Neem een kijkje backstage bij ons event in The Harbour Club

harbour club

Een spectaculaire launch voor de Christine x Kim Feenstra lingerie collectie! Een tijdje terug hebben wij onze samenwerking en lingerie collectie met Kim Feenstra in de spotlights gezet het prachtige Harbour Club Theater. Kijk snel verder voor een sfeerimpressie ❤

Fabulous fashionshow

De launch van de Christine x Kim Feenstra lingerie collectie was een heus succes! Meer dan 100 prachtige vrouwen werden welkom geheten in The Harbour Club Theater met signature cocktails, hapjes en natuurlijk een fashionshow.

Naast de fashionshow die alle items in de spotlight zette, waren er nog verschillende optredens door vrouwen voor vrouwen om sensualiteit en vrouwelijkheid te benadrukken. Het was een avond om nooit te vergeten!

harbour club

Christine x Kim Feenstra-collectie

Kim Feenstra viert haar eigen, maar ook jouw vrouwelijke schoonheid met onze nieuwe collectie. Jij verdient het om je een godin te voelen in je eigen lichaam en daarom is de collectie zo ontworpen dat de modellen en pasvormen jouw natuurlijke rondingen omarmen.

In deze collectie vind je bh’s, slips en andere sexy lingerie die je uitnodigen om jezelf te zijn. Of je lingerie nou voor jezelf of je partner aantrekt, Kim en Christine willen je eraan herinneren dat jouw sensualiteit en zelfvertrouwen elke dag weer gevierd mogen worden.

backstage

Onze weekend get-a-way tip!

Ga je binnenkort nog een weekendje weg? Wij hebben de ultieme tip voor je, want er is een reden waarom wij de launch in The Harbour Club Theater hebben georganiseerd.

In Amsterdam Oost vind je zowel The Harbour Club zelf met daar pal naast The Harbour Club Theater. In het theater kun je genieten van unieke shows en live entertainment terwijl je geniet van culinaire hoogstandjes. Shared dining, wijn, champagne en signature cocktails – het wordt gegarandeerd geen saaie avond. Dus plan jij je volgende weekend weg bij The Harbour Club?

The Harbour Club heeft ook nog vestigingen in Amsterdam Zuid, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Vinkeveen.
harbour club

 

Respond or ask a question

Geef een reactie

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.