Wie is Pik Business en wat doen we?

In 2018 hebben Marilyn en Roos Pik Business opgericht. Ze hebben het doel om met hun bedrijf de homeparty wereld te veroveren en te veranderen! Ze kwamen op dit idee doordat ze een traditionele ladies night meemaakten. Ze vonden dit concept een beetje ouderwets en een beetje ordinair. Veel onveilige en niet kwalitatieve producten werden voor erg hoge bedragen verkocht. Bovendien vonden ze de scene niet vrouwvriendelijk genoeg voor 2018.

Tijdens de homeparty’s van Pik Business gaat het er heel anders aan toe. Het draait namelijk allemaal om het vrouwelijk genot op deze party’s. De dames nemen altijd hun paarse koffertje mee vol met fijne en moderne vibrators en glijmiddelen. De gasten krijgen een toegankelijke en educatieve uitleg over de toys en geen vraag is te gek! Alle partygasten voelen zich op hun gemak en beleven een fantastische avond vol met informatie over hoe je het beste uit je (solo)seksleven kunt halen. Inmiddels verzorgen ze samen met een superleuk team verschillende soorten home party’s door het hele land. Ook organiseert Pik Business andere evenementen zoals Bingo’s en Pub quizzen.

CONTENTBLOCK-01
CONTENTBLOCK-02

Visie

 

“Onze visie is om vrouwvriendelijk te zijn en taboes rondom (solo)seks en seksspeeltjes te doorbreken. We vinden dat deze taboes in onze huidige samenleving al lang niet meer zouden moeten bestaan. Met Pik Business willen we seks (zowel met een partner als met jezelf) bespreekbaar maken met een knipoog. Omdat we vrouwvriendelijk zijn hebben we ons hele assortiment seksspeeltjes zorgvuldig uitgekozen. Alle toys zijn zeer stijlvol en hebben mooie kleuren. We willen duidelijk maken dat seksspeeltjes niet eng of geheim hoeven te zijn. Een vrouw moet eerst aan zichzelf denken en moet de kans pakken om haar lichaam te leren kennen. We blijven zeggen; we hebben allemaal een vagina, we kunnen er maar beter van genieten.”

wij denken vanuit de doos, jouw doos

De toekomst

“Het is ons doel om het meest toegankelijke homeparty bedrijf van Nederland te worden! We willen graag op grote schaal de taboes rondom seks doorbreken en het een bespreekbaar onderwerp te maken.

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.