Review: Satisfyer Love Breeze

review satisfyer love breeze

De Love Breeze is een prachtige luchtdruk stimulator van het merk Satisfyer. Ilona van Ilonatesthet probeerde de love toy uit en ze schreef een review over deze luchtdrukvibrator. Benieuwd naar haar ervaring? Lees dan snel verder!

Specificaties van de Satisfyer Love Breeze

  1. Materiaal: Siliconen
  2. Oplaadbaar: Ja, via USB kabel
  3. Aantal standen: 10 vibratiestanden, 11 luchtdrukstanden
  4. Waterproof: Ja
  5. Verkoopprijs: €39,99

Eerste indruk van de Satisfyer Love Breeze

Wat een mooi formaat heeft de Satisfyer Love Breeze! De clitoris vibrator ligt heel fijn in de hand en voelt zacht aan doordat hij gemaakt is van siliconen. Dit is heel gemakkelijk om schoon te maken. Nog een voordeel: hij is waterproof, dus je kunt hem met een gerust hart meenemen onder de douche of in bad. Ik ben heel benieuwd of ik de Satisfyer Love Breeze net zo fijn vind als bijvoorbeeld de Satisfyer Curvy 2+.

Verpakking en details van de Satisfyer Love Breeze

satisfyer love breeze

De Satisfyer Love Breeze is verpakt in het typische Satisfyer doosje, dat opent als een boekcover. Het doosje is blauw met groen met daarop de Love Breeze afgebeeld. Het fijne van deze verpakking is het zogenaamde stripje waardoor je weet dat de verpakking nooit open is geweest. In het doosje vind je uiteraard de Love Breeze en daaronder vind je de USB oplaadkabel en een beknopte handleiding.

De Satisfyer Love Breeze heeft 2 knopjes: één om de Love Breeze aan en uit te zetten. Hiermee verhoog je ook de luchtdrukpulsaties en kun je zappen tussen de vibratiestanden. Het andere knopje is om de standen weer te verlagen.

De Love Breeze laad je op door middel van de magnetische USB kabel die erbij geleverd is.

Wat ik ook een heel groot voordeel vind is dat het tuitje van de Love Breeze best diep is. Hierdoor heb je geen risico dat er wat fouts gebeurt met je clitoris.

Ik vermeldde het hierboven ook al een keer: doordat de Love Breeze van siliconen is gemaakt, is deze heel makkelijk te reinigen. Dit kan met een toycleaner en is heel belangrijk om dit voor het eerste gebruik te doen en natuurlijk na elk gebruik van je love toy.

De test van de Satisfyer Love Breeze

Ik weet dat ik het altijd zeg, maar echt: gebruik altijd voldoende glijmiddel bij het gebruik van een speeltje. Het is gewoon veel fijner! Gebruik voor de Satisfyer Love Breeze een glijmiddel op waterbasis, want dit tast het siliconen niet aan en zo heb je dus veel langer plezier van je speeltje.

Het valt mij als eerste op dat de Satisfyer Love Breeze echt een handzaam formaat heeft. Ik zet de Satisfyer aan en moet eerst even kijken hoe ik hem het beste vast kan houden. Ik merk dat ik even moet wennen aan dit formaat, maar als ik hem op de juiste manier over mijn clitoris zet voelt dit al heel fijn. Subtiele pulsaties.

satisfyer love breeze

Ik moet wel onthouden dat, als ik de Love Breeze in gebruik heb, het bovenste knopje het knopje is om de standen te verlagen. De knopjes zijn overigens niet mega goed voelbaar. Dat is best jammer, want nu moet je een beetje gokken of je het juiste knopje gebruikt.

Fan van luchtdrukvibrators!

Ik heb het weleens eerder vermeld: luchtdrukspeeltjes doen het bij mij eigenlijk altijd wel goed. Ook bij de Satisfyer Love Breeze! Het eerste luchtdrukstandje voelt nog wat zacht, dus ik ga snel door naar een wat hardere stand. Ik merk wel dat de standen wat minder diep zijn dan bijvoorbeeld die van de Satisfyer Curvy 1+, maar eigenlijk mag ik dat niet vergelijken.

Bij de Satisfyer Curvy 1+ kon ik de standen ook aanpassen in de app en helaas heeft de Satisfyer Love Breeze geen mogelijkheid om dit met de app te regelen. Als de Love Breeze ook met de app werkzaam zou zijn, zou dit een mega verrijking zijn. Ondanks dat de Satisfyer Love Breeze “maar” 11 verschillende pulsatiestanden en 10 vibratiestanden heeft, doet hij absoluut heel goed z’n werk.

Conclusie

Ik vind de Satisfyer Love Breeze zeker een aanrader. Het is een zeer betaalbaar speeltje, wat heel gemakkelijk mee te nemen is. Als je nog nooit een luchtdrukspeeltje hebt geprobeerd is dit een prima speeltje om mee te beginnen. Om de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten!

Wil je meer reviews lezen van Ilona?

Vind je het leuk om meer van haar te lezen of ben je gewoon benieuwd naar haar mening over andere toys? Lees ook eens hier haar andere reviews.

Respond or ask a question

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.