Open praten over seks wordt makkelijker met Openhartig About Sex!

praten over seks

Zeg eens eerlijk: hoe eerlijk en open ben jij naar je (bed)partner toe over intimiteit en seks? Durven jullie je wensen, behoeften en fantasieën écht met elkaar te delen? Praten over seks is voor veel mensen best lastig, terwijl het toch een grote rol speelt. Het nieuwe vragenspel Openhartig About Sex kan je hierbij helpen!

Het belang van praten over seks

Het lijkt misschien niet zo moeilijk om over seks te praten. Toch blijkt dat veel mensen dit lastig vinden, vooral wanneer zij dit niet zo vaak doen. Het is dan moeilijk om het gesprek te beginnen of de juiste vragen te stellen. Dat terwijl het volgens seksuologe Astrid Kremers juist zo belangrijk is om over seks te praten.

Allereerst helpt praten over seks je om een realistischer beeld ervan te krijgen. Wanneer je niet over seks praat, maar bijvoorbeeld wel seks scènes in films ziet, kun je een onbetrouwbaar beeld van seks krijgen. Dat leidt weer tot seksuele problemen, angsten en onzekerheden.

Bovendien kun je je door over eerlijk over seks te praten jouw seksuele wensen aangeven. Laat je bedpartner weten wat jij fijn vindt of juist. Alleen dan kun je er voor zorgen dat jullie allebei ultiem kunnen genieten van het vrijen en help je seksuele problemen voorkomen. Zo wordt jullie seksuele plezier groter.

Ten slotte kan het ook interessant zijn om over seks te praten als jij jezelf verder wilt ontwikkelen op seksueel gebied. Door open te zijn over je behoeften kun je meer experimenteren en dus ook meer leren.

Astrid Kremers

Maak het gesprek over seks makkelijker

Je begrijpt: praten over seks is ontzettend belangrijk! Om dit gemakkelijker te maken heeft Astrid Kremer in samenwerking met Open Up het spel “Openhartig About Sex” ontwikkeld. Met behulp word je uitgedaagd om het gesprek over seks aan te gaan met interessante vragen als “Word je liever zacht of hard aangeraakt tijdens het vrijen?” of “Op welke manier breng jij variatie aan in jouw seksleven?”

Het beantwoorden van de vragen zal zeker voor nieuwe ontdekkingen en openhartige gesprekken zorgen. Bovendien draagt het bij aan meer vertrouwen en een betere band.

Nieuwsgierig geworden? Je kunt het spel Openhartig About Sex nu bestellen via de webshop van Christine le Duc!

Respond or ask a question

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.