Maak kennis

met Ilonatesthet!

Ilona is 37 jaar oud en trotse moeder van drie kinderen. Samen met hen woont ze in ‘s-Hertogenbosch. Onlangs is Ilona begonnen met het reviewen van sextoys op haar blog Ilonatesthet. Dit omdat zij het belangrijk vindt dat er eerlijke meningen hierover te vinden zijn. “Ik weet dat er veel mensen afgaan op een review om een product juist wel of niet aan te schaffen. Ik check dat zelf namelijk ook altijd” vertelt Ilona. Door haar reviews hoopt zij zo veel mogelijk vrouwen te kunnen helpen bij het vinden van hun ideale toy.

Ilona van Ilonatesthet

Business meets pleasure

Het leukste aan het reviewen vindt Ilona dat ze “business” met “pleasure” kan combineren. Niet alleen helpt ze anderen met haar mening over producten, het testen ervan levert haar ook me-time op. Zelf vindt ze het erg belangrijk om regelmatig me-time in te lassen. Hoe druk je het ook hebt, je moet altijd tijd voor jezelf kunnen maken. Ilona: “Hoe je dit invult is helemaal aan jou, maar het belangrijkste is om te genieten van dat moment zodat je kunt opladen voor de hectiek van het dagelijks leven weer verder gaat.”

Let’s talk about masturbating

Ilona vindt het belangrijk dat het taboe rondom sextoys verbroken wordt en wil het het voor vrouwen bespreekbaar maken dat je gebruik maakt van sextoys. Sterker nog, ze is er van overtuigd dat elke vrouw er minimaal één in haar nachtkastje moet hebben liggen: “Het is goed als je zelf weet wat je lekker vindt, dit bevordert juist je seksleven doordat je zelf kunt aangeven wat je wel of niet fijn vindt.”

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.