Erotisch verhaal – ‘Liefdesmelodie’

erotisch verhaal

Luna gaat samen met haar vriendinnengroep naar het Summer Melody Festival om te genieten van de muziek, de drankjes en de dansjes. Als ze de blik vangt van een knappe gitarist is ze compleet in de ban van zijn muziek en hoe zijn vingers de snaren bespelen…

Dit is fictie. Elke gelijkenis met dit festival of personen is puur toeval.

Het optreden

Zijn vingers bewogen vliegensvlug over de snaren van de elektrische gitaar. Het zweet drupte van zijn gezicht over zijn lichaam en vloog over het podium wanneer hij mee bewoog op de muziek. Luna en haar vriendinnen stonden vooraan en hoewel ze zich had voorgenomen om te dansen, kon ze alleen maar naar zijn handen kijken. De grote handen met lange vingers en aderen die verschenen bij intense riffs. Ze moest toegeven dat haar fantasie over wat zijn vingers niet nog meer zouden kunnen doen, haar warm maakte

Hester porde Luna in haar zij en riep in haar oor, “Alles oké?”

“Ja hoor!” riep Luna terug en begon mee te bewegen op de muziek. Het huidige nummer bouwde op naar een climax met zwaar drumspel, gierende gitaren en de ruige stem van de zanger, die passioneel zong over een gebroken hart. Ze eindigden luid en de zanger zette zijn microfoon in de standaard.

“Thank you all so much! Voor ons volgende nummer willen we graag mensen op het podium uitnodigen!” riep hij in het Engels met zwaar Brits accent.

Fans schreeuwden en één voor één werden er een aantal mannen en vrouwen gekozen om op het podium te klimmen met de hulp van security. Luna en Hester vingen de blik van de gitarist en geen vijf seconden later werden ze beide over de hekken heen getild. De hand van de gitarist nam die van Luna stevig vast en trok haar met een scheve grijns op het podium. Zijn sprankelende bruine ogen, zongebruinde huid, donkere haar en witte glimlach gaven Luna vlinders in de buik. Hij haalde zijn vingers door zijn haar heen en stapte terug naar zijn microfoon en pakte zijn elektrische gitaar.

Ze hadden in totaal tien man het podium op geholpen. “Let’s make it a party,” zei de zanger.

“One, two, three, four!” schreeuwde de drummer terwijl hij met zijn drukstokken tegen elkaar tikte.

De muziek zette in en Luna draaide zich om naar het publiek. Lichten waren op het podium gericht en ze kon bijna niks zien. De muziek was luid, maar er was iets magisch. Iets onaanraakbaars om hier te staan. Hester trok haar mee naar de andere fans en ze dansten het hele nummer lang. De zanger danste met ze mee met de microfoon in zijn hand en iedereen ging op in de muziek. De drummer en bassist zaten in hun eigen bubbel op het hypnotiserende, strakke ritme dat ze aan het creëren waren. En de gitarist stond achter zijn microfoon en ondersteunde de zanger met tweede stem.

Luna en de gitarist bleven elkaars ogen ontmoeten. En toen het nummer eindigde, gaf hij haar een subtiele knipoog. Security hielp ze van het podium af, maar ze mochten er blijven staan voor het laatste nummer – wat een ballad ter afscheid was van hun set.

“Jullie waren geweldig! Wij zijn Around the Axis en we wensen jullie nog een fantastische avond!” De band zwaaide naar het publiek terwijl de drummer nog zijn drumstokken de mensenmassa in gooide die ergens met luide kreten op werden gevangen. Hester en Luna bewogen zich ondertussen om de hekken heen om terug naar hun vriendinnen te lopen, tot Luna een hand op haar schouder voelde. Ze keek achterom en vond de bruine ogen van de gitarist. Hij glimlachte en hield een plectrum omhoog.

“Voor jou,” zei hij in het Engels.

“Oh! Thank you,” zei Luna verrast en nam de plectrum aan, maar er zat nog een heel klein opgevouwen papiertje achter dat hij ook in haar hand legde. Met een laatste speelse glimlach klom de gitarist weer op het podium en verdween daarna met de band achter de coulissen. De vlinders in Luna’s onderbuik fladderden in een groots symfonie toen ze haar hand om de plectrum en het briefje sloot.

Magische vingers

Luna en haar vriendinnengroep stonden langs de kant in één van de grotere danstenten. Een tijd en plaats stonden in een slordig, maar leesbaar handschrift op het briefje en Hester had Luna direct mee teruggenomen naar de tent om van outfit te veranderen en zich op te frissen. Want je wist het maar nooit. Luna duwde een plukje donker haar terug achter haar oor en probeerde niet al te gretig om zich heen te kijken terwijl ze de tijd in de gaten hield.

De gitarist verscheen vanuit de mensenmassa en spotte haar direct. Hij hield zijn hand naar haar gereikt. Luna grijnste naar Hester, die haar nog snel streng toesprak om ten alle tijden haar locatie te delen maar haar daarna een zachte duw richitng de man gaf. ‘Veel plezier’ zei ze geluidloos. Luna lachte en legde haar hand in die van de gitarist toen ze hem had bereikt. Zijn grip was sterk en zijn vingertoppen waren ruw van het bespelen van de gitaar. Hij trok haar mee de dansvloer op en trok haar tegen zich aan.

“Ik wist niet zeker dat je zou komen,” zei hij in haar oor terwijl hij zijn handen op haar heupen legde. Hij had een lage stem en sprak ook met een Brits accent.

“Ik wist niet dat je je zo publiekelijk kunt vertonen?” Luna legde haar armen om zijn nek heen. God, hoe kon hij ook zo lekker ruiken?

“Dat komt wel goed,” lachte hij en zijn hand gleed langs haar zij. Eerder had ze een topje aan, maar die had ze ingeruild voor een body die haar vormen accentueerde op precies de juiste plekken. “Dit had je eerder niet aan. Staat je goed.” Zijn vingers vonden haar ontblote rug en hij liet zijn vingers terug naar beneden glijden. Maar vlak voordat hij bij haar billen kwam, legde hij zijn hand terug op haar heup.

Luna verstrakte haar grip om zijn nek en drukte haar lichaam iets dichter tegen de zijne. Haar hele lichaam stond in vuur en vlam, maar vlak onder haar onderbuik was waar de heetste vlammen begonnen te dansen. “Het is geen festival zonder een outfit wissel of twee,” zei ze plagend. Daarnaast wist ze precies wat ze moest dragen om de aandacht te krijgen waar ze naar verlangde. Het was het spannendst met een onbekende op een festival zoals deze. Een korte fling om elkaars lichamen te ontdekken en na het festival kon je het zonder problemen allemaal achter je laten. Geen commitment. Luna had alleen nog nooit een gitarist van een band aan de haak geslagen.

Zijn vingers bleven haar heupen, zij en rug strelen. Heel soms dipte hij iets naar haar billen, of streken ze langs de zijkant van haar borsten terwijl ze met de muziek mee bewogen. Maar ze wilde meer. En hij was een tease. Luna leunde iets bij hem weg en keek naar zijn volle lippen. Die krulden in een duivelse glimlach. “Ik ben Darius,” zei hij tegen haar lippen aan terwijl hij haar blik vasthield met de zijne. “Luna,” bracht ze amper boven de muziek uit. Hij gaf eerst een vluchtige, onderzoekende zoen, maar dat was voor Luna niet genoeg. Ze trok hem bij zijn nek naar haar toe en drukte haar lippen stevig op de zijne. Ze raakten verstrikt in een passionele kus. Zijn ene hand lag op haar onderrug terwijl de ander zich in haar haar verstrengelde. Ze kreeg amper de tijd om naar adem te happen tot hij zei, “Let’s get out of here.”

Backstage fling

Het podium waar Around the Axis had opgetreden, was nu verlaten. De Main Stage werd nu klaargemaakt voor de laatste sets van de avond, dus er liepen nog slechts een paar medewerkers en security rond. Darius wist Luna ongezien backstage te krijgen en al zoenend vonden ze een ruimte waar niemand was. Het interesseerde Luna vrij weinig waarom hij hier überhaupt de tijd voor had. Het enige wat ze wilde, waren zijn vingers die haar lichaam bespelen.

“Doe je dit vaker?” vroeg hij terwijl zijn lippen naar beneden gingen. Naar haar nek en het gevoelige plekje achter haar oor. Een zachte kreun ontsnapte uit haar mond. “Wie weet, jij?” antwoordde ze hijgend en trok zijn lippen terug op de hare en liet haar handen onder zijn shirt glijden. Zijn hand greep de achterkant van haar been vast en trok die om zijn heup heen terwijl hij haar tussen de muur en zichzelf drukte. Luna glimlachte toen ze zijn stijve door zijn broek heen voelde. “Wie weet,” zei Darius met een knipoog als echo op haar antwoord. Hij liet haar los, draaide haar om en drukte haar tegen zijn lichaam aan. “Ik weet wel hoe je naar mijn handen keek.”

Luna voelde een blos naar haar wangen kruipen. Ze wist niet dat het hem was opgevallen, maar god, die vingers zagen er heerlijk uit. Het enige waar ze op hoopte is dat deze net zo goed waren als in haar fantasieën. Ze legde haar handen tegen de muur aan en hapte naar adem toen zijn handen haar borsten door de body heen vastpakten. Niet zacht, maar ook niet hard genoeg dat het pijn deed. Hij masseerde langzaam haar borsten terwijl Luna haar hoofd op zijn schouder legde en hem liet horen hoe fijn ze het wel niet vond.

Zijn handen dwaalden af naar beneden en maakten de knoop van haar short los. Hij pakte weer één van haar borsten in zijn hand en de ander gleed verder naar beneden. Luna spreidde haar benen iets verder zodat zijn hand er tussen paste. Darius trok haar billen dichter naar zich toe en schuurde langzaam tegen haar aan, terwijl zijn vingers de drukknoopjes van haar body vonden en lostrokken. “Luna,” hijgde hij. “Ik zal je laten zien dat ik niet alleen goed ben in gitaar spelen.” In elke andere situatie had Luna dit cringe gevonden, maar nu voelde ze hoe ze natter en natter werd met zijn hand die haar borst masseerde en met haar tepel speelde door het stof heen. Hij liet haar nog iets breder staan en daarna streelde hij langzaam haar vulva. Langs haar lippen, langs de binnenkant van haar bovenbeen, en daarna eindelijk langs haar klit. Zijn vingers bewogen langzaam in cirkels om haar gevoelige plekje heen.

Luna kreunde luid. “Ssh,” zei hij hees terwijl hij ritmisch verder bewoog. Kort stopte hij om zijn vingers kort langzaam bij haar naar binnen te brengen. Hij gromde goedkeurend en bracht zijn aandacht terug naar haar klit. Hij nam zijn tijd en Luna kwam dichter- en dichterbij een orgasme met een crescendo van genot. “Darius, alsjeblieft,” kreunde ze in zijn oor en wist haar lippen in zijn nek te drukken. Ze beet, zoog zachtjes en kuste terwijl hij haar naar een hoogtepunt bracht. Zonder een beat te missen trok hij haar shorts met zijn andere hand naar beneden en belandde aan haar voeten op de grond. Hij nam het tempo geleidelijk af met een lach toen Luna protesteerde.

Hij wist niet hoe snel hij zijn eigen broek los moest knopen toen Luna’s opwinding terug bij af was. Hij gaf haar niet de mogelijkheid om zich om te draaien en zij zag vanuit haar ooghoeken hoe hij een condoom tevoorschijn had getoverd en om deed. Hij positioneerde zichzelf tegen haar aan. “Weet je het zeker?” vroeg hij zachtjes. Luna kon alleen maar knikken en wilde hem naar binnen begeleiden. Maar hij stootte al soepel naar binnen. Zijn ene hand greep haar heup vast en de ander vond het genotsknobbeltje en pakte dit keer wat sneller het tempo op. Luna plantte haar handen tegen de muur aan en kreunde hoe ze hem wilde en goed hij voelde.

Zijn vingers bouwden opnieuw haar orgasme op. Warmte verzamelde zich in haar onderlichaam en haar spieren stonden op spanning. Hij stootte dieper en harder. “Sneller, Darius, sneller… ik ben er bijna,” hijgde Luna en legde haar hand over de zijne heen. Hij hield het tempo aan en haar orgasme overspoelde haar in golven. De spanning en ontspanning. En de intense sensatie hoe hij haar tegen zich aan hield en sneller en onregelmatiger penetreerde. “Fuck, Luna,” gromde hij terwijl hij kwam. Hij nam het tempo af en trok zichzelf uiteindelijk terug. Hij kantelde haar hoofd naar zich toe en zoende haar passievol. Zijn vingers bleven haar lichaam strelen terwijl hij zei, “How about an encore?”

Wat vond jij van dit erotisch verhaal? Laat het weten in de comments!

bodynachtmode

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Respond or ask a question

Geef een reactie

Your email address will not be published.

1 comment

ikke
juli 19, 2023 10:00 am

Geweldig mooi verhaal goed geschreven hoor werd er tenminste flink geil van..

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.