Christine le Duc heeft een nieuw uiterlijk en een nóg mooier innerlijk!

Christine le Duc

Christine le Duc heeft een make-over gehad! We zijn lang bezig geweest met de re-branding van ons merk en met heel veel trots laten we jou nu kennismaken met de nieuwe Christine le Duc. Een prachtig nieuw uiterlijk en een nóg mooier innerlijk!

De nieuwe Christine

De nieuwe Christine is er voor elke vrouw en staat voor vrouwelijkheid, kracht en zelfvertrouwen. Elke vrouw is sexy, krachtig en sterk. Wij bij Christine le Duc zien en geloven dat. Wij willen alle vrouwen ook zelf in laten zien hoe mooi ze van binnen én buiten zijn.
Christine is de vriendin bij wie je terecht kan met al je verhalen, zorgen en onzekerheden. Zodat wij je vervolgens vol inspiratie, advies en zelfvertrouwen weer op pad kunnen sturen. Bij Christine le Duc streven wij niet naar de perfecte vrouw, maar naar de échte vrouw.

Het nieuwe logo

Een re-branding zou niet volledig zijn, zonder een nieuw logo. Zo ligt de focus nu meer op de naam Christine. Daarnaast hebben we het logo een meer vrouwelijke touch gegeven door een nieuw lettertype.

Het iconische masker hebben we gehouden, want het staat voor verleiding en onthulling. De onthulling van jouw eigen, geweldige zelf! Het logo past dus perfect bij wat Christine le Duc wil uitstralen: transformatie, vernieuwing, vrijheid, elegantie en liefde.

De nieuwe Christine daagt namelijk alle vrouwen uit om hun sexy kant te onthullen!

christine le duc

Onze uniekheid is onze kracht

Wij vrouwen zijn allemaal anders. Gelukkig maar. Daarom zie je vanaf nu in onze campagnes échte vrouwen en hun eigen, unieke schoonheid.

Als vrouw zou jij je nooit moeten schamen voor hoe je er uit ziet. Want schoonheid? Dat bestaat alleen vanbinnen. Wat doet je leeftijd, de kleur van je huid of de vorm van je lichaam ertoe? We zijn allemaal mooi en sexy. Want sexiness gaat niet alleen over hoe je eruit ziet, het gaat over durven zijn wie je echt bent.

En weet je hoe jij eruitziet? Precies zoals je eruit hoort te zien. Zoals je mooie, eigen zelf. Wij zien het, nu jij nog: Uncover your sexy!

Wat kan je van ons verwachten?

We blijven je inspireren en motiveren om de allerbeste versie van jezelf te zijn. We dagen je uit om te zijn wie je wil zijn en om te doen wat je wil doen, op jóuw manier! We doen dit vanaf nu in een ander jasje, met een andere look and feel, maar met dezelfde mooie boodschap als je gewend bent van ons!

Respond or ask a question

Geef een reactie

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.