Waarom iedere vrouw een boudoirshoot zou moeten doen

boudoirshoot

Marjolein is een prachtige vrouw die regelmatig op de foto gaat bij PD Fotografie. Dat zijn niet zomaar foto’s, maar mooie en sexy boudoirfoto’s! In deze blog deelt ze haar ervaring en legt ze uit waarom elke vrouw minimaal één keer in haar leven een boudoirshoot zou moeten doen.

Spanning maakt plaats voor plezier

Een boudoirshoot klinkt voor veel vrouwen erg spannend. Je geeft je immers behoorlijk bloot voor de camera. Marjolein heeft al veel van deze shoots gedaan, maar ook bij haar gaat er toch nog steeds altijd wat spanning aan vooraf. “Vooral wanneer je nog weinig ervaring hebt of je lichaam is veranderd door bijvoorbeeld aankomen of afvallen kan het weer opnieuw spannend zijn”, legt ze uit. Zodra de shoot begint, maakt deze spanning al snel plaats voor plezier. Dat komt zeker ook door de begeleiding van fotograaf Pascale: “Bij boudoir komt het ook aan op het aannemen van bepaalde poses. Het helpt dat iemand als Pascale je daarin kan sturen. Doordat je met vrouwen onder elkaar in de studio bent, is de sfeer ook al snel vertrouwd en gezellig.”

Onzekerheid overwinnen

“Wanneer ik al die mooie foto’s van andere dames zag, was het bijna niet voor te stellen dat ik er zelf ook zo mooi op zou kunnen staan in enkel lingerie“, geeft Marjolein toe. Als zij iets heeft geleerd van haar boudoirshoots, is het dat je niet alleen mooi kunt zijn als je een bepaald figuur of bepaalde maat hebt: “Ik heb door deze foto’s bepaalde delen van mezelf op een andere manier kunnen bekijken en er daardoor meer waardering voor gekregen. Dat zorgt voor een heleboel hernieuwd of extra zelfvertrouwen!”

Relativeren van andere foto’s

In het dagelijks leven is het soms best lastig om je mooi of sexy te voelen, zeker als we om ons heen voortdurend de meest prachtige foto’s van anderen voorbij zien komen. Het is dan heel makkelijk om jezelf minder mooi te voelen. Voorheen kon dit Marjolein onzeker maken, maar door haar boudoirshoots ziet ze in dat iedereen zo mooi op de foto kan staan. Inclusief zijzelf! Het helpt haar om mooie beelden van anderen te relativeren: “Sterker nog, ik geniet nu juist ook meer van foto’s van anderen doordat het mij niet langer onzeker maakt. Zeker in tijden van social media is dat heel waardevol!” Marjolein raadt dan ook elke vrouw aan om tenminste één keer in haar leven een boudoirshoot te doen. Of vaker natuurlijk!

Respond or ask a question

Geef een reactie

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.