Erotisch verhaal – ‘Sharing is caring’

erotisch verhaal

Op vrijdag avond zitten vriendinnen Jessica en Anne op de bank. Onder het genot van hun favoriete wijn praten ze over de lijst van Jessica. Jessica heeft namelijk een lijst met wel zeker 5 mannen die ze op oproepbasis kan bellen voor een leuke avond… Deze avond besluiten ze de stoute schoenen aan te trekken en twee van die mannen uit te nodigen. Lees snel verder en ontdek dit spannende erotische verhaal.

De lijst van Jessica

Terug naar de lijst. Zo is er Tony, die into BDSM is, Rogier, die haar altijd eerst uren masseert, Davide die -volgens Jessica- de beste beffer van de wereld is, en als ze zin heeft in romantiek, dan belt ze Flynn of Tobi.

De vriendinnen praten even over de verschillende mannen die Jessica vroeger opbelde als ze lang geen seks had gehad en misschien komt het door de wijntjes, maar ze bedenken een plan.

“An, wil jij niet ontdekken hoe goed Davide is met zijn tong?” giechelt Jessica.

“Wat bedoel je nou weer?” vraagt Anne, maar eigenlijk weet ze al waar dit gesprek heen gaat.

“Ik app hem, oké? Of hij zin heeft in een avontuurtje met ons vanavond. En, ik app Tony ook! Die is ook wel in voor zulke dingen.”

“Wat voor dingen?!” roept Anne met grote ogen.

“Voor kwartetdingen, Anne,” knipoogt Jessica.

Davide en Tony

Twee uur later wordt er op de deur geklopt. Het is Davide. Hij krijgt een wijntje in zijn handen gedrukt en gaat op de bank zitten. Ze praten over het weer en het nieuws, maar de spanning in de kamer is om te snijden. Op de juiste manier. Niet veel later komt ook Tony eraan. De mannen kennen elkaar en groeten elkaar met een knipoog. Tony kust beide vrouwen op hun wang en gaat naast Anne op de bank zitten.

“Davide, ik heb Anne verteld over je… skills. En ze is echt heel erg benieuwd.” Een beetje geschrokken van de directheid, schraapt Anne haar keel terwijl ze naar haar nagels kijkt. Davide daarentegen is meteen gemotiveerd. Hij loopt naar Anne toe en pakt haar handen vast terwijl hij voor haar op zijn knieën gaat. “Is dat zo?” Anne kijkt hem aan en knikt terwijl ze op haar onderlip bijt.

“Oké…” fluistert Davide terwijl hij haar gulp open maakt. Zonder oogcontact te verbreken trekt hij haar broek uit terwijl Anne nog op de bank zit. Met grote ogen kijken Jessica en Tony naar het spel voor ze. Davide legt Annes broek netjes op de grond en begint haar buik te kussen, dan haar liezen en hij komt steeds iets dichter bij haar slip. Dan legt hij zijn lippen op haar string en snuift haar geur op. Hij kreunt en trekt de string met zijn rechterhand een stukje opzij. Hij bekijkt haar en fluistert ‘bellisima’ voor hij doet wat hij het beste kan. Hij speelt met zijn tong over haar lippen en haar clit.

Hij draait rondjes en achtjes, zuigt, sappelt, blaast. Hij doet iets wat Anne nog nooit eerder heeft gevoeld en ze kronkelt van genot. Ze heeft zichzelf achterover laten vallen tegen de bankleuning en haar ogen gesloten. Ze kreunt en zucht elke keer als Davide een nieuwe techniek probeert. Echt alles wat hij doet is geweldig. Als hij dan ook nog zijn andere hand gebruikt om twee vingers naar binnen te brengen kan ze het niet meer houden en ze schreeuwt het uit.

Haar harde kreun laat Jessica lachen. Pas op dat moment beseft Anne dat haar beste vriendin en die andere gast er ook zijn en gewoon meegenieten van de show! Op dit moment is dat iets waar ze alleen maar nog geiler van wordt. Ze pakt Davides haar vast en drukt hem dieper tussen haar benen.

Ondertussen heeft Jessica de broek van Tony uitgetrokken en ze verwendt zijn stijve terwijl hij met zijn hand onder haar rokje zit. Hij vingert haar terwijl zij hem pijpt en ze houden beiden hun ogen op Davide en Anne.  “Jezus, wat is dit geil,” mompelt Tony.

‘Nu ben jij aan de beurt’

“Davide, stop!” kreunt Anne “Anders kom ik en dat wil ik nog niet.”  Davide komt tussen haar benen vandaan en veegt haar opwinding van zijn mond en kin. Hij kust haar en loopt dan langzaam naar Jessica. “Nu ben jij aan de beurt, Jes.” Hij knikt naar Tony, die het meteen begrijpt en opstaat van de bank om naar Anne te lopen die nog onderuit gezakt ligt bij te komen.

“Wat hij kan, kan ik niet. Maar ik kan je wel heel lekker nemen, als je dat wil?” zegt hij zachtjes, maar zelfverzekerd. Anne kijkt Jessica aan die haar met een grote grijns aanstaart en enthousiast knikt. Zonder woorden te gebruiken, laat Anne weten dat ze dit wel wil. Ze pakt een condoom van onder een kussen, geeft deze aan Tony en draait zich om zodat ze op haar knieën op de bank zit en met haar armen op de leuning steunt. Ze hoort hoe de verpakking van het condoom op de grond valt en wacht tot ze zijn stijve bij haar naar binnen voelt komen.

Aan de andere kant van de kamer kronkelt Jessica al onder het genot van Davide zijn tong. Hij leunt tegen de stoel aan en zij staat voor hem. Davide beweegt zjin vingers snel en ritmisch in en uit haar terwijl zijn tong op haar gevoeligste plekje danst. Met zijn andere hand trekt hij zichzelf af.

De kamer wordt gevuld met het geluid van huid op huid gekets, gekreun en gegrom.

Adempauze

Jessica doet een paar stappen naar achter en laat zich zakken over de stijve van Davide. Dan hoort ze Tony zeggen dat hij even een break nodig heeft omdat hij anders komt. Ze snapt hem wel, het is ook zo fucking sexy allemaal!

Dus ze roept Anne. “Anne? Wil je nog even van Davide genieten?” Anne neemt plaats op de plek waar Jessica net stond zodat Davide haar weer kan beffen. Ondertussen blijft Jessica zich op en neer bewegen op de stijve van Davide. Jezus, wat is dít sexy!

Ondertussen is Tony aan het bijkomen in de keuken, hij drinkt rustig een glaasje water en bekijkt hoe het drietal van elkaar geniet. Het was al een tijdje geleden dat hij seks heeft gehad en hij staat eigenlijk al de hele tijd op knappen. Maar stoppen? Nee, dat wil hij nog niet. Gelukkig heeft hij zijn tas met toys meegenomen. Dit is niet de avond voor BDSM, maar een goede love toy kan hem wel helpen om het iets langer vol te houden en toch mee te doen. Hij pakt er een luchtdruk vibrator en een g-spot vibrator uit. En vraagt de meiden om mee te komen naar de slaapkamer. Daar gaan Jessica en Anne naast elkaar op hun rug op het bed liggen. De mannen pakken beide een toy en verwennen de meiden met de toys. Davide knipoogt naar Tony, ook voor hem kwam dit wel even goed uit.

als Tony de luchtdrukvibrator bij Anne op de juiste plek heeft, gaat er een shock door haar lichaam. “Oh shit, dit gaat niet lang duren!” roept ze. Met een grote grijns op zijn gezicht drukt hij de vibrator twee tikjes harder. Kronkelend en kreunend komt Anne klaar terwijl ze Tony’s vast grijpt. Haar ogen rollen naar achter, haar lichaam beeft en hij hoort het vocht tussen haar lippen door de luchtdruk golven. “Mag ik je nog even nemen?” vraagt hij. Gewillig knikt ze ja. Hij tilt haar benen omhoog en terwijl hij bij haar binnen gaat voelt hij hoe ontzettend nat ze is.

Heel even twijfelt Jessica of ze haar vriendin zoent, maar ze moet lachen om die gedachte. Nee, dat is echt helemaal niks voor hen! Ze trekt Davide naar zich toe en zoent hem en begeleidt zijn stijve naar haar toe. “Ik weet niet of ik het nog lang kan volhouden,” zegt hij ernstig. “Davide, het was heerlijk. En ik ben al twee keer gekomen. Ik vind het echt niet erg als je komt.” Het duurt niet lang of beide mannen komen vlak na elkaar. Ze ploffen hijgend naast de vriendinnen op bed. “Dit moeten we nog eens doen,” zucht Anne. “Helemaal mee eens,” zegt de rest.

 

Wat vond jij van dit erotisch verhaal? Laat het weten in de comments!

bodynachtmode

Respond or ask a question

Geef een reactie

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.