Review: Royal Rabbit Heating

review

Toytester Ilona geeft op haar blog Ilonatesthet regelmatig haar persoonlijke mening over verschillende sextoys. Deze keer heeft ze de Royal Rabbit Heating uitvoerig geprobeerd. Nieuwsgierig naar haar eerlijke mening over deze vibrator? Lees dan haar review!

Specificaties


Materiaal: Siliconen

Lengte: 20 cm

Breedte: 3,5 cm

Gewicht: 152 gram

Oplaadbaar: ja, d.m.v. een USB-kabel

Vibraties: 7 verschillende standen

Waterproof: ja

Verkoopprijs: € 79,99


Christine le Duc Royal Rabbit Heating

 

Mijn eerste indruk

De Diamond Bunny heeft een hele mooie donkerblauwe kleur en door het ruitvormig patroon aan de onderkant met het doorzichtige stukje heeft de Diamond Bunny een mooie uitstraling. De Diamond Bunny voelt heel prettig aan doordat deze van siliconen gemaakt is en hierdoor is het natuurlijk gemakkelijker om hem schoon te maken.

Verpakking en details

De Diamond Bunny heeft een mooie donkerblauwe verpakking (het omhulsel), waarop de afbeelding van de Diamond Bunny gedrukt is. Aan de zijkant staat de tekst “you are my queen| en op de achterkant staat een korte omschrijving van de functies van de Diamond Bunny. Als je het omhulsel eraf schuift komt er een wit doosje tevoorschijn waarin de Diamond Bunny verpakt zit. Onderin de verpakking vind je de oplaadkabel en een algemene handleiding.

Het speeltje opladen doe je door de pin van de USB-kabel door het siliconen te duwen op de juiste plaats, dit is een klein rondje aan de onderkant van het speeltje.

De Diamond Bunny heeft 2 knopjes: het bovenste knopje is om de heating functie te activeren en het onderste knop je is om de vibratiestanden te activeren. De Diamond Bunny heeft 7 verschillende vibratiepatronen en het leuke is dat elk vibratie patroon een ander kleurtje heeft.

Het clitorisstimulatie gedeelte is heel erg flexibel en daardoor ook makkelijker aan te passen aan de goede positie voor jou.

De test

Ik heb als eerst de heating functie aangezet omdat ik het wilde ervaren hoe dat voelt en tot hoever het speeltje dan verwarmd word. Het duurt ongeveer 2/3 minuten tot het speeltje opgewarmd is. Ik voel dan ook direct dat het dan eigenlijk alleen de grote kop is die verwarmd aanvoelt. Dit voelt heel aangenaam, maar het stukje eronder had van mij ook wel verwarmd mogen zijn. De heating functie kun je ook weer heel makkelijk uitzetten door op dezelfde knop te drukken.

De vibratie functie zet je aan door het onderste knopje wat langer ingedrukt te houden. Zoals ik net al vermeldde heeft de Diamond Bunny bij elk vibratiepatroon een ander kleurtje. Ik vind dit echt mega handig, zo kun je precies onthouden wanneer je bij jouw favoriete patroon bent. De vibraties zijn erg goed en komen prima door in de kop van het lange gedeelte van de vibrator. Deze is aan het “nekje” ook wat flexibeler en kun je dus ook nog in een houding buigen die voor jou prettig aanvoelt.

Ik vind het ook zeer prettig dat het kortere gedeelte ook heel erg flexibel is. Hierdoor kan ik de positie voor de clitorisstimulatie precies zo bepalen zodat ik dan de gewenste stimulatie heb. Ik heb heel makkelijk een orgasme kunnen krijgen met de Diamond Bunny doordat ik al snel het fijnste patroon had gevonden en de goede positie van de clitorisstimulator.

Conclusie

Ik vind het een heel prettig speeltje om te gebruiken, dit is ook prima te gebruiken als beginner. Pluspunt vind ik echt de verschillende kleurtjes, hoef je nooit meer te “zoeken” welk vibratiestandje nu ook alweer het lekkerst was. Je hoeft nu alleen de kleur te onthouden en kan dus zo doorzappen naar de juiste stand. Het verwarmde gedeelte had wat uitgebreider mogen zijn, maar al met al een hele fijne vibrator!

Respond or ask a question

Geef een reactie

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.