Erotisch verhaal – ‘Stilte in de bibliotheek’

erotisch verhaal

Cleo is bibliothecaresse in een universiteitsbibliotheek en ze weet intussen al haar vaste bezoekers te herkennen. Maar sinds een maand of twee is er een nieuw gezicht verschenen; een jonge, knappe professor die voor de nodige opschudding zorgt. En laat het nét Cleo zijn die verwikkeld raakt in zijn stoute streken.

“Helaas is dat boek uitgeleend”

‘… en hij neemt haar hard, diep en met een passie die ze nog nooit heeft gevoeld. Zijn handen omringen haar borsten, ze spelen en masseren een spannend spel met haar tepels…’

Cleo kijkt op van haar boek als de deur van de universiteitsbibliotheek opengaat. Haar hart maakt een sprongetje als ze ziet dat het Henry is. Zijn donkerbruine haar is verwaaid door de vroege herfstwind en zijn gebruinde huid bevat nog sporen van een warme vakantie. En die ogen, zijn prachtige groenbruine ogen, kijken verlangend naar de lange kasten met boeken.

En even laat Cleo haar gedachten teruggaan naar de scène uit haar boek, waarin Cleo de strenge zakenvrouw is en Henry de romanticus die al haar gespannen knopen ontrafeld. Hoe zijn handen haar huid strelen en hoe zijn lippen de hare kussen. Oh, en dat zij haar vingers door zijn krullen-

“Cleo?”

Ze schrikt op uit haar fantasie en klapt het boek zo luid dicht dat het nog op de tweede verdieping te horen is. Zo luid zelfs, dat ze van schrik het boek op de grond laat vallen. Voordat het boek de grond heeft geraakt, zijn haar wangen rood en kijkt ze schaapachtig op naar Henry. Hij heeft geamuseerd zijn wenkbrauw opgetrokken met een kleine glimlach op zijn gezicht.

“Henry, hoi,” stamelt ze terwijl ze het boek oppakt en uit het zicht legt. “Waar kan ik je mee helpen?”

“Zou je voor mij willen kijken of er een boek beschikbaar is?”

“Ja, natuurlijk.” Hij vertelt haar welk boek hij zoekt en Cleo opent het oeroude systeem dat minstens een minuut nodig heeft om te laden. En daarna nog een minuut nodig heeft om op adem te komen, voordat je een boek in kunt voeren. “Fijne vakantie gehad?” vraagt ze maar als ze wegkijkt van het laadsymbool.

Henry glimlacht breed en Cleo verliest zich bijna opnieuw in een fantasie. “Het was heerlijk. Ben jij nog weggeweest?” Cleo schudt haar hoofd. “Nee, nog niet. Ah-” De lijst springt tevoorschijn en ze leunt iets naar het computerscherm toe. “Sorry, het boek is momenteel uitgeleend. Zal ik je een mail sturen als die terug is?”

“Heel graag. Wat zou ik toch zonder je moeten,” zegt Henry met een knipoog. Ze hebben het nog kort over zijn vakantie, maar daarna zegt hij dat zijn college zo begint. Het zou niet een goede indruk zijn als hij als professor te laat is voor het eerste college. Cleo lacht, kijkt hem na en pakt daarna haar boek er weer bij. Ze kan niet midden in dat hoofdstuk stoppen natuurlijk.

“Ik loop wel even met je mee”

Een aantal dagen later is het boek terug en stuurt Cleo een mailtje naar Henry, waarop ze onmiddellijk een antwoord krijgt: ‘Tot morgen!’ Zonder dat ze het doorheeft, krijgt ze een glimlach op haar gezicht. Haar relatie met Henry is vriendelijk, maar oppervlakkig en haar nachten alleen smachten naar meer.

Rik, de student die Cleo een paar keer per week helpt in de bibliotheek, komt bij haar aan de balie staan. “Zal ik de boeken terugzetten?” Hij gebaart naar de kar met teruggebrachte boeken. Uit automatisme knikt Cleo. “Ja, graag.” Als Rik uit het zicht is en Cleo verder gaat met haar administratie realiseert ze zich dat ze het boek voor Henry even aan de kant had moeten leggen. Komt straks wel.

De volgende middag sorteert ze een aantal boeken als Henry bij haar komt staan. Oh verdorie, ze is gister alsnog vergeten om dat boek voor hem aan de kant te leggen. “Hey, uh,” begint Cleo terwijl ze een laatste boek op de goede plek neerlegt in de kar. “Je komt voor je boek?” Natuurlijk komt hij voor zijn boek, Cleo, denkt ze gefrustreerd met zichzelf.

“Ja, maar ook voor jouw gezelligheid, hoor,” zegt Henry met een glimlach. “Heb je ‘m hier?” Hij kijkt al naar de reeks gereserveerde boeken achter de balie.

“Oh, eh, nee,” stamelt Cleo. “Die is gisteren door Rik teruggezet.”

“Geen probleem! Tweede verdieping, toch?”

“Ja, klopt. Ik kan Rik wel even vragen-”

Henry schudt zijn hoofd. “Nee joh, is een kleine moeite.” Hij geeft Cleo een brede glimlach en loopt vervolgens naar boven. Cleo kijkt hem na tot ze hem niet meer ziet.

Tien minuten later wenst ze een studente een fijne dag als Henry weer voor haar staat. “Ik kan het boek niet vinden,” zegt hij schaapachtig. “Oh, ik kijk wel even,” zegt Cleo, de radartjes in haar hoofd al aan het draaien over waar dat boek kan zijn. “Ik loop wel even met je mee,” zegt Henry. “Ik kom tenslotte ook voor de gezelligheid.”

Cleo lacht en het warme gevoel verspreidt zich door haar lichaam. God, ze heeft zo’n crush op deze man. Het is niet best. Licht nerveus gaat ze hem voor richting de trappen naar de tweede verdieping. Hij sluit zich naast haar aan en zegt: “Ik ben waarschijnlijk blind.”

“Dat zal vast meevallen,” lacht Cleo en stoot zachtjes haar elleboog tegen zijn onderarm. Ze verrast zichzelf, want Cleo is alles behalve een expert in flirten. Henry lacht met haar mee. “Bedankt voor je vertrouwen.” Zijn stem klinkt warm. Zacht. Privé, alleen voor haar bedoeld.

Op de tweede verdieping in de derde sectie zou het boek moeten staan. Ze speurt voor de zekerheid de planken af en een paar planken hoger dan het boek zou moeten staan, spot ze het. “Ah, dat zou ‘m moeten zijn!” zegt ze blij en reikt naar het boek.

Het is alleen te hoog. Ze gaat op haar tenen staan en raakte amper de onderkant van het boek. “Laat mij,” zegt Henry zachtjes en buigt zich half over haar heen om het boek zonder moeite van de plank te plukken. Zijn lichaam raakt kort de hare aan en Cleo moet alles doen om zich niet om te draaien en zichzelf tegen hem aan te drukken.

“Dankjewel,” zegt ze als ze zich omdraait en een stap naar achteren zet. Enkel er is amper ruimte, want ze stapt tegen de boekenkast aan. Lucht lijkt haar ontnomen te zijn als ze opkijkt in zijn groenbruine ogen. “Geen probleem,” fluistert hij hees terwijl zijn blik naar haar lippen gaat.

Ze wil iets zeggen. Maakt niet uit wat. Maar ze kan geen woorden bedenken.

“Cleo-“

Een groep studenten gieren het uit een stukje verderop en Cleo’s innerlijke strenge bibliothecaresse brengt haar terug naar de realiteit. Haar ogen gaan nog één keer naar zijn lippen, voordat ze zegt: “Ik moet een waarschuwing geven.” Ze knikt richting het geluid. “Ik kom je zo bij de balie helpen.” Ze geeft hem niet de kans om iets te zeggen en loopt zo rustig als ze kan naar de studenten. Proberend om haar losgeslagen fantasie uit haar hoofd te zetten.

“Wat als fantasie werkelijkheid wordt?”

Cleo gaat met een zucht achter de balie zitten. Ze kan het niet helpen om teleurgesteld en een beetje pissig te zijn om het feit dat de studenten nét op dat moment herrie moesten schoppen. Het duurde ook veel langer dan verwacht, dus er is no way dat Henry hier nog is.

Rik komt vijftien minuten later bij de balie staan en overhandigt haar een briefje. “Die professor vroeg me dit aan je te geven.”

Cleo’s hart maakt een sprong van geluk en ze grist bijna het briefje tussen zijn vingers vandaan, maar weet zich te weerhouden. “Oh, dankjewel Rik,” zegt ze met een glimlach. Ze wacht tot hij terug naar zijn taak gaat en vouwt het briefje open.

16.30u is mijn laatste college afgelopen. Zie ik je 17u in de staathuiskunde-sectie achter in de tweede verdieping?

Het is nu half vier. Cleo voelt de spanning in haar onderbuik opbouwen en het is alsof ze op een roze wolk is gestapt. Voor haar gevoel leek het uren te duren, maar eindelijk is het bijna vijf uur. Henry komt de bibliotheek binnen, verwaait met een geheimzinnige glimlach en fonkelende ogen. Hij geeft haar slechts een betekenisvolle (en hoopvolle) blik als hij direct richting de tweede verdieping loopt. De bibliotheek is rustig rondom dit tijdstip, dus ze voelt zich niet schuldig als ze een minuutje later achter Henry aan loopt.

De staathuiskunde-sectie is helemaal achterin en één van de weinige plekken waar bijna niemand komt. Langzaam laat ze de enkele studenten aan tafels achter zich en het wordt stiller en stiller. Dan stapt ze de hoek om, waar ze Henry tegen een tafeltje ziet leunen. Cleo komt zo weinig in deze sectie dat ze niet eens wist dat hier een tafel en twee heel comfortabel uitziende fauteuils stonden.

Haar hart bonkt in haar keel als ze naar hem toe loopt. “Je bent er,” glimlacht Henry. “Ik ben er,” zegt Cleo. Ze weet niet wat ze met haar handen moet, dus ze vouwt ze voor zich in elkaar. “Waar, eh, waar wilde je het over hebben?” vraagt ze. Ze fluisteren allebei. Niemand, maar dan ook niemand moet ze kunnen horen.

Henry duwt zich van de tafel af en neemt twee passen om de ruimte tussen hen in te dichten, zonder haar aan te raken. “We werden zo ruw onderbroken vanmiddag.”

Cleo’s ogen dwalen af naar zijn lippen. “Ja, nogal…”

“Zullen we ons gesprek voortzetten? Wat vind je daarvan?” Henry raakt kort haar hand aan en ze warmt helemaal op. “Klinkt goed,” fluistert Cleo hees terug met een stem die ze van zichzelf niet herkent.

Henry’s glimlach wordt groter en hij legt zachtjes zijn hand in haar hals terwijl hij zich dichter naar haar toe buigt. “Ik ben ergens nieuwsgierig naar.” Zijn duim streelt langzaam haar wang en zijn lippen zijn zo, zo dichtbij. Ze kan hem bij de kraag pakken en naar zich toe trekken.

“Waarnaar?” vraagt Cleo een tikkeltje ongeduldig.

“Zijn dit de momenten waar je over leest?” Hij pakt met zijn andere hand haar heup stevig vast. “Wat?” vraag Cleo ademloos. “De boeken die je onder werktijd leest,” verduidelijkt hij met een speelse lach. Haar wangen kleuren rood. “Dit zou een moment kunnen zijn, ja,” zegt ze zo dapper mogelijk terug.

Zijn glimlach wordt breder. “Wat als fantasie werkelijkheid wordt? Want heel eerlijk, Cleo-” Ze wil niet toegeven hoe ze langzamerhand steeds meer opgewonden raakt. Hoe de fijne pulsaties uitbreiden en warmer worden. Het verlangen om zijn huid op de hare te voelen. Zijn vingers die elke plekje ontdekken. “-ik wil je al sinds ik je voor het eerst achter de balie zag lezen.”

Haar ogen verwijden uit verbazing en met alle moed die ze heeft, weet ze te zeggen, “Waar wacht je nog op?”

“Is dat toestemming?” gromt hij terwijl hij haar tegen zich aan trekt. Cleo kan alleen maar zeggen, “Ja, absoluut ja.”

“Het is de bibliotheek. Je moet stil zijn.”

Henry drukt haar tegen de kast aan, schuift zijn hand naar haar nek en zijn lippen vinden de hare. En oh mijn god, hij weet hoe hij moet zoenen. Ze vinden vrijwel direct een heerlijk ritme. Cleo legt haar handen tegen zijn borstkas aan en trekt hem aan zijn shirt naar haar toe. Dichterbij, ze wil hem nog dichterbij.

Hij beweegt de hand in haar nek naar haar keel en een zachte kreun ontsnapt uit haar mond. Zijn hand glijdt tussen haar borsten door, naar haar buik, tot haar heup. Hij pakt haar onder de billen en tilt haar omhoog tegen de kast aan. Ze klemt haar benen om zijn middel en legt haar armen om zijn nek.

Zijn aftershave en de geur van oude boeken omringen haar en het enige waar ze nog aan kan denken is hem. Henry. Ze krult haar vingers in zijn haar en houdt zich stevig vast terwijl zijn handen van haar bovenbenen naar haar heupen en haar zij gaan en dan haar borsten masseren. Stevig, maar voorzichtig masseert hij haar over haar shirtje en bh heen en Cleo’s ademhaling wordt zwaarder.

Henry laat haar lippen los en kust haar hals. “Het is de bibliotheek, Cleo. Je moet stil zijn.”

Die opmerking alleen maakt iets los in haar en ze moet haar hand voor haar mond doen om een kreun tegen te houden. Hij duwt zijn heupen tegen haar aan als een belofte wat er komt. “We willen natuurlijk niet dat jij straks op je vingers wordt getikt.” Hij haalt zijn lippen uit haar nek en kijkt haar met hongerige ogen aan.

“Nou-” hijgt Cleo. “Alleen als jij het doet.”

De grijns op zijn gezicht kan bijna beschreven worden als duivels.

Hij zet haar terug op de grond en trekt heel langzaam haar shirtje uit haar rokje, waarna zijn warme handen haar huid verkennen en zijn vingers onder de beugel van haar bh glippen. Het moment dat zijn vingers over haar stijve tepels glijden, stokt haar adem in haar keel. Henry kust haar opnieuw terwijl hij één van haar tepels tussen zijn duim en wijsvinger rolt met precies de juiste druk.

Ze moet stil zijn. Ze moet en zal stil zijn. “Henry…” fluistert ze met een kreun tegen zijn lippen. Hij fluistert haar naam als antwoord terug en trekt haar al zoenend naar één van de fauteuils. Langzaam laat hij haar lippen los en laat hij zich zakken op de stoffen stoel met zijn benen wijd. Cleo klimt op zijn schoot en plant haar lippen weer op de zijne. Zijn handen zijn overal, maar verdwijnen eindelijk onder haar rokje. Zijn vingers glijden langs haar slip en ze fluistert weer zijn naam.

Henry trekt haar slipje opzij en voorzichtig cirkelt hij met zijn duim over haar clit terwijl hij één vinger bij haar naar binnen brengt. Slechts het eerste kootje, en dan iets dieper. “Wat ben je nat voor me,” fluistert hij goedkeurend als Cleo haar lippen in zijn nek legt. Ze zoent en likt en vindt een gevoelig plekje achter zijn oor waardoor hij haar steviger beet pakt. Haar handen maken zijn broek los en ze bevrijdt zijn penis. Ze kan wel watertanden. Niet te groot, precies goed. Voorvocht glimt al op zijn eikel. Cleo neemt zijn penis in haar hand en begint hem rustig af te trekken.

Een tweede vinger gaat bij haar naar binnen en hij brengt ze dieper in. Dan maakt hij een ‘kom-hier’ beweging en ze drukt haar gezicht in zijn hals om een kreun te onderdrukken. Zijn duim cirkelt nog steeds langzaam, veel te langzaam, rond haar gevoeligste plekje en ze weet niet meer waar ze het zoeken moet. Het voelt zo goed. Het is hemels.

Dan bouwt hij het tempo op en ze verliest haar focus op de handjob. “Laat los, Cleo. Focus op je genot,” fluistert hij in haar oor en bijt vervolgens zachtjes in haar oorlel. Kusjes dwalen af naar haar hals en schouder. Cleo doet wat hij zegt en legt haar handen op zijn schouders. Ze berijdt zijn vingers en wil het uitschreeuwen van genot. Ze rijdt sneller en sneller naar het orgasme toe. En dan komt ze met een intensiteit die ze niet eerder heeft gevoeld. Sterretjes dwarrelen voor haar ogen en een stille schreeuw blijft in haar keel hangen als ze haar gezicht in zijn schouder drukt.

Henry laat haar amper op adem komen als hij haar zo positioneert dat het topje van zijn penis tegen haar ingang aandrukt. “Alsjeblieft, neem me,” kreunt Cleo in zijn oor en dat laat hij zich niet twee keer vertellen. Hij brengt zich bij haar naar binnen en god, hij vult haar zo goed. Dit is perfect. De laatste golven van haar orgasme zijn nog niet voorbij als hij haar op en neer beweegt met zijn handen op haar heupen. De kleding houdt het meeste geluid tegen en hierdoor krijgen ze beide meer vertrouwen. Ze kantelt iets naar voren en hij raakt opnieuw haar G-spot en een tweede orgasme volgt direct haar eerste.

Ze zoent hem hard en diep terwijl hij steeds harder en sneller gaat. En dan komt hij ook met een zachte, diepe kreun die Cleo bijna een derde orgasme geeft. Hijgend leunen ze tegen elkaar aan terwijl ze bijkomen. “Morgenavond ben ik hier voor een boeklezing als je na de tijd nog een fantasie werkelijkheid wilt maken.”

Cleo kijkt hem met vonkelende ogen aan. “Zie ik je dan.”

Wat vond jij van dit erotisch verhaal? Laat het weten in de comments!

bodynachtmode

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Respond or ask a question

Geef een reactie

Your email address will not be published.

1 comment

Algr
augustus 15, 2023 7:12 am

Wat een super geil verhaal.graag Meer van dit soort

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.