Raad & Daad

Natuurlijk kun je voor je favoriete producten gewoon terecht op onze website, maar in de winkels hebben wij van oudsher altijd een sterk adviserende en luisterende rol gehad. Een taak die we maar wat graag op ons nemen! Onze adviseuses in de winkel zijn erop getraind om te luisteren naar je wensen en je te helpen waar nodig. Om onze klanten toch te kunnen helpen met tips en adviezen hebben wij de Raad en Daad Lijn in het leven geroepen.

Met de Raad en Daad Lijn staan de vrouwen van Le Duc voor je klaar met praktische tips, leuke ideeën, goede adviezen of gewoon een luisterend oor. Je kunt vragen stellen over van alles en nog wat, zoals bijvoorbeeld: “Ik merk dat ik in een dip zit qua libido, wat kan ik doen? “, “Hoe houd ik mijn seksleven spannend in deze tijd?” of: “Ik verveel me! Welke toys adviseer je?” Geen vraag is te gek, maar houd het netjes ☺.

Stuur ons je vraag!

Je kunt je vraag (anoniem) mailen naar advies@christineleduc.nl en ons Raad en Daad team gaat aan de slag om je te helpen. Als wij er niet uit komen, dan hebben wij de mogelijkheid om professionele hulp in te schakelen van onze seksuologe Astrid Kremers. Daarnaast kun je ook je vraag aan ons stellen via messenger van Facebook. We doen ons best om je vraag binnen 24 uur te beantwoorden. Daarnaast zijn we iedere dag bereikbaar voor een live chatsessie tussen 15.00 en 18.00 uur en tussen 19.00 en 22.00 uur. Het Raad en Daad team staat voor je klaar!

Respond or ask a question

Geef een reactie

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.