanavond nog niet het moment is.

Magnus

Rustig fatsoeneer ik mijn slipje en rokje naast zijn bureau. Ik pak het zweepje op en laat het leer door mijn vingers glijden terwijl ik me naar de ramen keer. De sterrenhemel begroet me en ik neem kort het adembenemende zicht in me op. Dan is de lift boven met een ‘pling’ en zie ik in de reflectie van het raam de deuren openschuiven.

Magnus komt binnen gelopen met zijn vingers om zijn stropdas die hij lostrekt. Hij komt tot stilstand als hij mij spot. Ik draai me naar hem om en wandel richting de lift, maar niet voordat ik voor hem kom staan. “Penelope, waar heb ik dit bezoek aan te danken?”

“Je had me uitgenodigd,” zeg ik met een kleine glimlach en kijk hem van onder mijn wimpers aan, wetende dat de blos nog altijd op mijn wangen ligt. “Maar je was er niet en ik heb nog dingen te doen. Hopelijk treffen we elkaar later.” Ik geef hem een knipoog, pak zijn hand vast om het zweepje erin te leggen en loop vervolgens de lift in. Ik draai me langzaam om en zie nog hoe zijn ogen mijn lichaam in zich opnemen. Dan schuiven de deuren dicht en is hij alleen.

En ik ga terug naar mijn kamer, wetende dat zijn interesse net zo hoog is gepiekt als mijn orgasme nog geen vijf minuten geleden.

 

Wat vond je van dit erotisch verhaal? Laat het weten in de comments!

Respond or ask a question

Geef een reactie

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.