How to style: outfit inspiratie met lingerie

outfit inspiratie

Dress to impress! Zoek jij outfit inspiratie om je look een sexy twist te geven? We got you! Speciaal voor Internationale Vrouwendag hebben wij een powervrouw ‘How To Style’-guide gemaakt, zodat jij zelfverzekerd en sterk in je schoenen staat, ongeacht de gelegenheid. Wat trek jij uit de kast?

Sexy en onmisbaar

Lingerie is een onmisbaar onderdeel in de kledingkast, want het maakt het leven een stuk comfortabeler met de support die het biedt. Maar met al die leuke setjes is het soms zonde om het onder je kleding te verbergen, dus hoe kunnen we het juist onderdeel van onze outfit maken?

Kies lingerie met de juiste pasvorm

outfit inspiratie
Dit klinkt natuurlijk vanzelfsprekend, maar geen borst is hetzelfde dus er is ook niet één bh die perfect zit voor alle vrouwen. Je moet dus wat onderzoek doen. Als je slecht passende lingerie draagt, bestaat er de kans dat er uitstulpingen zijn bij je rug of bij je borsten en dit is over het algemeen niet het effect dat je wilt hebben met je outfit. Je wilt je zelfverzekerd en comfortabel voelen!

Ons model draagt: Xenna Zipper Body

 

 

 

 

 

Wat is de gelegenheid?

outfit inspiratie
Heb je mooie lingerie met de juiste pasvorm? Heel goed! Nu gaan we kijken naar de gelegenheid, want niet elk item past bij hetzelfde event. Je zou bijvoorbeeld voor een romantisch diner iets fijnere lingerie met kant kunnen dragen, maar voor je festival outfit een bralette. Voor je kantooroutfit wil je misschien iets wat verleidelijk, maar chic is, dan kun je kijken naar verscheidene, dichte bodies die op de werkvloer gedragen kunnen worden.

Ons model draagt: Alpine Green Obsession Body

 

 

 

 

Integreer kleur!

outfit inspiratie
Een kanten bh of body kan perfect zijn als bovenkleding. Combineer het met een hoge taillebroek of rok, and rock everybody’s world 😉 Als je een statement met je outfit wilt maken, zorg er dan voor dat je lingerie opvalt bij je outfit, net als in het voorbeeld hiernaast. Een stijlvolle kleur voor je lingerie laat je favoriete items niet op de achtergrond vallen.

Ons model draagt: Burgundy Ornate Body

 

 

 

 

 

Layers upon layers

outfit inspiratie
Als je alleen een body of bh als top nog een beetje spannend vindt, creëer dan een outfit met laagjes. Je kunt bijvoorbeeld je kanten lingerie onder een neutrale, doorschijnende blouse aantrekken, of juist de blazer van je outfit dicht geknoopt houden. Dan heb je die extra sexy touch zonder je misschien té bloot te voelen.

Ons model draagt: Zwarte Lorney Body

 

 

 

 

 

Doe wat goed voelt

Onthoud dat het belangrijk is om je comfortabel te voelen in wat je draagt, ongeacht hoe jij je lingerie wilt integreren als onderdeel van je outfit. Het kan ook je eigen kleine geheimpje blijven, dat jou de hele dag door een confidence boost geeft, alleen al omdat je weet dat je het draagt. Blijf combineren en vind wat voor jou het beste werkt!

Draag jij lingerie als onderdeel van je outfit? Wat is jouw favoriete stijl?

Respond or ask a question

Geef een reactie

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.