Nouveau Gris 1

Donna is 66 jaar en net aan haar pensioen begonnen. Daarmee is zij dus een Nouveau Gris. Ze is van plan om volop verder te genieten van het leven onder haar motto ‘grow with grace and joy’. Graag deelt ze haar advies en bevindingen op Club le Duc, zodat ze ook andere Nouveau Gris kan helpen. Ze legt je er alles over uit!

Nouveau Gris 3

Wie zijn de Nouveau Gris?

Nouveau Gris klinkt zoveel leuker dan ‘nieuwe ouderen’. Deze groep bestaat uit leuke mensen met een flinke portie levenservaring. Wij doen volop mee aan het leven: we genieten niet alleen van kleinkinderen, culturele activiteiten en interessante vakanties, maar we zijn ook nog steeds nieuwsgierig, volgen nieuwe ontwikkelingen en zorgen goed voor ons zelf. We investeren in een leuk leven. Goed voor jezelf zorgen is bijvoorbeeld meer dan alleen gezond eten en drinken, voldoende bewegen, aandacht besteden aan uiterlijk en innerlijk. Een bevredigend seksleven hoort daar zeker bij.

Veel Nouveau Gris merken dat bij het ouder worden de seksuele wensen en mogelijkheden veranderen: stimulatie is prettiger dan penetratie en kwaliteit gaat boven kwantiteit. Met mijn vriendinnen praat ik veel over seks. De gesprekken zijn vaak hilarisch maar soms ook ongemakkelijk. Voor veel leeftijdgenoten is seks taboe (geworden), maar mijn overtuiging is dat er geen leeftijdsgrenzen zijn voor seksualiteit of seksleven. Volgens mij is het zelfs zo dat de tweede passionele periode komt op je 60ste.

Waarom speciale aandacht voor de Nouveau Gris?

Weg met taboes die een gezond seksleven belemmeren. Op deze pagina vind je informatie over seksspeeltjes en andere artikelen die ons seksleven kunnen verrijken. Vergeet niet dat seks fijn, maar ook gezond is: het is een goede stressbestrijder, verhoogt je weerstand, verzacht pijn, het houdt je vagina soepel en je traint je bekkenbodemspieren. Bovendien slaap je heerlijk na een weldadige (solo)seks sessie! Omarm je leeftijd en blijf jong van lijf en geest. Dat is wat ik wil uitstralen op Club le Duc.

Heb je nog geen ervaring met seksspeeltjes? Dan hoop ik dat je hier inspiratie vindt om iets nieuws te proberen. Begin eenvoudig: kies een speeltje dat makkelijk te bedienen is, dat je alleen maar ook samen kunt gebruiken. Laat je adviseren over een geschikt glijmiddel. Op onze leeftijd kunnen we enige hulp goed gebruiken en met een goed glijmiddel voel je intensere sensaties. Kortom, met seksspeeltjes creëren we niet alleen nieuwe ervaringen, ze kunnen op onverwachte manieren, ons seksueel genot vergroten.

Een verleidelijke sextoy, een love-gel of kanten kimono horen net zo goed bij onze moderne verzorgingsroutines als anti-aging crème, zijdezachte foundation of hydraterende lichaamscrème. Dat is grow with grace and joy!

Nouveau Gris 2

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.