Erotisch verhaal – ‘Zengende hitte’

erotisch verhaal

Een extravagant huwelijksfeest aan zee, heerlijke cocktails én een knappe barman – Jasmijn vermaakt zich wel in dit nieuwe erotisch verhaal. Vooral als de barman nét zo geïnteresseerd lijkt te zijn in haar als zij in hem. Hoe hoog loopt de temperatuur op? Lees snel verder…

Het huwelijksfeest

Met een gelukzalige zucht leunde Jasmijn tegen de bar aan. Een koude cocktail in haar handen, een heerlijk briesje dat de warme dag afkoelde en een extravagant feest in een prachtige strandtent aan de kust van Spanje. Wat kon een vrouw nog meer wensen?

Jasmijns jongste zusje Daisy had haar verloofde, nu man, hier ontmoet. Aan dit strand op één van haar backpacktrips. Een liefde die zo snel was opgelaaid, dat het niet meer te doven was. Jasmijn was ontzettend blij voor Daisy, maar ze wou dat ze ook zo’n liefde voor zichzelf kon vinden één deze dagen.

Maar voor nu genoot ze van zon, zee, strand en heel veel cocktails. Ze nipte van haar drankje en haar ogen gleden over de menigte tot ze hem zag. De knappe barman met wie ze de hele avond al blikken uitwisselde. De mouwen van zijn overhemd waren opgerold zodat zijn zongebruinde armen extra werden geaccentueerd als hij cocktails shakete.

Hij had een charme van zichzelf die menig single vrouw aantrok in deze strandtent. Aandacht kwam hij dan ook zeker niet tekort. En als Jasmijn niet zo teruggetrokken van zichzelf was geweest, was zij ook absoluut op hem afgestapt om in ieder geval een praatje te maken. Maar goed, een zinderende liefde zat er waarschijnlijk niet in en morgen ging ze toch weer naar huis. Dan was het uitstapje naar dit droomoord voorbij en ging ze terug naar de realiteit.

Nachtelijke wandeling

Rond een uur of twee begonnen de eerste gasten af te druppelen naar hun verblijven in de buurt, maar Jasmijn was er nog niet helemaal klaar voor om afscheid te nemen van deze plek. Dus ze pakte haar clutch, legde haar jasje over haar arm, raapte haar strappy sandalen van de grond tussen haar vingers en stapte het strand op.

Een laatste wandeling langs de zee met de volle maan aan de lucht? Dát was pas de perfecte afsluiter. In gebroken Engels hoorde ze achter haar, “Het feest is de andere kant op.”

Jasmijn draaide zich om naar de knappe barman, die haar met een kleine glimlach aankeek. Jasmijn glimlachte terug, “Weet ik. Ik wil gewoon nog even genieten van dit.” Ze gebaarde naar de omgeving.

“Mag ik je begeleiden?” Hij hield een arm naar haar uit. Jasmijn wilde direct ‘ja’ roepen, maar in plaats daarvan gaf ze hem een bedenkelijke blik. “En je werk dan?”

“Ik ben vrij om te doen en laten wat ik wil,” antwoordde hij met een knipoog.

“Oké,” zei Jasmijn en haakte haar arm door de zijne. Ze was nu heel blij met haar outfit keuze voor het feestje. Sowieso had ze haar zusje te danken voor het thema dat iedereen wit of zwart draagt met hinten van kant of zijde (terwijl zij en haar man in de meest prachtige pastelkleuren rondliepen).

Hierdoor had Jasmijn gekozen voor een wit kanten body met een zomers rokje en een prachtige gouden heupketting. En nu ze haar jasje uithad, bleef er weinig aan de verbeelding over met de snit aan de voorkant en de open rug.

Ze stelden zich aan elkaar voor. Esteban werkte hier in de zomer voor zijn familie en woonde in een grote stad niet ver hier vandaan buiten het zomerseizoen om. Jasmijn en Esteban kletsten over van alles en nog wat in gebroken Engels en met behulp van hun vertaalapps. Maar na een lange wandeling waren er weinig woorden nodig om Jasmijn ervan te overtuigen om een kleine cocktailcursus te volgen.

De lekkerste cocktail

Het feest was afgelopen toen ze terugkwamen bij de strandtent. Esteban nam haar mee naar de bar en begon uit te leggen hoe je de lekkerste cocktail maakte. Zijn handen begeleidden die van haar. Zijn warme vingers bespeelden haar huid met vluchtige, korte aanrakingen om haar de goede kant op te duwen, maar Jasmijn merkte hoe haar lichaam meer en meer hunkerde naar zijn aanrakingen.

Misschien was het de warmte. Misschien waren het de drankjes. Maar halverwege het maken van de cocktail draaide ze zich naar hem om. Ze legde haar hoofd in haar nek om in zijn ogen te kijken terwijl ze tegen de bar aan leunde. “De cocktail staat achter je,” fluisterde hij, maar hij zette al een kleine stap naar haar toe zodat ze bijna tegen elkaar aan stonden.

“Weet je dat zeker?” vroeg Jasmijn met een flirtende glimlach.

Nog een stap dichterbij. Tegen haar aan. Jasmijn moest zich inhouden om niet te zuchten en zich aan hem vast te klampen. Hij zette zijn handen aan haar weerzijden tegen de bar en bracht zijn gezicht dichter bij de hare. “Ik begin te twijfelen.” Zijn ogen gleden naar haar lippen.

Jasmijn legde haar handen op zijn borstkas en liet ze langzaam naar boven glijden tot in zijn nek. Zachtjes trok ze hem naar haar toe. “Kus me,” fluisterde ze tegen zijn lippen.

Zijn ogen laaiden op en hij kuste haar alsof zij zijn adem was. Jasmijn duwde haarzelf tegen hem aan en liet een content geluidje horen tegen zijn lippen toen zijn handen haar heupen stevig vastpakten. Esteban duwde de snijplanken en andere dingen op de bar aan de kant en tilde haar op het koude metaal.

Een rilling schoot langs haar rug en haar tepels verstijfden bij de sensatie. Ze verkenden elkaars lichamen, maar het duurde niet lang voordat hij haar benen verder uit elkaar duwde en haar rokje omhoog schoof. Zijn ogen verwijdden bij het zien van het open kruisje. Een paar melodieuze Spaanse woorden rollen van zijn tong toen hij op zijn knieën zakte. Alsof hij begon aan een gebed aan een godin.

Esteban kuste, likte en beet in haar dijen als opwarmertje, maar niet veel later positioneerde hij het open kruisje goed en begon te beffen alsof hij dagenlang niet had gegeten. Jasmijn leunde met haar handen op de bar, naar achter en kreunde. Ze legde haar benen over zijn schouders heen zodat hij er nog beter bij kon en sloot haar ogen. Met een paar korte aanwijzingen had hij het perfecte ritme en druk onder de knie en zijn tong bracht haar langzaam maar zeker naar de hemel.

Haar orgasme bouwde zo snel op dat deze haar overviel. Ze slaakte een kreet en hapte naar adem en greep naar zijn lichtbruine krulletjes om houvast te hebben. Hij liet haar amper op adem komen toen hij haar weer kuste en in zijn armen tilde. Hij bracht haar naar één van de picknicktafels rondom de dansvloer en legde haar voorzichtig neer.

Zengende hitte

Maar Esteban leunde nog niet over haar heen. Ze wilde zijn lichaam op de hare. Ze wilde zijn gewicht op haar voelen terwijl hij haar hard nam. Maar hij bleef aan de rand van de tafel staan en knoopte langzaam zijn overhemd los. Hij rolde deze op en met een warme blik legde hij deze onder Jasmijns hoofd. Daarna stapte hij uit zijn pantalon en boxer short, die hij netjes op het bankje legde.

Voordat hij weg kon lopen, pakte Jasmijn zijn arm vast en trok hem dichter naar haar toe. Zijn lid was stijf en het topje glinsterde in het maanlicht. Voorzichtig nam ze hem in haar hand. Hij grijnsde, maar haalde haar hand weg. “Ik ben bang dat ik op knappen sta. Dus laat me je nemen.”

Please,” fluisterde ze terug.

Hij klom op haar en positioneerde zichzelf bij haar opening. “Hoe wil je me?” vroeg hij met een zwoele stem terwijl hij zijn eikel kort in haar dipte. Met haar vocht liet hij zijn penis tussen haar lippen glijden tot aan haar gevoelige klit. Ze kreunde en holde haar rug om meer te kunnen voelen.

“Hard,” antwoordde ze. “Hou je niet in.”

Hij liet zijn lid langzaam terug naar beneden glijden en wachtte even. De smeekgebeden stonden op Jasmijn haar lippen, maar het was een hoge kreun die uit haar mond kwam toen hij hard in haar stootte. Hij gaf haar geen moment om te wennen en nam haar, zoals beloofd, hard.

Het zweet stond bij beide op hun voorhoofd. En de golven overstemden een groot deel van hun kreunen. Esteban vouwde Jasmijn bijna dubbel door haar benen naar haar borst toe te duwen en nam haar nog dieper. Ze hield zich aan zijn gespierde armen vast en bleef hem in zijn ogen aankijken tot hij schokkend in haar klaarkwam.

Hijgend keken ze elkaar in stilte aan. Esteban trok zich langzaam terug en een pijnlijke, maar fijne sensatie bleef achter. Hij hielp haar overeind en tilde haar opnieuw op in zijn armen. “Wat dacht je van een korte dip in de zee en dan ronde twee?”

Jasmijn antwoordde met een diepe zoen toen hij haar naar het water droeg. Samen spoelden ze de warmte van de dag en de hitte tussen hun lichamen af, voordat hij zijn belofte waarmaakte voor de tweede ronde onder de maneschijn.

Jasmijn droeg deze lingerie…

Wat vond jij van dit erotisch verhaal? Laat een reactie achter! 

Respond or ask a question

Geef een reactie

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.