Het is nog niet te laat… Grijp je kans! 🎁

adventskalender

Het aftellen mag dan begonnen zijn, maar het is nog niet te laat om de Naughty & Nice Adventskalender in huis te halen! Elke dag één cadeautje uitpakken – dat is toch saai? Regels zijn er om te breken. Dus delen we 5 verrassende tips om alsnog alles uit dit sexy cadeaupakket te halen!

Ontdek de adventskalender

De Naughty & Nice Adventskalender is het ultieme kerstcadeau voor hem, haar of voor jullie samen! Eén groot cadeaupakket gevuld met maar liefst 24 speeltjes en accessoires, om je zintuigen mee te verwennen. Natuurlijk met een bijzonder aantrekkelijk prijskaartje!

Uitpaktip 1. Een stukje zelfliefde

Misschien vier je kerst alleen dit jaar, of heb je simpelweg een dagje voor jezelf. Er is geen excuus nodig om jezelf af en toe even flink in de watten te leggen, dus pak de adventskalender gewoon lekker in één keer uit en geniet!

Uitpaktip 2. Sharing is caring

Aan de andere kant staat bij kerst vrijgevigheid centraal. Dus waarom de adventskalender niet delen met je partner, of met een vriend of vriendin? Zo heb je allebei 12 cadeautjes om deze koude tijd van het jaar alsnog lekker warm door te komen!

Uitpaktip 3. Een stout geheimpje

De 24 cadeautjes van de Naughty & Nice Adventskalender lenen zich perfect voor een spelletjesavond! Maak bijvoorbeeld een quiz, rol met dobbelstenen of speel Secret Santa om de cadeautjes onder elkaar te verdelen. Uiteraard kun je na afloop nog met elkaar ruilen.

Uitpaktip 4. Een knallend Oud en Nieuw

Zou jij het nieuwjaarsfeestje graag afsluiten met cadeautjes, maar valt het niet mee om voor ieder iets persoonlijks te bedenken? Met de adventskalender heb je 24 grappige én sexy verrassingen om uit te delen! Dat is pas een leuke manier om het nieuwe jaar in te luiden.

“Wat voor flesje trek jij om twaalf uur open..?”

Uitpaktip 5. Nog even nagenieten

Wil jij tóch het liefst één cadeautje per dag open maken? Verschuif de pret dan simpelweg naar de eerste 24 dagen van januari en maak van de adventskalender een after-kalender! Zo maak je 2023 direct een stuk feestelijker.

 

Hoe ga jij de adventskalender uitpakken? Wij zijn benieuwd!

Respond or ask a question

Geef een reactie

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.