Erotisch verhaal – ‘Op ongekende hoogtes’

erotisch verhaal

In dit erotisch verhaal komt Sabrina terug van een lange reis en gaat met een nachtvlucht terug naar Nederland. Hier komt ze naast Marnick te zitten, een knappe man in pak die net op zakenreis is geweest. Als de lichten uit gaan in het vliegtuig, groeit de spanning tussen deze twee vreemdelingen…

Nachtvlucht

Eindelijk stap ik het vliegtuig in na een uur vertraging te hebben gehad. Mijn vakantie zit erop en ik kijk er ontzettend naar uit om naar huis te gaan, maar dat blijkt niet even soepel te verlopen. Gelukkig vind ik mijn rust een beetje terug als ik mijn stoel bij het raam vind. Ik berg mijn rugzak op en plof neer met een diepe zucht.

Mijn geluk keert terug als ik opkijk naar wie er naast me komt zitten. Een man van mijn leeftijd met een afgetraind lichaam, zwarte krullen en de diepste bruine ogen die ik ooit heb gezien. Hij is gekleed in een pak dat voor hem gemaakt lijkt te zijn.

Hij groet me met een glimlach waar ik het warm van krijg. Ik glimlach terug met een zwakke ‘hey’ en kan mezelf mentaal wel slaan. Het enige wat ik tegen deze hunk kan zeggen is een hey?

Het vliegtuig stijgt na zo’n dertig minuten op. De plek bij het gangpad is leeg gebleven, maar de man maakt geen aanstalten om daar te gaan zitten. Als onze knieën of ellebogen elkaar soms raken, schieten er elektrische schokjes door mijn lichaam. Ik kan het daarom ook niet helpen om in een fantasiewereld te duiken, waar hij me meeneemt naar een hotel nadat we zijn geland. Of juist de toiletten op het vliegveld, omdat we het gewoon niet uit kunnen houden.

Het duurt niet lang voordat de servicerondes beginnen met drinken en het avondeten. Ik besluit een wijntje of twee te nemen met de hoop dat ik daarmee iets sneller in slaap kan vallen als de lichten worden gedimd. Maar in plaats van dat ik er moe van word, word mijn fantasie aangespoord en mijn opwinding des te groter.

Uiteindelijk is alles opgeruimd, de laatste serviceronde is geweest en gaan de lichten uit. Ik sluit het luikje bij mijn raam en sta op om naar het toilet te gaan. De man naast mij staat op en laat me passeren en ik kan het niet helpen om nét iets dichter langs hem te gaan dan ik normaal gesproken zou doen. “Thanks,” fluister ik met een flirtende glimlach. Hij knipoogt terug.

Spanning in het duister

De man gaat zelf ook nog naar het toilet en komt dan weer naast me zitten. Ik heb intussen een dekentje over me heen gelegd en kijk vanuit mijn ooghoeken naar hoe hij zijn jasje uittrekt. Zijn overhemd accentueert zijn biceps. Zijn blik kruist de mijne en hij trekt zijn wenkbrauwen op. Ik hou zijn ogen even vast met een uitnodigende blik, maar kijk dan naar mijn scherm waar nog een aflevering van een show afspeelt.

Dan voel ik zijn warme hand op mijn bovenbeen. Ik leun niet weg en beantwoord zijn vragende blik door mijn benen iets verder in de stoel te spreiden. Mijn knie ligt nu tegen de zijne aan. Hij leunt naar me toe en legt bijna zijn lippen tegen mijn oor aan. “Wat is je naam?”

“Sabrina,” fluister ik terug met mijn blik op zijn lippen. Die prachtige, volle lippen. “Ik ben Marnick,” zegt hij laag en dan tilt hij mijn deken een stukje op. Hij schuift mijn lange rok omhoog, plaatst de deken weer terug en zijn hand verdwijnt tussen mijn benen als hij weer goed gaat zitten in zijn stoel.

Als zijn vingers over mijn slipje strelen, pers ik mijn lippen op elkaar om geen geluid te maken. Hij stopt bij het stukje stof waar het al een tijdje vochtig is. Dan gaat hij weer omhoog en begint heel langzaam over mijn slipje heen mijn clit te cirkelen. Ik spreid mijn benen iets verder en leun naar achteren met gesloten ogen. Ik geef mezelf niet de kans om na te denken over wat ik aan het doen ben.

Ik wurm mijn arm onder de zijn door en wrijf voorzichtig over de bobbel in zijn pantalon. Zijn hand verdwijnt tussen mijn benen. Binnen een minuut heeft hij zelf een deken over zich heen gelegd, en heeft hij zijn pantalon los geknoopt. Ik bijt op de binnenkant van mijn wang om niet te grijnzen. Ik manoeuvreer mijn hand onder de deken, in zijn pantalon, en vind zijn opkomende erectie in zijn boxer.

Ik krul mijn vingers voorzichtig over hem heen en wrijf op en neer over zijn boxer. Zijn hand grijpt mijn dijbeen vast en trekt mijn been nog iets verder zijn kant op voordat hij mij op een gelijkmatig tempo stimuleert. Ondanks dat hij het om ons heen in de gaten houdt, is hij geen enkel moment te afgeleid om mij naar een orgasme toe te werken.

En damn, krijgt hij me dichtbij. Ik laat hem los, en haal zijn hand tussen mijn benen vandaan. Rustig fatsoeneer ik mezelf en leun naar zijn oor toe. “Over vijf minuten in het toilet. Klopt één keer lang, drie keer kort.” Dan sta ik op en ga ik naar het toilet toe.

Mile High Club

Hij klopt zachtjes op de deur en ik haal de deur van het slot af. Marnick kijkt nog één keer om zich heen en stapt dan in het krappe hokje. Hij neemt meteen de meeste ruimte in en buigt zich over me heen. Snel draait hij de deur op slot en dan pakt hij mijn gezicht voorzichtig in zijn handen om me hartstochtelijk te zoenen.

Ik klamp me aan hem vast en hij hijst me direct op de rand van de wasbak. Het past amper, maar het is goed genoeg. Ik knoop zo snel mogelijk zijn broek los, want ik weet dat we niet heel erg lang hebben. Zijn handen trekken mijn rok omhoog en hij schuift mijn slipje aan de kant terwijl ik zijn stijve uit zijn boxer bevrijd.

“Normaal gesproken zou ik iets langer de tijd nemen voor voorspel,” fluistert hij als hij tussen mijn benen komt te staan en zichzelf bij mijn opening plaatst. Hij haalt een condoom uit zijn broekzak en rolt deze behendig om zijn stijve. “Neem me,” fluister ik terug en sla mijn armen om zijn nek heen.

Hij vult me helemaal met één lange haal en smoort mijn kreun met een tongzoen. Zijn handen grijpen mijn billen vast en dan hij stoot hard en diep in me. Onze kleding vangt het meeste geluid op. Ik laat zijn lippen los en duw mijn gezicht in zijn schouder. Hij voelt zo goed. Zo, zo goed.

Tijd is van essentie en hij stoot alsof zijn leven er vanaf hangt. Ik kantel mijn heupen iets tot hij mijn G-spot raakt en met de opwinding van eerder bouwt mijn orgasme zich weer heerlijk op. Ik ga waarschijnlijk niet komen door penetratie alleen, maar dit is zo lekker dat het me niks uitmaakt.  “Harder,” mompel ik in zijn schouder.

Hij doet wat ik zeg, en trekt me beter naar zich toe met harde stoten. Zijn bewegingen worden ongecontroleerd en zijn grip op mijn billen wordt harder. Dan komt hij. Hard. Hij leunt met zijn wang kort tegen mijn hoofd om op adem te komen, maar daarna trekt hij zichzelf uit me. We frissen onszelf snel op en dan verlaat Marnick als eerste het hokje.

Ik leun tegen de wand aan en laat mijn vingers kort weer naar beneden glijden. Als ik de rest van de vlucht opgewonden ben… Hoe zou een orgasme dan voelen als we weer geland zijn? Ik besluit mezelf niet te laten komen en stap het toilet uit. Er staat godzijdank niemand en ik wandel alsof er niks is gebeurd terug naar mijn stoel. De meeste mensen slapen of zijn een film aan het kijken. Niet veel kijken op als ik langsloop.

Rustig ga ik weer naast Marnick zitten. Hij geeft me een schuldbewuste blik. “Je bent niet gekomen, hè?” fluistert hij in mijn oor als ik mijn deken weer over doe. Ik schud mijn hoofd met een glimlach. “Maakt niet uit. Ik ga wel goed op de high.”

Hij grinnikt en ik krijg kippenvel als zijn warme adem langs mijn hals blaast. “Voordeel van de Mile High Club? Er vallen nog wat extraatjes te halen bij de landing.” Dan geeft hij een kusje op mijn voorhoofd en vallen we na een tijdje tegen elkaar in slaap.

 

Wat vond je van dit erotisch verhaal? Laat het weten in de comments!

Respond or ask a question

Geef een reactie

Your email address will not be published.

1 comment

Paddy
mei 18, 2024 9:49 pm

Heerlijk! Heb heerlijk gemasturbeerd.

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.