Win een make-over en word fotomodel voor een dag!

make-over

Laat jij jouw vrouwelijke kracht en sexiness zien? Doe mee aan onze winactie en maak kans op een prachtige make-over en fotoshoot. Kortom, de complete modelling experience in een dag!

Een professionele make-over & fotoshoot

Elke vrouw verdient het om zich sexy te voelen. Daarom doen wij niks liever dan jou in de mooiste lingerie te laten stralen! Wil jij je ook sexy en zelfverzekerd voelen, plus simpelweg een hele leuke dag hebben samen met een +1 naar keuze (je beste vriendin, je zus of misschien wel je moeder)?

Doe mee aan onze winactie en maak kans op een dag in de spotlights! Wij geven een make-over en fotoshoot weg met een echte make-up artist/hairstylist en fotograaf! Jullie favoriete lingerie zal klaarliggen in de studio. Wel mogen jullie een eigen blazer/spijkerbroek meenemen, want je gaat deze met onze lingerie combineren.

Hoe kan je meedoen?

Alles wat je hoeft te doen is reageren op de desbetreffende social media post op onze Instagram en/of TikTok, waarin jij vertelt waarom je wilt winnen en wie je mee wilt nemen. Je kunt meedoen tot 13 maart 16:30 uur, wanneer de winnaar bekend wordt gemaakt. De winnaar wordt door ons officiële Instagram of TikTok account benaderd via DM.

Doe snel mee en win deze unieke modellenervaring!

Indien een setje niet leverbaar is zal er een ander worden voorgesteld. De actie wordt op geen enkele wijze geseponeerd of georganiseerd door TikTok of Instagram. Wegens privacyoverwegingen wordt er over de uitslag niet gecorrespondeerd. Deelname aan deze actie is 1x mogelijk en daarmee stem je in met onze algemene-, privacy- en actievoorwaarden (deze kun je vinden op: christineleduc.nl/klantenservice).

Respond or ask a question

Geef een reactie

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.