Club le Duc Blog

Club le Duc Blog

Club le Duc Blog

 

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.


Header StorytellConcepten

Hallo, jij mooi, sterk, sensueel en krachtig mens,
welkom bij StorytellConcepten!

Hallo, jij mooi, sterk, sensueel en krachtig mens, welkom bij StorytellConcepten!

Nathalie Schalke is single, mam, ZZP’er, creatieve geest, kampioen veerkracht en veelzijdig storyteller. Graag stelt zij zich aan je voor!

Voor bedrijven in de culturele- media-, evenementen- en interieurbranche creëer ik geschreven content, maak ik belevingsverslagen en schrijf ik commerciële (web)teksten. Het delen van verhalen verrijkt de geest en creëert wederzijds begrip, (h)erkenning en verbinding. Als Storyteller vertaal ik jouw authentieke verhaal in prettig leesbare bewoording. Opdrachtgevers noemen mijn stijl ‘levendig’ en ‘beeldend’. Gezegend voel ik mij met een groot inlevingsvermogen en een onuitputtelijke woordenschat. Elke dag leer of creëer ik nieuwe woorden.

Mijn voelsprieten staan uit voor noviteiten, ik leg niet voor de hand liggende verbanden en spot trends en talent van kilometers afstand. Bourgondisch leven, gezelligheid en levendigheid waardeer ik net zo veel als rust, bezinning en alleen gaan. In kunst, cultuur, hospitality, designers, persoonlijke ontwikkeling en lifestyle ben ik breed geïnteresseerd. Vol overgave en met verwondering laat ik me inspireren door hun gastvrijheid, ervaringen, (inter)nationale hotspots en creativiteit.

Regelmatig bezoek ik uiteenlopende exposities, beurzen, bedrijven, winkels, steden en mensen en deel mijn ervaringen en bevindingen via on- en offline media. Positief kritisch indien nodig en altijd enthousiast. Ik ben open minded en handel op gevoel en intuïtie.

Graag zet ik mijn talenten, ervaring en perspectief in voor jouw (zakelijke) groei, ontwikkeling en missie. Als columnist, content creator, redacteur of reporter vertaal en beschrijf ik jouw visie en wetenswaardigheden. Zodat deze als print of online content verspreid zullen worden in de wereld om anderen te kunnen raken en inspireren.

Nathalie Schalke van StorytellConcepten
Afbeelding StorytellConcepten

Zelfontplooiing via verhalen

Als alter ego heb ik Tinderbell gecreëerd. Eigen ervaringen en de belevenissen van singles in mijn omgeving inspireren me tot het schrijven van korte verhalen. Je maakt wat mee in de date arena. Single zijn anno nu is een hele uitdaging en zowel een vloek als een zegen.

De belevenissen van Tinderbell zijn avontuurlijk, erotisch, hilarisch, sexy en soms link of verbazingwekkend maar gaan altijd over het ontdekken en de expressie van haar eigen seksualiteit, sensualiteit en liefde.

Elke man laat haar iets zien dat in haar leeft en gezien wil worden. Elke ontmoeting brengt haar verder op haar liefdes pad en in haar zelfontplooiing.  Seksualiteit is krachtig, machtig en kwetsbaar tegelijk. Nog nooit gaf zij zichzelf zo onbeschaamd bloot. Seks is een middel, een cadeau en een daad waarbij de hoogste, meest verbindende en bevrijdende energie wordt gecreëerd. Seks is magisch.

Tinderbell gloeit, groeit en is steeds meer vrij. Hoe groter het verlangen en de nieuwsgierigheid, hoe groter de vrijheid en ongeremdheid. Haar verlangens zijn diep en ondoorgrondelijk. Haar lat ligt steeds op een ander level. Vindt ze uiteindelijk haar ware? Haar gelijke en haar soulmate? Of blijft ze alleen gaan? Vrij en ongebonden door het leven fladderend. Volg haar en maak het mee.

Tinderbell

Maak kennis met ‘Tinderbell’, een single ‘Hollands Welvaren’ van 40+. Zij is avontuurlijk ingesteld, een tikje onhandig, zeer open-minded, vrijheidlievend, dickpic-hatend en uiterst nieuwsgierig. Tinderbell heeft het lef in alle openheid, onbeschaamd haar belevenissen en zienswijze te delen over de hedendaagse date-arena, mannen, relaties, seks, lust en houden van.

Haar motto (goed gejat van Aretha Franklin):

The man who gets me is getting one hell of a woman.


Lees meer van Tinderbell

Afbeelding StorytellConcepten
Afbeelding StorytellConcepten

Desire to create

Stijlvol, eerlijk, intuïtief en authentiek. Met een gezonde dosis humor en lef. Dat is StC. Dat ben ik. Transformeren, converteren en modificeren. Dat is wat ik doe met jouw eigen, originele, markante, buitengewone en opmerkelijke verhaal. Iets anders wil ik niet want zoals Dieter F. Uchtdorf zo prachtig verwoord:

‘The desire to create is one of the deepest yearnings of the human soul.’

Samen waardevolle inhoud creëren

Ik verheug mij erop je persoonlijk te leren kennen om samen waardevolle inhoud te creëren en op jouw toon te communiceren met de wereld om je heen. Jouw teksten en verhalen dienen uit te stralen wie jij bent en waar je voor staat. Wil jij jouw ervaring en visie delen, iets gezegd hebben of een statement maken? Graag ga ik als Verhaal- Transformator voor en met je aan de slag. Jouw eigen, authentieke verhaal vertaal ik met liefde en lef naar pakkende teksten.

Geef je me een belletje of whatsapp? 0627131395

Mailen mag natuurlijk ook: nathalie@storytellconcepten.nl

Maak er een mooie dag van! Voel je vrij!


Ontdek meer van StorytellConcepten

Logo StorytellConcepten

Wat opdrachtgeversover Nathalie zeggen:

Nathalie is niet zomaar een copywriter. Het is een gave en een kunst om met de juiste woorden en de juiste toon in een artikel te zetten waardoor mensen haar teksten niet alleen lezen, maar vooral ook beleven.

Nathalie kan zich als geen ander inleven in degene die ze interviewt. Dat levert mooie, verdiepende verhalen op waarin je iemand goed leert kennen. Haar stijl van schrijven is rijk waar het kan en sober waar het moet. Met haar artikelen onderscheidt Nathalie zich van journalisten die alleen de buitenkant van mensen aan de lezers laten zien.

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.