Wat ontbreekt er aan jouw seksleven? Face Your Alter Ego!

beter seksleven

Stiekem vinden we het alledaagse leven allemaal een beetje saai. Al die regeltjes, de routine en dat softe gedoe – kan het niet wat spannender? Voel jij weleens dat je stoute en sexy kant niet echt tot uiting komt? Dat je diepste verlangens onvervuld blijven? Ontwaak je alter ego en laat haar de vrije loop!

Een alter ego, wat is dat?

Een alter ego (Latijns voor ‘andere ik’) is een soort tweede persoonlijkheid die verschilt van, of zelfs haaks staat op je gewone, alledaagse identiteit. Je kent het waarschijnlijk wel van superhelden en schurken in films, maar echte mensen worstelen natuurlijk ook regelmatig met hun verborgen gevoelens en gedachten!

Ontrafel jezelf

Nu vraag jij je natuurlijk af: “Wie is mijn alter ego dan?” Alles wat je nodig hebt om deze vraag te beantwoorden, is een stukje zelfreflectie. Hoe voel jij je als je met vrienden of op het werk bent? Wat durf je misschien niet, maar zou je eigenlijk wél willen doen of zeggen? Ook beroemdheden kunnen ons inspireren. Is er iemand naar wie jij stiekem opkijkt?

Het gaat niet alleen om sociale situaties, maar ook wat er gebeurt binnen de slaapkamer. En wat er juist niet gebeurt. Voel jij je weleens ergens ongemakkelijk of onzeker over? Wat zou je dolgraag willen doen, maar lijkt niet geaccepteerd of buiten je bereik? Welke van jouw behoeften worden maar niet vervuld?

Welke van jouw behoeften worden maar niet vervuld?

De onweerstaanbare vrouw die in jouw verborgen zit – wat wil zij? Houdt zij ervan om gedomineerd te worden of neemt zij zelf de leiding? Vind jij het in het echte leven spannend om nieuwe dingen te proberen, maar verlang je stilletjes naar anale seks, BDSM of een trio?

Wanneer je dit soort vragen beantwoord, zul je beginnen te begrijpen wie jouw sexy, mysterieuze alter ego is! Hoe zij denkt en doet, hoe ze klinkt en eruitziet. Wat haar opwind en wat haar maakt tot de sexy, zelfverzekerde badass die ze is.

Omarm je alter ego

Jouw alter ego kent geen taboes, geen onzekerheid en zeker geen schaamte. Zij doet wat ze wil, hoe ze het wil. Het enige wat jou te doen staat is… je alter ego accepteren! Al jouw verlangens, kinks en quirks maken jou tot wie je bent. En hoewel het niet altijd makkelijk is om dit te uiten, kun je dat wél als je jezelf vrijlaat. Face Your Alter Ego en word de seksgodin die je diep van binnen bent!

 

Wie is jouw alter ego..? Laat een reactie achter!

Respond or ask a question

Geef een reactie

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.