Erotisch verhaal – ‘Tweede huwelijksreis’

erotisch verhaal

In dit erotisch verhaal zijn Noor en Liam intussen drie jaar getrouwd en hebben hun ‘huisje-boompje-beestje’ leven goed voor elkaar. Alleen ze hebben het laatste jaar bijna geen tijd voor elkaar gehad en ze missen elkaar ontzettend. Samen besluiten ze in februari op een tweede huwelijksreis te gaan om de vonk weer over te laten slaan.

Nieuwe bestemming

Het was de dag voor Valentijnsdag toen Liam en ik door zijn vader werden afgezet bij de Kiss & Ride van Schiphol. Met vlinders in mijn buik hield ik Liams hand vast bij het afgeven van onze bagage, toen we door security gingen en wanneer we bij de gate wachtten. Het was zo lang geleden sinds we eindelijk wat tijd voor onszelf hadden. En nu hadden we twee volle weken om weer lekker bij elkaar te zijn.

Het laatste jaar was zodanig chaotisch dat het leek of we elkaar gewoonweg niet hadden gezien. En dan hadden we het nog niet eens gehad over ons seksleven dat compleet het raam uit was gegooid. Daar mocht wel wat verandering in komen, want ik miste hem.

We boardden het vliegtuig en vonden onze plekken. Liam drukte een kus tegen mijn slaap en trok me dichter tegen zich aan. “Zin in?” vroeg hij met een warme glimlach. De kuiltjes in zijn wangen kwamen tevoorschijn en ik moest mijn best doen om hem niet naar me toe te trekken voor een gepassioneerde zoen.

Liam zag me kijken naar zijn lippen en drukte een kleine kusje op mijn lippen. “Noor?”

“Uhu,” mompelde ik. “Mega veel zin in.” Ik keek op in zijn ogen en glimlachte terug. “Ik hou van je.”

“En ik van jou,” zei Liam. “Dit was een goed idee. Een tweede huwelijksreis.”

Ik knikte opnieuw en liet een speelse grijns zien. “Heb ik je eindelijk voor mezelf.”

Hij sloeg zijn ogen ten hemel, maar gaf me vervolgens een knipoog. In de tussentijd was het boarden klaar en werd het vliegtuig gesloten. De steward en stewardessen gingen door de veiligheidsprocedure heen en al snel reden we de landingsbaan op. Onze tweede huwelijksreis kon officieel begonnen. En dat in een luxe en warm oord.

Spetterende valentijnsdate

Eindelijk. Liam opende kamerdeur en keek me met vermoeide, maar twinkelende ogen aan. Hij bracht onze koffers naar binnen en nam me in zijn armen. “Voordat we op onze Valentijnsdate gaan, zullen we eerst onder de douche springen?”

“Ja!” riep ik enthousiast. “Daarnaast moeten we je alvast preppen natuurlijk.” Ik gaf hem een knipoog en begon al met uitkleden. Eerst mijn jas, dan mijn shirt, broek en lingerie. Ik liet een spoor van kledingstukken achter terwijl ik richting de openstaande deur van de ruime badkamer stapte. Verleidelijk keek ik over mijn schouder. Liam staarde met een grijns terug. “Kom je nog?” glimlachte ik en verdween de badkamer in.

Liam stond binnen een mum van tijd naakt bij me onder de warme douchestralen. Lachend wasten we elkaar. Ik sloeg mijn armen om zijn nek heen en trok hem dichter naar me toe. “Ik heb je echt gemist,” mompelde ik. Liam zei, “Ik jou ook.” En hij zoende me.

Ik verloor mezelf in zijn kus en streelde hem van zijn nek, over zijn schouders, naar zijn bovenarmen en terug naar zijn borstkas. Mijn vingers gleden naar beneden over zijn heerlijke afgetrainde buik en vluchtig streelde ik zijn opkomende erectie.

Liam verbrak de kus. “Noor,” gromde hij in mijn oor. Hij masseerde rustig mijn billen en kuste mijn nek. “We kunnen de date ook overslaan.”

“Of we houden ‘m gewoon kort,” opperde ik met een lach. Ik liet mijn vingers naar zijn billen glijden en duwde hem dichter naar me toe. Voorzichtig spreidde ik zijn billen en streelde kleine cirkeltjes rondom zijn kringspier.

Met een zachte kreun legde Liam zijn voorhoofd op mijn schouder. “Noor-“ Hij kreunde opnieuw toen ik mijn vingertopje voorzichtig iets naar binnenbracht. Ik pakte de douchekop met mijn andere hand. Rustig bereidde ik hem voor op later vanavond, wanneer ik hem kon nemen met het nieuwe speeltje wat ik laatst had gehaald.

“Trek jezelf af,” fluisterde ik in zijn oor terwijl ik verder ging met zijn kringspier masseren. Liam pakte zijn erectie vast en begon rustig op en neer te bewegen. Het voorvocht drupte van zijn eikel, maar werd direct door het water weggespoeld. “Sneller,” moedigde ik hem met een zwoele stem aan. Ik bouwde het tempo op en Liam volgde.

“Noor, ik ga komen,” hijgde hij in mijn nek. Ik spoorde hem met mijn vingers aan en geen twee seconden later kwam hij schokkend klaar over mijn buik en zijn hand. “Ik kan niet wachten tot vanavond,” zei hij en zoende me met vurige passie die ik zo had gemist.

We stapten uiteindelijk onder de douche vandaan, maakten ons klaar en gingen daarna naar onze restaurant reservering in het resort. De date was super gezellig en we konden onze handen bijna niet van elkaar afhouden. We hadden maar één doel voor ogen: zo snel mogelijk terug naar onze kamer.

De vonk slaat over

We rondden de date in het restaurant af en gingen zo snel mogelijk weer terug naar boven naar onze hotelkamer. Liam drukte me tegen de liftwand aan en we zoenden tot de liftdeuren openschoven. Ik sleepte hem mee door de gang en al zoenend vielen we half door onze deur naar binnen. Liam schopte de deur achter ons dicht en tilde me op in zijn armen. “Ik ben zo terug,” fluisterde hij. En daarna zette hij me met een zacht kusje neer en stapte de badkamer in met z’n toilettas.

Ik pakte mijn koffer en rommelde door mijn spullen heen tot ik vond wat ik nodig had. Mijn harnas en de prachtige, nieuwe dildo die ik vlak voor de vakantie had aangeschaft. Uit de toilettas pakte ik het flesje anaal glijmiddel en legde alles op bed neer. Ik kleedde me vervolgens uit en trok het harnas alvast aan.

Liam kwam na een tijdje naakt naar buiten. Hij nam grote stappen naar me toe, pakte me op en gooide me op het bed. Lachend trok ik hem aan zijn armen over me heen. Dit was het laatste beetje dominantie wat hij ging krijgen vanavond en dat wist hij ook heel goed. Hij streelde mijn borsten, mijn buik terwijl hij de leiding nam. Zijn lippen lagen in mijn nek en genietend sloot ik mijn ogen. Maar het moment dat zijn vingers onder de rand van het harnas verdwenen, draaide ik onze rollen om.

Hij stribbelde niet tegen toen ik bovenop hem ging zitten met mijn handen leunend op zijn borstkas. Zijn ogen gingen van mij naar de dildo naast ons en terug naar mij. Ik kuste hem kort en klom van hem af. “Ik wil je op je handen en knieën vanavond,” zei ik met een speelse glimlach. Hij deed wat ik zei.

Ik pakte het flesje anaal glijmiddel erbij. Ik drupte wat tussen zijn billen en smeerde wat over mijn vingers heen. Rustig spreidde ik zijn billen en verspreidde het glijmiddel. Ik ging op mijn knieën achter hem zitten en terwijl ik met mijn ene hand zijn kringspier masseerde, bracht ik mijn andere hand naar voren. Ik pakte zijn erectie vast en maakte langzame, draaiende op en neer bewegingen. Bij zijn eikel kneep ik zachtjes en verspreidde het voorvocht over het topje.

Liam kreunde en balde zijn vuisten in het dekbed met een holle rug. Ik grijnsde. Het was heerlijk om hem zo te zien. Ik bracht mijn vinger zo langzaam mogelijk naar binnen. “Ben je ook al klaar voor een tweede?” vroeg ik.

“God, Noor, ja alsjeblieft,” smeekte Liam terwijl hij over zijn schouder naar me keek. Ik bracht een tweede vinger naar binnen en genoot hoe hij opnieuw een luide kreun liet horen. Ik nam de tijd om hem voor te bereiden. “Noor, ik kan meer. Ik wil meer.”

“Oké,” fluisterde ik met een glimlach en pakte de dildo erbij. Ik bevestigde hem in het harnas, controleerde of deze goed vast zat en bracht een dikke laag glijmiddel aan. “Het is een nieuwe,” zei ik met een speelse toon. “En ik denk dat je ‘m wel leuk gaat vinden.”

Ik positioneerde mezelf achter hem en drukte het topje van de dildo tegen zijn kringspier aan. Ik dubbelcheckte of er genoeg glijmiddel was en hield het flesje binnen handbereik voor als ik meer nodig ging hebben. En toen bracht ik mijn heupen naar voren. Liam hapte naar adem en ik zag hoe het eerste beetje sperma al op het dekbed drupte. Ik stopte met naar voren bewegen om hem te laten wennen, maar hij zei direct, “Ga door. Alsjeblieft.”

Ik greep zijn heup vast en begeleidde de dildo verder naar binnen. Verder en verder tot de dildo helemaal naar binnen was gebracht. Liam kreunde voor me, smeekte me om meer, en om hem te nemen. Ik bewoog nog een paar keer zo langzaam mogelijk tot ik zeker wist dat hij helemaal gewend aan het speeltje was.

Voordat ik begon met hard stoten, drukte ik de dildo aan toen ik diep in hem was. De schacht kwam vibrerend tot leven met de roterende balletjes. “Oh mijn god, Noor,” kreunde Liam die half door zijn armen zakte en op zijn ellebogen moest leunen. “Dat voelt zo goed!”

“Wil je ruig?” teaste ik terwijl ik mijn nagels zachtjes langs zijn ruggengraat haalde.

“Noor, alsjeblieft!”

En nu liet ik het me geen twee keer vertellen. Ik pakte zijn heupen vast en begon hard te stoten. De vibraties waren niet genoeg om mij te laten komen, maar daar ging het nu niet om. Het gaat nu om Liams plezier. En oh, wat kon hij genieten.

Hij kreunde en kronkelde voor me en zonder dat ik of hijzelf zijn erectie aanraakte, kwam hij al schokkend klaar. Ik bouwde af en trok me op een gegeven moment terug. “Geef me een half uurtje,” hijgde Liam. “En dan neem ik jou.”

Deze items gebruikte Noor…

Wat vond jij van dit erotisch verhaal? Laat het weten in de comments!

Respond or ask a question

Geef een reactie

Your email address will not be published.

3 comments

Smile
februari 6, 2024 8:38 am

Lekker verhaal maar voor mijn gevoel begint het net. Ben benieuwd hoe hij Noor gaat verwennen. Lees dit tijdens het file rijden.

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Renee
februari 10, 2024 12:12 pm

Goed verhaal! Hoop dit ooit te mogen doen bij een man

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

hoiroy
maart 25, 2024 2:23 pm

Hoop dit ooit te ontvangen van een Renee ☺️

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.