Erotisch verhaal – ‘Onder het warme maanlicht’

erotische verhalen

In dit erotische verhaal word je meegenomen in een zwoele zomeravond die Evy meemaakt. Als ze tijdens een strandwandeling een mysterieuze man ontmoet, wordt de avond ineens een stuk spannender dan ze had verwacht…

Onder het warme maanlicht

Van jongs af aan was Evy gefascineerd door de zee. Het geluid van de golven en hoe ze soms zacht, maar soms ook ruw en hard konden zijn. Het gevoel van het zachte, warme zand tussen haar tenen en de geur van de natuur. Het was dan ook een logische keuze dat ze een huis aan de kust kocht toen ze die kans kreeg.

Elke avond maakt ze een wandeling over het strand, het maakt niet uit wat voor weer het is. Heerlijk op een zwoele zomeravond, maar ook lekker dik ingepakt in de winter met een ijzige wind die haar wangen doet branden. Maar het is nu zomer, en Evy loopt met haar blote voeten in het water als ze een man ziet zwemmen in de verte. Ze weet niet wat het is maar ze voelt zich meteen aangetrokken tot hem. Hij heeft iets mysterieus. Zo met de ondergaande zon, diep in de zee, zonder zich bewust te zijn van Evy’s blik op hem.

Evy maakt haar wandeling langs het strand af, maar houdt de mysterieuze man in de gaten. Als ze ziet dat hij richting de kust zwemt, versnelt ze haar pas zodat ze elkaar wel moeten kruisen als hij het water uitloopt. “De zee is heerlijk ’s avonds hè?” vraagt ze terwijl hij voorover bukt om zijn handdoek te pakken. Terwijl hij zijn bovenlichaam afdroogt draait hij zich om en antwoordt haar, “Er is niks lekkerder dan een duik in de zee als er niemand anders is! Het gevoel van helemaal alleen op de wereld te zijn.”

“Als je graag alleen wil zijn, laat ik je lekker verder genieten! Fijne avond” lacht Evy vriendelijk, maar eigenlijk is ze zwaar teleurgesteld. Ze wil deze man beter leren kennen. Als ze een paar stappen van hem verwijderd is, hoort ze hem roepen. “Nee, nee. Zo bedoel ik het niet. Blijf alsjeblieft nog even!”

Evy en de man, die Jack heet, zitten op zijn handdoek en praten uren, tot het kouder begint te worden. “Ik hoop niet dat dit verkeerd over komt”, zegt Jack ernstig. “Maar ik begin het koud te krijgen, maar ik ben nog niet klaar met ons gesprek. Kunnen we misschien naar jouw huis?”

Evy moet lachen om zijn serieuze toon. “Natuurlijk kunnen we naar mijn huis. Ik woon hier vlakbij.”

Eenmaal bij haar aangekomen ploffen ze op de bank nadat Evy twee grote glazen rode wijn in heeft ingeschonken. Ze bekijkt hem goed in de warme gloed van de sfeerverlichting. Zijn bleke huid, die haar doet denken aan de maan en zijn stralende blauwe ogen alsof hij de zee er in mee draagt. Aan zijn lijf kan ze zien dat hij veel zwemt, zijn schouders zijn breed en zijn borst is groot. Hij zit netjes aan de andere kant van de bank, maar ze wil hem aanraken, voelen, ruiken en proeven. Terwijl hij geanimeerd vertelt over zijn laatste vakantie, verdwaalt ze in gedachten met haar lippen op zijn lichaam. Ze kan het zoute van de zee al proeven…

“Je luistert niet hè?” hoort ze hem ineens zeggen als hij haar indringend aan kijkt. Hij moet lachen. “Je bent ergens door afgeleid.”

“Sorry”, lacht Evy. “Het is lang geleden dat er een man in mijn huis was en als ik eerlijk ben… nee- ik kan het beter niet zeggen.”

“Als je eerlijk bent, dan wat Evy?” vraagt hij terwijl hij dichterbij schuift.

“Als ik eerlijk ben… was ik afgeleid door je lichaam. Ik wil je voelen, ik wil je ruiken en proeven en ik wil weten hoe het is als je me aanraakt…” Een beetje geschrokken door haar eerlijkheid kijkt ze omlaag. Dan voelt ze hoe hij haar kin vast pakt en haar zo vriendelijk dwingt om in zijn ogen te kijken.

“Goed om te weten. Dan vind je het dus niet erg als ik dit doe”. Hij drukt zijn lippen zacht op die van haar. Pakt haar handen en legt ze op zijn borst. Direct trekt ze zijn shirt uit en kust zijn nek terwijl hij haar shirt uittrekt. Ze draagt er niks onder en hij gromt van het aanzicht. Hij pakt haar rug vast en zet zijn nagels erin als hij zijn handen langzaam van haar rug naar haar borsten trekt. Dan pakt hij haar borsten en bekijkt ze alsof hij nog nooit zoiets mooist heeft gezien. Hij verwent haar borsten met zijn mond terwijl hij haar langzaam achterover duwt op de bank. Hij trekt haar linnen broek makkelijk uit en zij helpt hem door haar slip ook uit te trekken. Hij verdwijnt tussen haar benen en zij zet haar voeten op zijn brede schouders. Hij kreunt als hij haar proeft. Teder, maar gretig likt hij tussen haar lippen. Zij speelt met haar borst en gebruikt haar andere hand om zijn lange blonde haar stevig vast te pakken en hem zo te begeleiden naar de juiste plek en het goede ritme. Hij likt, zuigt en sabbelt steeds gretiger en ze voelt hoe haar opwinding toeneemt en haar hele lichaam overheerst.

Dan duwt ze hem weg. Het was heerlijk, maar ze wil hém proeven. “Wil je alsjeblieft je broek uitdoen?” Hij lacht en trekt snel zijn broek uit, hij struikelt bijna als hij opstaat, maar hij weet zichzelf te redden. “Wil je dat ik eerst even douche?” Daar had ze nog niet over nagedacht, maar dat is waarschijnlijk wel een goed idee. Naakt neemt ze hem mee naar de achterdeur. “Waar gaan we heen?” vraagt Jack verbaasd. “Douchen,” knipoogt Evy.

Buitendouche

In haar achtertuin staat een buitendouche alsof je in een fancy hotel op Bali bent. Ze laat het water even lopen tot het warm is. Dan duwt ze hem eronder en wrijft met haar handen door zijn haar en over zijn lichaam terwijl hij hetzelfde doet bij haar. Ze verkennen elkaars lichaam onder het warme maanlicht. Met het geluid van de zee op de achtergrond gaat ze door haar knieën. Terwijl ze zijn billen stevig vastpakt met haar ene hand, trekt ze hem langzaam af met haar andere hand terwijl ze zijn ballen voorzichtig in haar mond zuigt en verwent.

Hij kreunt en moedigt haar daarmee aan om zijn stijve in haar mond te nemen. Langzaam laat ze elke centimeter in haar mond glijden terwijl ze zachtjes zuigt en heen en weer beweegt met haar tong. Hij is keihard. Terwijl ze hem pijpt kriebelt hij haar schouders en kreunt met het geluid van de ruwe zee op de achtergrond.

“Ik wil je nemen, mag dat?” gromt hij. Als antwoord staat ze op, kust hem vol passie op zijn mond voor ze zich omdraait en haar billen spreidt met haar handen. Het warme water loopt tussen haar billen en lippen door, maar ze is zo nat dat ze zich geen zorgen maakt. Hij laat zijn stijve langzaam bij haar naar binnen glijden.

Alle zintuigen worden verwend

Ze bukt iets voorover en steunt op een plantenbak terwijl hij haar heupen stevig vastpakt als hij begint te stoten. Diep, maar niet hard. Hij vult haar helemaal en het is heerlijk. Het warme water in combinatie met de frisse wind die haar tegelijkertijd verwarmt en verkoelt. Ze geniet van zijn stevige handen op haar lichaam, de geluiden van de zee en de geur van de nacht. Het is meer dan seks, het is of al haar zintuigen tegelijkertijd geprikkeld worden. Hij begint harder te stoten en het geluid van hun natte lichamen tegen elkaar vult de donkerblauwe nacht. Het is geil, maar het is ook luid.

“Neem me mee naar binnen,” beveelt ze hem. Hij pakt haar hand en druipend van het water lopen ze de woonkamer door de trap op. Ze drogen zich af met haar dekbed, voor hij haar op haar rug op bed legt. Hij pakt haar benen vast en houdt ze in de lucht als hij langzaam bij haar naar binnen gaat. Hij drukt haar benen iets verder naar achter. Ze denk dat ze niet zo lenig is, maar merkt snel dat de stretch in haar hamstrings zorgt voor een extra gevoelige sensatie. Langzaam ontspannen haar benen meer en met elke paar stoten duwt hij haar benen iets meer richting haar borst. Wat gek, denkt ze. Eigenlijk doet het een beetje pijn, maar juist die pijn zorgt ervoor dat ze nog meer geniet. Ze pakt zijn billen vast en dirigeert hem hiermee om sneller en harder te stoten. Ze begint harder te kreunen en voelt haar opwinding opbouwen tot het punt dat er geen terugkeren meer mogelijk is. Haar lichaam spant aan en hij merkt dit want hij trekt haar benen wijd uit elkaar en drukt ze nog verder naar achter. Haar “auw” verandert in een “ooh” als haar hele lijf onder zijn sterke grip beeft, trilt en siddert. Dan ontspannen al haar spieren en laat hij haar los. Haar orgasme duurde voor haar gevoel minuten en alles wat ze nu nog wil doen is in slaap vallen. Is hij eigenlijk gekomen? Hij kijkt haar aan en weet precies wat ze wil. Hij gaat naast haar liggen en neemt haar hoofd op zijn borst. “Ga maar lekker slapen.” Hij kust haar voorhoofd en voor ze het weet is ze weg.

De volgende ochtend wordt ze wakker in een leeg bed. Het raam is open en de gordijnen waaien sierlijk in de stralen van de ochtend zon. Haar slaapkamer is netjes en ook beneden ziet alles er vlekkeloos uit. Zelfs de twee lege glazen rode wijn ziet ze niet meer op de tafel staan. Was de mysterieuze man uit de zee dan een droom?

Respond or ask a question

Geef een reactie

Your email address will not be published.

1 comment

kornelis
juni 11, 2023 5:50 am

laat ik je genietend alleen!!

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.