Erotisch verhaal – ‘Oude bekende’

erotisch verhaal

In dit erotische verhaal komt Marianne na een seksloos huwelijk met haar ex, eindelijk aan haar trekken! In de sauna ontmoet ze een oude bekende, die haar eindelijk geeft waar ze al zo lang naar verlangt.

Oude bekende

Ik heb een vreselijke week gehad. De kinderen waren niet te genieten omdat de vakantie met hun vader niet doorging. Hun vader, mijn ex, ging namelijk liever weg met zijn nieuwe vriendin. Ik had deze week leuke activiteiten gepland met vriendinnen, maar die konden dus niet doorgaan omdat die janlul zo nodig zijn 15 jaar jongere vriendin moest gaan neuken in Brazilië.

Vandaag past mijn moeder op de kinderen zodat ik toch een dagje voor mezelf heb. Ik ga naar de sauna. Het is 07:00 en ik zit al in de auto, ik ben namelijk van plan om de hele dag weg te zijn. Ik heb echt even me-time nodig. Geen zorg voor de kinderen, geen gezeik van mijn ex-man. Even helemaal niks.

Ik kleed mezelf rustig uit en voor ik de badjas aantrek, bekijk ik mijzelf nog even in de spiegel. Ik ben ontzettend trots op mijn lijf. Dus met veel zelfvertrouwen begin ik aan mijn sauna dagje. Ik geniet ontzettend van de dag. Ik duik van sauna naar dompelbad, ik verwen mezelf met lekkere hapjes en bittergarnituur, ik schrik op als ik zie dat het al 16:30 is! Maar dan bedenk ik me: ik hoef vandaag he-le-maal niks! Ik zak weer onderuit in de loungestoel en wil mijn ogen sluiten als ik mijn naam hoor. “Marianne?!” Ik zie links van mij een grote, zeer aantrekkelijke man staan. Ik herken hem direct, maar ik kan even niet plaatsen waarvan.

“Hai… Ehm, sorry, ik ben even je naam kwijt!” stamel ik met rode wangen. De man voor mij begint te lachen, er verschijnen kuiltjes in zijn wangen en kraaienpootjes om zijn ogen. “Matt! Ik werkte samen met Leon bij ZPR. We hebben elkaar vaak gezien op de borrels.” Dat is ook zo! Ineens weet ik alles weer. Mijn ex, Leon, had vaak borrels van zijn werk. Ik vond Matt altijd al aantrekkelijk en interessant. Ik kreeg het idee dat hij mij ook wel interessant vond, maar natuurlijk hebben we nooit actie ondernomen omdat ik toen nog met Leon getrouwd was. “Ben je hier met Leon?” vraagt hij. En iets te snel antwoord ik: “Nee joh, Leon en ik zijn al een tijdje gescheiden”.

Ondeugende blik

Dan verandert zijn blik direct. Zijn ogen staan ondeugender en ineens bekijkt hij mijn naakte lichaam terwijl hij net zijn blik nog strak op mijn ogen hield. “Meen je…” zegt hij met een ernstige toon, maar met een kleine glimlach op zijn gezicht. Hij komt naast mij op een loungestoel zitten en ik voel mijn hele lijf opwarmen. We kletsen wat over werk en Leon, en hij vertelt dat hij ook al een tijd vrijgezel is. Hoe langer we praten, hoe dichter we naar elkaar toe schuiven. Als zijn knie mijn been raakt, gaat er een tinteling door mijn hele lichaam.

Ik wilde vandaag een dagje voor mijzelf, maar ik heb nu hele andere plannen. Ik wil Matt, en ik wil niet langer wachten. Hij vertelt iets over de nieuwe auto die hij gekocht heeft, maar ik luister niet. Ik onderbreek hem midden in een zin en zeg, “Ga je mee?”

Staff only

Hij kijkt me verrast en verbaasd aan, maar volgt me direct als ik opsta en de ruimte uit loop. Ik sla mijn handdoek om en loop richting de massagekamers. Ik ben hier vaker geweest en ik weet dat die vaak leeg zijn. Ik voel zijn ogen op mijn lichaam en ik hoor zijn slippers vlak achter me. Als ik een deur met “staff only” openduw hoor ik hem fluisteren, “Waar geen we heen?”

“Volg mij nou maar,” zeg ik terwijl ik zijn hand vastpak.

Yes, ik heb geluk én gelijk, want ik zie dat twee van de behandelkamers helemaal leeg zijn. Nog voor we de deur achter ons dichtdoen trekt hij mijn handdoek af en pakt me stevig vast. Ik gooi zijn handdoek op de grond en druk mijn lippen op de zijne. “Ik heb hier zo vaak over gefantaseerd, Matt,” zeg ik terwijl ik hem zoen.

Hij kreunt en ik voel zijn stijve tegen mijn been drukken. Het is wel heel handig dat we al direct naakt zijn. Ik draai me om en buig voorover over de massagetafel. Ik verwacht zijn stijve tussen mijn benen te voelen, maar hij heeft andere plannen. Met zijn sterke armen draait hij mij om en zet me op de tafel.

Hij gaat door zijn knieën en spreidt mijn benen wat verder met zijn handen en dan voel ik hoe zijn tong mijn binnenbenen verkent. Langzaam zoekt hij zijn weg naar mijn meest gevoelige plekje. Langs mijn liezen, over mijn lippen voel ik zijn warme, natte tong. Een rilling gaat over mijn hele lichaam. Zo vaak heb ik gefantaseerd over deze man.

Eindelijk bevredigd

Mijn ex en ik hadden een vrijwel seksloos huwelijk, van passie was geen enkele sprake. Eens in de zoveel maanden hadden we even seks, omdat hij moest ontladen. Het duurde ongeveer 2 minuten en ik bleef volledig onbevredigd achter. Je kan dus wel zeggen dat ik al jaren niet aan mijn trekken ben gekomen. Vandaag komt daar eindelijk verandering in.

Ik laat me achterovervallen en ruik de geur van de vers gewassen handdoek op de tafel. Terwijl de lavendel geur mijn neus binnendringt, dringen zijn vingers ook bij mij naar binnen. Als hij mij met zijn vingers en tong verwent, merk ik dat ik al snel richting een hoogtepunt ga. Hier schrik ik van, want dit is me al jaren niet gelukt! De laatste keer dat ik klaarkwam door iemand anders dan mijzelf is zeker 10 jaar geleden!

“Stop!” roep ik en ik grijp Matt bij zijn haren. “Anders kom ik.” Hij kijkt me met een geile, lome glimlach aan. “Dan moet ik toch juist doorgaan?” grijnst hij. Ik denk even na, en val dan weer achterover terwijl ik zeg, “Oh ja, dat is ook zo. Niet stoppen…” Ik hoor een gedempte grinnik als hij weer tussen mijn benen verdwijnt. Het duurt inderdaad niet lang of ik kom klaar. Ik doe mijn best zo stil mogelijk te zijn, we zijn tenslotte in een openbare ruimte.

Stil zijn is geen optie

Maar op het moment dat mijn lichaam begint te beven en trillen trekt hij zijn vingers snel uit me en stoot zijn keiharde penis bij me naar binnen. Ho-ly-fuck. Hierdoor wordt mijn orgasme verlengd en nog veel intenser en ik weet niet wat me overkomt! Stil zijn is niet langer een optie. Ik schreeuw het uit en Matt legt zijn hand over mijn mond. Dit vind ik alleen maar nog meer opwindend, dus ik begin nog harder te kreunen. Tranen schieten in mijn ogen en mijn hele lichaam wordt overgenomen door een laaiend vuur van verlangen. Matt stoot nog een paar keer door en voelt feilloos aan wanneer hij moet stoppen. Hij laat me rustig op adem komen en geeft dan een kus op mijn voorhoofd. Als ik mijn adem weer gevonden heb vraag ik of hij wel is klaargekomen. “Nee lieverd. Maar het ging om jou vandaag. Ik wil je graag mee uit eten nemen. Wat doe je vanavond?”

 

Wat vond jij van dit erotische verhaal?

Respond or ask a question

Geef een reactie

Your email address will not be published.

1 comment

Beertje
februari 27, 2024 7:57 am

Stout verhaal leuk

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.