Erotisch verhaal – ‘Oogopslag, deel 1’

erotisch verhaal

In dit erotisch verhaal begint alles met een oogopslag. Als Lya’s blik kruist met die van de jongeman achter de receptie is het meteen duidelijk: Ze willen elkaar. Maar, wie maakt de eerste move?

Zijn ogen op mij gericht

Zijn blauwe ogen lichten op als hij mij ziet. Een kleine glimlach kan hij niet onderdrukken als mijn blik de zijne vangt.

Dit is de vierde keer dat ik hem zie, de man bij de receptie. Hij is nog jong, maximaal 25 gok ik. Hij is beleefd, vriendelijk en enthousiast. Oh en sterk en niet te vergeten knap. Hij tilde met gemak mijn koffers naar boven toen ik een paar dagen geleden incheckte in het hotel waar hij werkt.

Elke keer als ik langs de receptie loop, voel ik zijn ogen op mij gericht. Het is haast of ze op de mijne wachten. Het is al een tijdje geleden dat een man mij dit gevoel gaf. Zo’n kriebel in je buik en het soort spanning waar je giechelig van wordt.

Zijn sierlijke vingers, die met de pen spelen als hij de namen van gasten noteert, zijn blonde haren met de rommelige scheiding, en zijn twinkelende blauwe ogen… ik heb er al vaak over gefantaseerd sinds ik hier ben. Ik weet dat hij mij ook wil, dat is aan alles te zien. Het wachten is nu alleen nog op de eerste move, wie van ons zal deze maken? Of zijn we allebei te bang?

Ik moet zeggen dat het me goed bevalt om in mijn eentje op vakantie te zijn. Ik hoef met niemand rekening te houden en als ik iemand mee naar mijn kamer wil nemen kan dat gewoon. Het was geen doel van deze vakantie, maar ik had ook zeker niet uitgesloten dat ik wel zin had in een spannende avond met een zwoele Italiaanse man hier in Rome. Maar tot mijn verrassing heb ik nu mijn zinnen gezet op de zeer Hollands uitziende jongen achter de receptie.

Stiekem gluren

Het is hier bloedje heet. Daarom heb ik een hotel gekozen met zwembad. Op de ligbedden om me heen zwermt het van de verliefde stelletjes in dit adult only hotel. Ik ga in mijn eentje op een bedje achter in het veld liggen. Ik zie hoe de schaduw van de rieten parasol op mijn lichaam danst. Ik word sloom van de hitte, maar het is lekker.

Een eindje verderop zie ik een stelletje giechelen en friemelen onder een handdoek. Volgens mij zit hij met zijn handen in haar bikinibroekje. Ze probeert haar gezicht in de plooi te houden, maar af en toe zie ik haar naar adem happen en haar handen tot vuisten vouwen. Ze liggen vrij afgeschermd, maar hebben niet door dat ik ze precies kan zien.

Ik had het al warm, maar ik krijg het nog heter nu ik ze stiekem bekijk. Ik zet mijn zonnebril op en zak wat meer onderuit. Ongegeneerd kan ik ze nu bekijken. Zijn hand beweegt steeds sneller onder de handdoek en ik zie hoe ze door haar lippen blaast als ze uitademt. Ik denk dat ze zo gaat klaarkomen…

Ja hoor! Terwijl ze kronkelend, maar heel stil haar hoogtepunt bereikt verschijnt er een enorme grijns op zijn gezicht. Hij haalt zijn hand onder de handdoek vandaan en likt zijn vingers schoon terwijl hij zijn vriendin ondeugend aankijkt.

Grote ogen

Ik hou het niet meer. Ik voel mijn hartslag tussen mijn benen kloppen en mijn tepels prikken door de groene stof van mijn bikini heen. Als ik opsta voel ik dat ik zelfs een beetje licht in mijn hoofd ben. Voorzichtig loop in naar de receptie in alleen mijn bikini.

Daar staat hij. Ik zie zijn ogen groot worden als hij me van top tot teen bekijkt. Zijn mond valt een stukje open en ik zie dat hij op zijn tong bijt. Ik snap het wel, deze bikini laat erg weinig aan de verbeelding over…

Als ik voor hem sta kijk ik hem uitdagend aan voor ik over zijn balie heen buig en fluister: “Ik wil je nu.”

“Fuck”, hoor ik hem zeggen als hij direct opstaat, zich om de balie haast en me aan mijn middel meetrekt een kamer in achter de lobby. De kamer staat vol met koffers van gasten.

“F*ck me, please”

“Wat is je naam?” vraagt hij terwijl zijn handen mijn lichaam al verkennen. “Zeg ik niet”, plaag ik hem. Ik vind het een onwijs sexy idee om seks te hebben met een jongen terwijl we elkaars naam niet eens weten! Het enige wat we van elkaar weten is hoe onze hongerige ogen elkaar al dagen uitkleden.

Als zijn vingers mijn bikinislip binnenglippen kreunt hij als hij voelt hoe nat ik al ben. Hij kijkt me aan en fluistert weer: “Oh fuck.”

“Yes please”, knipoog ik als ik me speels omdraai en de strikjes van mijn bikinislip aan één kant losknoop. Soepel glijdt de groene stof langs mijn been op de grond.

Hij zuigt in mijn nek en trekt mijn haren naar achter als ik voel hoe zijn stijve tussen mijn lippen glijdt. Hij beweegt een paar keer heen en weer om zijn eikel goed nat te maken voor hij zijn volledige lengte bij me naar binnen stoot. Ik kreun van de pijn en genot.

Hij wisselt zijn harde diepe stoten af met zachtere terwijl hij met zijn linkerhand mijn haar nog stevig vasthoudt en met zijn rechterhand masseert hij mijn gevoeligste plekje. We genieten hoorbaar als er plotseling aan de deur gerommeld wordt. In één klap staan we geruisloos stil.

Niet zien aankomen

“Hallo? Is daar iemand?” horen we roepen. We kijken elkaar geschrokken aan en door de enorme spanning barst ik in lachen uit. “Ssst! Ssst!” gebaart hij streng, maar ik zie dat ook zijn mondhoeken opkrullen. Hij probeert zijn lach in te houden, maar het lukt hem niet.

“Hallo?” horen we nog een keer. “We komen voor onze koffers, onze vlucht vertrekt zo dus we hebben haast.” Hij trekt snel zijn broek omhoog en kijkt mij vragend en nog steeds lachend aan. Ik gooi mijn handen in de lucht en gebaar dat ik geen idee heb wat hij moet doen. Ondertussen kan ik bijna niet meer op mijn benen staan van het lachen.

Dan horen we ook gelach buiten de deur voordat de stem roept: “Ja, we weten dat je hierbinnen bent! Kan je alsjeblieft onze koffers even brengen? Dan laten we je daarna met rust en kan jij weer de koffer in duiken.

 

Wat hoop jij dat er in deel 2 gaat gebeuren? Laat het weten in een reactie en wie weet komt jouw fantasie wel uit!

 

Respond or ask a question

Geef een reactie

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.